APELSIN

mööööms! surt som fan men skitsamma :D ge mig C-vitaminer. tänker inte vara sjuk längre och inte bli det igen heller. Let's skippa vinterkräksjukan sen också!

Dagen har vart braaa. Liten klass i dag igen och NK-prov . Det gick väl bra tror jag. Siktar inte högt där så. David är på g nu. Massa snö och han går från Boländerna :P

Jag ska plugga matte och lite annat om jag pallar , sen blire träning. Kände att jag tog det lite lungt i går på aerobicsen. Tyckte att jag kunde mjukstarta lite ;P men innebandy är bara fullt ös dådå! Man vill ju inte tappa mer än nödvändigt.

sasasa, dagens i-landsproblem -Vad ska vi äta till middag? xD


http://justcarpediem.blogg.se/images/2009/apelsin_29632541.jpg

Halsont

Mycket mer än rubriken finns inte att säga. Varit lite halvt nere idag på grund av det! Men det är absolut bättre än igår. Men ska nog vara hemma från den hårda praktiken en dag till för att inte låta det bryta ut!
Fick sushi till middag idag som min gooa mamma plockat med sig hem idag. I eftermiddag då jag piggnat till lite efter sömn till runt halv 12 så åkte vi en snabbis till Lindex i Stenhagen. Vi båda fann bland annat 2 jack/kavajer. Halvareapriset är inte fyskam!


Denna gick på 74 kronor... helt okej ;) min plånka mådde bra efteråt till och med!
Ikväll blir det att ta det lugnt mest, får se om jag ens orkar med något mer fysisk aktivitet. Annars blir det att rensa garderoben lite och sådär. Det behövs alltid!

C

Måndag i all ära

Tillbaka från en fin helg! Första advent innebär som sagt mycket mys och det fyller hemmet med stämning och julkänsla. inte långt kvar faktiskt. I dag är vi nästan halv-klass :P en skara på 4 personer. men vi har ju trots allt endast en gemensam lektion i dag så det är ganska lugnt. ska nu egentligen försöka plugga lite fram till bilden kl 1. måste ta fram lite inspirationskällor till bläck-uppdraget vi ska påbörja i dag. Jag gillar att jag igår fick vara med och spela match igen :) innebandyn är för mig saknad och jag hoppas förkylningen är mer eller mindre borta nu . annars återstår det mycket pluggeri i veckan, som vanligt med andra ord . men jag har en skön känsla i kroppen och tänker behålla den veckan ut ;)
Saknar lilleman! ser att folket drygar sig genom att försöka sno din tid som annars jag gärna skulle vilja komma åt :P
Hoppas vi kan ses snart och då menar jag ordentligt<3 Puss på du och hoppas dagen din blir fin!



John Mayer









1 advent

Vaknade bredvid min snutt & såg ett härligt sms från min Josefin! 1 advent kan vara det mysigaste. Jag håller med, verkligen! Idag har jag varit ner på stan med mina päron och kollat lite. Det blev en del shopping, men mest njöt vi av adventsmyset. Det kändes viktigast!

Annars har jag och Jonken tagit det lugnt innan han bar sig hemåt, ni vet lata söndagar. Jag har även hunnit söka jobb och praktik. Och tänka sig, jag hade redan fått 3 svar på en söndag och alla verkade halvt lovande. Toppen.


Nu ska jag röja lite i rummet och hjälpa min mor med maten.

Puss


Mys med plutt

Ikväll gick vi till stan och åt god buffé på Fugu! :) Sedan köpte vi 3 filmer som vi ska avnjuta. Vi har redan sett på Ladder 49 ikväll. Den var helt okej, kanske inte min stil på film egentligen. Men den fungerade i alla fall! 
Nu ska vi poffa ner oss i bädden (som är nybäddad, AS skönt).
Puss








Ljuvliga lördag för fan

Gick upp för någon halvtimme sedan, sovit ut som tusan! Så himla skönt, jag och min man låg även och kollade på Shutter Island nu på "morgonen". Mycket bra start på dagen.
Ska nu städa lite i rummet och sedan ut på en löprunda. Ska faktiskt bli lite skönt! Har laddar ipoden och sticker ut snart.

Igår var det ett besök på netonnet som gällde. Vi alla hittade mycket smått och gått!

uppskattar så dag och tid just nu :)

Slutar snart. Eller a egentligen inte, eftersom matten börjar kl 3. Jag har trots allt bestämt mig för att inte gå dit. Dumma mig tänker ni och ja det tänker jag också. Men jag är ingen skolkare och ska därför ta mitt ansvar för mitt beslut och plugga järnet i helgen! Jag lär mig ju mer tiden går vad som är värt att prioritera och just i dag känner jag att matte-lektionen inte ger mig det jag behöver. Det är lite kul att fastän jag har bestämt mig och det känns rätt så måste jag ändå be om ursäkt för mig'. Visar det kanske sanningen bakom mitt självförtroende och min inställning till vad folk tycker om mig?

kanske, men hur som helst så är jag rätt stolt av mig själv på andra sätt! jag har sparat mig hyfsat fysiskt genom avstånd från träning och jag har lämnat in och avslutat flera arbeten och främst av allt hållit mitt Svenska tal! Jag som var så skakis känner mig nu väldigt nöjd och det är fredag så jag tänker fortsätta att vara lycklig :)

Jag känner att jag vill ses' som en duktig människa. Trots allt har jag ju en bästa vän som alltid är så duktig och jag vill inte vara sämre ;) mobilen är död just nu , så jag får höra av mig till DU nåt mer åt kvällningen <3

Fredag i mitt hjärta!

Tack och lov att det är fredag! Ska vila ut mig riktigt ordentligt i helgen mycket beroende på att det känts som en extra tung vecka. Trött i kroppen och i knoppen. 
Börjar fredagen med praktik till 16.00 sedan hämtar päronen och älskling upp mig för att ta en sväng till netonnet. Ikväll blir det idol för fulla muggar!

Onsdagaaaar är bra

Godmorgon, nu är det inte mycket kvar på veckan... eller något. Det är skönt! Ska släpa mig iväg till praktiken och min träningsvärk i kroppen är värre än någonsin! BAJS. 
Denna dag bjuder på praktik, möta upp min älskling, för att sedan åka hem och laga mat. Sen myyys + bonde söker fru. Och om inte snön hindrar ska jag försöka ut och träna lite.

Nattetid

Har uträttat lite saker nu såhär på kvällskvisten. Ligger nu i sängen och ska slå på någon trevlig film tror jag. Känner mig ganska sliten, men det är nu när jag tar upp det som det blir ett faktum xD. DUMT av mig. 
Känns i alla fall som att denna dag var värd, som sagt fått saker gjort och har hunnit med att träna. Nu ska jag fasen ligga i!
Avslutar dagen/kvällen/natten med en fantastisk röst, kombinerat med en lite mindre fantastisk kvalité på klippet...
Medge att hans röst är GRYM?!

fortfarande inte helt FISK!

Nej nu får jag väl ta och ge mig xD förkylningen sitter i, men det är mycket bättre. Jag känner däremot att träning skulle vara lite ångest just nu -skulle inte palla springa nåt'. men jag längtar. Längtar till på Torsdag,för då SKA jag va med :) bestämt är vad det är! Istället för träning i kväll fortsätter jag med att försöka få skolan att kännas rolig :P genom att ligga i lite fas. Okej det gör jag ändå inte men man kan alltid göra någonting åt saken!
Jag är på g med hemtentan i Mediekommunikationen nu. Den skulle varit inne typ förra veckan precis som engelskan, men de kommer typ i morgon i stället xD har gjort det iallafall, och ansträngt mig lite då då. Det som gör mig mest nervös nu är dock Svenska-talet på fredag och matten. Matten för att jag ligger så mycket efter och för att jag prioriterar den sist just nu.. Svenska för att tal inte är min grej. Men jag har kommit igång där trots allt och det ska väl lösa sig. Jobbig tjej jag är. Sitter och skriver att jag är sämst och ska sen försöka låta positiv :P
haha nötet måste fortsätta!
btw, snygg du var i brillorna smulan <3
Tjingeling :D

Jippi!

Har piggnat till mig nu, men är slut i kroppen. Mina paket från H&M, Ellos och Laredoute har kommit! Ska snart iväg och hämta de två förstnämnda. Mycket kul. Sitter annars och provar nya bågar... Likaså min mor.




Här är ett par, liknar dock mina gamla. Men dessa är i silver och lite större. Funderar på dessa eller likadana med guld.


Min kväll:

Hämta mina paket
Åka till träningen
DH <333333333
Cykla
SOVE

Stå sovandes

är något jag skulle kunna göra idag!

.

HERREGUD. Är med död än levande efter passet. Fyfan! Imorgon blir det för tusan hellre ett lugnt joggningpass... Kommer ha sådan grym träningsvärk imorgon. Kul att man ska kånka på massor med varor också. Men jag får helt enkelt skylla mig själv. Tänkte nu krypa ner i bädden och kolla på sex and the city serierna. 

Godnatt gott folk! Och extra mycket godnatt till min Josefin, som ska krya på sig! <3

Boxpass!

Lite halvdåsig, men vad tusan. Nu har jag ställt in mig på passet och det ska bli skit kul. Petra möter mig vid kraftkällan där vi ska spendera en svettig timme tillsammans! 
Heja oss :D

Så var det måndag igen

Halloj! Migränanfall besökte mig igår kväll och det höll även på en bit in på natten. Mycket jobbigt! Min älskling var så söt och tog hand om mig. 
Idag är det så mycket bättre, men är dock hemma ifrån praktiken. Då mitt huvud inte är med för femöre. Ska försöka kurera mig till kvällen i alla fall, har nämligen lovat Petra att följa med på ett Boxpass på kraftkällan :). Ser fram emot det väldigt mycket, om mitt huvud tillåter?


Har sett på första sex and the city filmen och funderar starkt på att sätta på tvåan också... 




Myskläderna på och är mest som en zombie förtillfället.

Så glad att min kvinna nedan uppdaterat, läste med ett otroligt nöje!

Har haft det super härligt dessa dagar & lagar nu mat med min prins. Vi gör en trerätters, den ni ;)! 
För att fatta mig kort så har jag spenderat tid hos Jonken, haft middag för papi med trevliga människor, hunnit ner på stan en stund & myst hemma. 

Staden bjöd på skor. Eller ja, min man köpte 2 par skor vilket gjorde att jag fick ett par på köpet xD. Han är så gullig. Bild kanske kommer sen :D





Senare ikväll blir det Beck och en löprunda. Ska verkligen börja på allvar nu. Sen får vi se hur det går ;).

BABA!







Vilken helg!

Ja inte var den lik några tidigare helger minsann. Ingen skola där på fredagen, utan vi drog allesammans på saco-mässa i Stockholm. Det var kul till en början men den känslan togs ifrån mig när jag upptäckte att min 500-lapp var borta. Jävla skit kände jag då men David fanns där och trösta mig och jag fick åka med jb-bussen hem till Uppsala. Därefter var det gos med David fram till Ellis och tjejerna kom hem..

Det var ju sen en tid tillbaka bestämt att jag skulle ut på bj med mina ingifta systrar och Ellis. Alkoholen blev jag bjuden på och allt var fixat. Trots min förkylning så kunde jag inte tacka nej. Och så gick det ju som väntat :P

Oj vad galet glad och jag blev fort. Jagäsger bara det- Malin och Jenny får man akta sig för! In på Bj kom jag dock :D haha jo ni för första gången, även om de tvekade på min stabilitet där vid tolvslaget :P

Dagen efter (lördag) fick jag känna på den värsta baksmälla i min fest-historia. F Y F A N. Jag var deckad hela dagen. David var där och tog hand om mig och på kvällen kom Camilla och hjälpte till. Piggnade till mer mot kvällningen och i dag nästan helt¨återställd. Förkylningen sitter i men jag är glad att det andra är över.

Så detta var min helg. förkyld , pengaförlust, utgång med monsterMalin och JävulsJenny,  två matcher missade och en massa kärlek från min pojkvän. Vad har jag lärt mig av detta dådå ? jo att det finns en del smällar man får ta. Låt dock aldrig Mailn och Jenny bjuda dig på alkohol x) Jag föredrar hemmakväll + förkylning hellre än utgång + förkylning! men det blev en massa tid med älskling och lite med Camilla och jag tog det lungt för en gångs skull. Det går inte att plugga när man är bakis , men det fick jag tid till i dag. Nu ska jag ladda och bli frisk inför kommande ny och fräsch vecka!

TJoohoo! :D

blurp

Skepp & hoj! Bloggtaggad tjej dådå xD. Brist på liv säger jag bara. Har precis varit ute och sprungit! Fyhelveta så kallt & halt. Men nu känner jag mig duktig & är så värd en skön dusch!




Svettig och äcklig efter turen, men inte mycket att göra åt.

Veckan gick undan! & jag är sååå på ditt inlägg!

He-heeeej! Fy tusan att det är fredag imorgon! HEJA! Praktiken rullar på fint, jobbar med en skitskön tjej. Vilket underlättar! Arbetet går undan och är till och med roligt ;). 
Imorgon ska jag till min pojkvän och tokmysa! Innan kanske det blir stan... men är inte säker, för jag vill hålla i mina pengar... Jag och stan gifter oss inte så bra nämligen. Det kan ibland sluta med en jäkla massa "onödiga" köp. Det ska vi försöka dra ner på nu innan jul. Har ju faktiskt 2 par skor som är beställda och sedan nu en pälsjacka. 






En lite taskig webbcam bild på min nya vän, han var ett måste ifrån Willy´s automater! Jag och Madde blev helt till oss.

Jag är den jag är och vill inte vara någon annan

I bland får jag "krupp" på mig själv och önskar att jag kunde vara som andra. Men det vill jag egentligen int'. Och jag tror inte att någon av mina vänner vill det heller :) Jag är som jag är och det är så det ska vara. Jag är inte mer än människa och människor får vara lata ibland , de får misslyckas , de får vara skabbiga och äckliga och slarviga. Det här känner jag mig lite då och då. Men det händer att jag känner mig snyggast och bäst i hela världen också! Så det är lugnt :P

Nu sitter jag i skolan. Får egentligen gå hem, men segar för att få saker gjort. Har tappat bort en text om språksociologi som jag vet att jag har skrivit. typiskt! Det som är positivt med det är att jag blev tvungen att sortera upp bland mina mappar och dokument så att jag nu förhoppningsvis ska ha lite koll på mina arbeten. Jag har ont i halsen och har tjatat om det hela dan. Det suger för att då kommer jag förmodligen inte träna i kväll. Och jag känner mig tjock när jag inte tränar och då får jag damp. Men David och Elin sällskapar mig så då kanske jag mår bättre trots allt :)

Lillan', jag har dina skor. Du kanske behöver dem till i kväll så jag funderar på hur vi kan lösa det. Du skulle antingen kunna komma förbi mig och hämta dem efter jobbet eller så kan jag försöka ta mig till Willys med dem. Fast du slutar väl snart så det kanske inte går. det här läser du förmodligen försent också xD..

aja ska lösa mina problem'

Ha de gott!

Baba :)



Natteli

Säger godnatt för denna gång, ska bli så jädra skönt att krypa till kojs! Tänkte slå på SATC & halvsova. Ligger och smsar med min Jonk, väldigt tråkigt att filuren inte kan vara mitt nattsällskap.
Hoppas min kvinna Josefin har haft en bra kväll på innebandyplanen! Själv fick man träna på egen hand. Jobbigt! Men kanske är det så det kommer bli framöver. Kajsa och jag har bestämt oss för att köra tillsammans i alla fall :D toppen!


Imorgon är det att gå upp runt 07.15 och sen heldag på Willys. Min papi fyller faktiskt år imorgon förövrigt, vi ska inte fira något speciellt mycket imorgon. Utan det kommer till helgen, dock så ska vi käka smörgåstårta imorgon och Jonas kommer och grattar. Hoppas far min blir nöjd över vår present ;D.



En trist bild på ett par skor som vill komma hem till mig :D. Gonatt!

Puuuh

Halloj vänner! Hemma från en slitig dag, fick dock sluta 15 idag istället för 16. Eftersom jag skulle hinna hem och fixa lite innan öpphethus. Pratade med Jossan hela den låååånga bussresan (7:an går inte den vanliga svängen). Det behövdes.
Annars längtar jag mest till kvällen då jag tänkte avnjuta ett DH avsnitt!





Kram kram

Trööött tisdag

Godermorgon! Är trött som ett svin och en fredag skulle sitta riktigt fint! Men veckan har tyvärr bara börjat "/. Men men, bara att bita ihop. Så långt är det inte kvar till ett välbehövligt loooov :D.


Dagen ser ut som så:

- Praktik 08.30-15.00
- 17.00-20.00 öppethus på John Bauer 
- 20.00 HEEEEEEEEEEEEEM & kolla DH + träna



Diggar det!

Dina bilder under knäääcker! Hoppas du läser detta din mupp, dålig har du varit på att uppdatera nu :o, vi kör liksom i omgångar så jag ska inte säga så mycket :p.
Min praktik dag tog lite knäcken på mig, har konkat på varor och plockat en massa! Snart blir det kassan förhoppningsvis :). Kan lätt påstå att detta var lite som ett styrkepass, vilket jag absolut behöver! Apropå styrka så ska jag snart iväg på ett träningspass. Aerobics står som alltid på schemat dessa måndagar.
Mina praktik tider kommer att vara 8.30 till 16.00... alltså typ en hel jobbdag.
Behöver REJÄLA vinterskor... men hittar absolut inga! Så i min dryghet så beställde jag hem ett par converse (?!). Skit dåligt av mig. Min pojkvän kommer gråta på mig xD.

Vi har inte gjort något vettigt i dag!

Vi är inte på lektionen , men vi älskar livet och njuter av stunden på annat sätt xD

Praktik i 5 veckor

Godmorgon! Vaknade tillsammans med Jonas och morgonen blev väl lite halvt kaotisk, men det är smällar man får ta dådå :). Från och med nu kommer jag att praktisera fram till jullovet. Det känns supersskönt, men har inte lyckats koppla av ännu... kan det bero på att man är så inkörd med att veckorna i skolan innan jul alltid ska vara dom jävligaste? Gör som sagt min praktik på Willy´s och hoppas på att det blir bra.
Nu återstår bara en borstning av tänderna och lite små fix.
Puss & Kram C

Söndagskväll

God middag på Biztron med mor & far, väldigt trevligt! :) Nu är min pojke här och sällskapar mig, har bakat kladdkakemuffins och nu ska vi sätta oss framför tvn.

Grattis Pappa på farsdag!



<3

Match

Godmorgon! Är otroligt trött trots att klockan inte ringde förens 10.25... min kropp har på sista tiden strejkat och tycker att allt innan 12.00 är att gå upp i ottan. Snart blir det att åka iväg och spela U-lagsmatch. Oj vad otaggat. 
Senare idag är det att fira farsdag och gå ut och äta, efter det kommer min man hem till mig. Bra söndag trots allt. 

Carolin

Fredag

Godmorgon! :) Om det är sköööönt med fredag! Ska som sagt iväg på en mässa idag. Vilket är det sista jag gör i skolan innan jullov.  Vi går nämligen ut på 5 veckors praktik med start nästa vecka. Väldigt skönt måste jag säga!

Helgen är ganska väl planerad, min älskling kommer till mig direkt efter mässan. Spenderar natten och sedan åker jag till Stockholm imorgon och shoppar (mest julklappar). Tror jag åker hem till Jonas på lördag kväll... Söndagen får sedan bli en lite halvt latdag.
byebye! 


lyckad kväll!

Trevligt var det verkligen, vi fick med oss en del trevligheter hem! Tjejkvällar på stan borde det finnas fler av.
Nu måste här sovas, ska på en hälsomässa imorgon!
Sovgott gott folk, puss.

pluggis dag utan skola

Varit hemma hela dagen och haft älskling här först, efter en övernattning. Sedan kom Petra till lunch och vi tog tag i PA och SV. Mycket starkt av oss! Vi hade ingen skola idag så därav hemarbetet. Vi är på G nu! 
Ska verkligen ta tag i min träning nu igen, det har varit mycket cyklande på sista tiden, men jag tror verkligen att en del löpningspass måste läggas till... tyvärr! Men nu innan julen måste jag vara i form för att kunna gotta mig som jag alltid brukar. 

Snart blir det att bussa in till stan för att möta Paulina! Vi ska käka middag och kika på tjejkvällen som skulle vara på stan ikväll :). Ska bli supermysigt! 
Måste även berätta att jag blivit beroende av tradera, så nu säljs massor med saker från min garderob osv! Nödvändigt känner jag, plus att det alltid är kul att få in en extra slant. 

Hoppas dagen varit fin för min kära blogghomie, det ryktas om att hon ska på en bra teater ikväll... :)


Puss



Är kär för andra gången i mitt liv

Inte i Jonas denna gången, utan i ett par högklackade kängor ifrån Bianco! :D Fick med mig dem hem idag. Ska snart och hämta ut stövlarna jag beställde... vad vore livet i all sin glans om inte skor fanns?! Helt sinnes. 

Är annars lite nöjd att jag fått min gamla jacka såld på tradera, faktiskt för hela 420 kr. Lite små skönt sådär! 
Snart träning dådå. Imorgon skola för första gången sedan lovet! 

Skit dålig bild men iaf :D 




Puss

lovet tar sitt slut..

ska sova nu snart, men känner mig lite otaggad på att vakna upp i morn för att sen gå till skolan. lite skönt att det är nära till jullov sen.. men samtidigt som att man vill att tiden ska rulla på så blir man allt mer stressad över vad som ska göras fram till det roliga. ingen lärare har krävt att man ska plugga på lovet, men med de utgivna uppgifterna i hand så är man så illa tvungen för att känna sig i fas med schemat. nu ligger jag här i min säng som en av 2000-talets alltför tidsmedvetna, stressade svenskar och samlar mig inför ny kommande vecka där man återigen måste jobba för belöningen. det kommer gå bra. jag ser mig själv leendes i slutet av kommande vecka, nöjd över vad jag kan stryka på min lista! nu ska jag läsa ut en bok och somna in med ett gott samvete :)

God natt!

Lördag!

Godmorgon! Ställde klockan 10.15 för att hinna med lite saker och ting innan jag pallrar mig ner till staden. Tänkte bädda rent, ut och springa, duscha och kirra frulle :D
Ha en fin dag i det underbara soliga vädret!

pluggggggo

Har haft det toppen ikväll må jag säga, har faktiskt suttit med historian och försökt banka in lite i huvudet av det vi ska kunna. Vilket liv va? Plugga på en fredag... men i och för sig så har alla dagar varit som fredagar denna vecka (dvs. ätit massa skit osv.) xD. 

Tänkte krypa till kojs ensam nu dådå, mobilen som sällskapar med man nr.1 och man nr.2 på smslinjen <3
Slår på en rulle och somnar förmodligen gott.

Ett antal bilder från promenaden med mammsen




Godnatt!

Underbart soligt idag

Pojken min tog sig hem för några timmar sedan. Hade tänkt att följa med honom hem ikväll, men vi bestämde oss för att ses på söndag istället. Jag menar 1 dag utan varandra ska vi väl klara?!
Ikväll blir det en super skön hemmakväll med päronen, att det kan kännas så bra. Mamma och jag har hämtat hem sushi och ska festa på skaldjur och sådant senare ikväll. Även idol är ett måste att se på fredagen!
Annars måste jag säga att det har motionerats en hel del idag, först en ca 2 timmars prommis med mor ute i solen.  Systemkameran fick följa med ut och leka av sig... blev nog uppemot en 100 bilder. Får se till att lägga in dem sen!
Avslutade utedagen med en löprunda, så det känns great får jag ta och säga.
Så nu ska jag ta tag lite i historian och softa en aning! Längtar tills morgondagen som ska spenderas med Påven och min andra man <3


Älskade mamma!

kväller

Trött & trött, inte gått utanför dörren idag. Jag och min pojk har legat framför tvn och slöat. Gjort lite vettiga saker undertiden som: plugg. Inte extremt mycket då, men lite är i alla fall något?
Vi hann även med att laga tacos, möööms! Eller vi och vi... mest Jonas och mamma. Själv fixade man med historian som ska pluggas på. Forntiden, Antiken Grekland/Rom... hääärligt. INTE. Tror det är uppemot en 30 sidor att läsa xD eller åtminstone känns det som så.


Nu ligger Jonas och sover medan man själv snart ska iväg på träning i mörkret. Hade mer än gärna däckat tillsammans med honom, men jag tänkte: om han får sova lite nu så kan vi mysa ihop oss med någon film eller så när jag är hemkommen :)

Torsdag 4/11-10

En chill pluggdag med min älskade står på schemat. 

P.S. Inte besviken av nedanstående text! Tvärtom ;) <3 D.S.

En riktig lill-lördag!

Onsdag kväll och jag ska snart krypa ner. Klockan är inte speciellt mycket men jag är trött och gör ingen nytta :) därför ska jag försöka läsa några sidor och om jag inte hinner somna kolla på någon film. David är ute och röjer i kväll.. kanske kommer han hit också någon gång i natt<3

Det har varit en bra dag i dag! Vid tolv-tiden mötte jag upp storasyster Louise och Ellen och Hugo på stan för en lunch på Rififi. så småningom efter det sa vi adjö till Lossan och vandrade mot kvarnen som tre små pepparkaksgubbar. Vi köpte massa glass och choklad och tog oss hem till Portalgatan och gottade oss. Även Lasse och Hedvig sällskapade oss'. Halv fem nån gång dök Håkan sen upp och plockade hem de små busarna och lägenheten tystnade. Trots vädret följde jag sen Hevedig till bussen (hon skulle ta Härjedalingen från Willys upp till Bollnäs och hälsa på fam. Persson) . Jag till och med skjutsade mina lilla syster. Och då har jag ingen bil utan vi snackar cykel i det blöta :P Men jag kände mig lagom snäll när jag dessutom sprang in och ut i Willys och köpte färdkost i form av Geisha till flickan också. Oj vilken syster jag e ;)

Jag avslutade denna dag med Camilla. Lite te-mys och en promenad i staden, för att sedan hem och gotta mer godis. Ja, vad kan man säga ? En riktig lill-lördag där inga vardagliga regler hindrade en. Åh vilken söt historia det blev xD hoppas att folket (Carro) inte blev beskvina efter att ha tagit sig igenom detta!

God natt nu :)

Puss/ J


Godnatt

Den här dagen var trött, men den var bra. Riktigt bra faktiskt :). Imorgon är det nya äventyr som väntar. Äventyr som Gränby med mamma, laga middag med älskling och sedan en utgång på det (ryktet säger att Etage har fri entré hela kvällen + halva prisen på allt i baren). Lillördag imorgon och lovet går för jäkla fort alltså "/. Men man får ta vara på dagarna. Tänkte nu krypa till kojs och sova ut lite imorgon, känner mig trött i kroppen. Beror nog på höstmörkret som verkligen kommit nu.

Godnatt på er!



Härliga lovdagar

Hej&hallå! Kajsan och jag har gjort något bra för mänskligheten... vi har jobbat för vår skola. PÅ EN LOVDAG! Heja oss! Tycker i alla fall att det är att uppoffra sig lite. Efter att ha varit i allians sedan 8- 15 så fick jag skjuts ner på staden, där jag mötte upp Joss & hennes man. Vi strosade runt lite vilket var trevligt! Letade lite halvt desperat efter ett par schysta vinterstövlar... men icke.
Min älskling kommer till mig efter träningen och spenderar natten, vi hade tänkt att mysa ihop oss med kladdkaka och något bra på tv.
Imorgon så blir det att träffa Iza och sedan äta middag med mami på stan (tidspress som alltid då träningen väntar runt 8). Hoppas på en braaa dag!

Har bestämt mig för att klicka hem dessa i svart, hade tur att dem existerade i storlek 35. 
(mitt köpstopp är KÖRT)

RSS 2.0