onsdagkväll!

Jarå, lill-lördag som sagt! dagen har rullat på bra och jag mig så otroligt frälst med att jag bara fick se Kortan min ingen din roef efter veckor på avstånd! xD<3 tid finns att ta igen... Efter den korta skoldagen och träffen i allians fick jag ruscha hem på cykeln och låta mig föras svettig o dann till bårhuset för att träffa min släkt och ta farväl av mormor<3 Helt klart värt, men man kunde ju önska att man fått duscha först :P

Eftersom jag o Ellis -The stolpskott sen lyckades missa nyckelmedtagning till vårt hem, så fick efteråt följa med mor hem till lillla ålbo och mysa lite. Marcus var oxå med.. de alla fick stanna o ha det bra hela kvällen medan jag sedan ficka pallra mig tillbaka till stan och mitt plugg-matrial dådå'

Jag saknar David känner jag - stackarn får vänta till i morn innan han får träffa mig ;) Jag känner mig lite halvt laddad för att göra mina s.k skolplikter kommande morgon. Det är ett måste så vafan xD Därför bör jag då också sova nu för att orka gå upp i tid åtminstonde :)

Så puss o kram på folket! Synd att jag inte kunde närvara på min efterlängtade innebandyträning idag , får ta igen taggningen till fredag<3

Natti Natti
MVH JOS ;D


Tack för den fina hälsningen :D<3


HOHO

Idol, jahaaarå!
Plugg, neheeerå!
Keffslag på mig. Inte bra gjort alltså.
Sitter i soffan och soffar mig.

Fick prata med äklskling för ett tag sen, skönt att höra hans röst :D Trots att den var raspig och sjuk. <3
MJEHEHE. Känner mig som ett offer nu :D missnöjd med min lilla prestation med plugget och allmänt trött xD INTE någon Carolin man vill träffa nu kan jag LUGNT säga.

HEJDÅ


Lill- lördag, åter igen :)

Lugn, luugn skoldag! Allt bara gled på idag. Sådana dagar måste ju få existera :)
Jag är helt enkelt nöjd med det.
Idrott
in till stan
fetta på Max med el Petro!

Ett plus var att träffa Jossman Flög på kvinnan, måste ha varit en vacker syn. Vi hann inte ta igen så mycket såklart, för hon skulle iväg sen. Men en stund blev det i alla fall. Man får vara glad över det ju!

Matlagningen är klar nu då :D Väntar bara på Mami som ska komma hem. Så vi kan sammanstråla middagen.

Ikväll är det soft och chill! Ingen match för mig, tackvare min älskade förkylning. Iställer blir de idol tittande, en kopp te och plugg. Enkelt och simpelt, men oj så skönt! (bortsett från pluggandet)

Puss puss !

 


Höstrusk och raggsockor

1 grad, var vad denna morgon bidrog med. LITE snålt för min smak! Smart som man är sätter man på sig de tunnaste tygskor utan strumpor i. Höll på att förfrysa undertiden jag traskade till skolan! Inte mitt bästa drag denna dag just.

Skolan bestod av språk idag. Spanska och Engelska. Roligt, nja. Piss, inte då :D

Promenerade in till staden senare, där jag mötte upp Hartis. Vi gick och shoppade några timmar. Vilket var roande, vi har ju inte hängt på länge! För min del blev det lite höst nytt, en kappa plus ett par stövlar.
Känner att tiden är inne för raggisar och stövlar nu...
Hejdå sommar, hej höst. Det känns inte okej! :( Fast de är väl bara att gilla läget helt enkelt.

Förövrigt blir det 3 timmars tvtittande idag. Ojoj, vad aktiv jag är :D tänkte plugga lite innan idol som börjar 8, tättföljt av desperatahemmafruar xD
Är jag inte den lyckligaste?


Dagens sanning, jag saknar min sjuke pojkvän <3. Och jag längtar efter en viss mattsson som ja inte ens har träffat än !!! Gud vilka dåliga jävlar vi är! Men puss på er!


Idol och power point

Jahadå! Det är de som gäller nu, sen blir det dusch och film.
Vill bara bli av med förkylningen :O Känner mig som ett handikapp. Viktigt att veta.
Ledsen att jag lyckats smitta ner älskling nu också, han ligger och sover :( Skitkorv också. Puss på honom<3 Kryaaaaa


 
Josefini min lilla ballerinakaka.

Nu händer det sängtime :)

Mohahahahahahaha! Läste nyss Josefins lilla inlägg :D Det var mycket festligt får jag ta och säga, håller klart med henne! Det är för dåligt nu. Men som sagt, det händer mycket hela tiden. Fullt upp "satt säga"! Men det ska vi klara galant ;D
Okej, så här är det. Första dagen i skolan på länge. Det blev Samhällskunskap + Matte prov. Morgonlektionen var helt funktionell. Stack iväg tidigare och skulle till farbror doktorn. Tog lite prover och skit, men det var inte köttelfebern eller halsfluss. Till min stora glädje :) Trots de så skrämde dom upp mig lite innan.

Nu såhär efter matteprovet fick vi sluta tidigt. Då ligger man nerbäddad i sängen med näsdukar och halstabletter... Kan det bli bättre liksom?
Ska snart sätta på en rulle, The probpsal blir det :) Sedan sova en skvätt tror jag xD

Puss på näsan så länge :D <3


Osammanhängande bild for the win :D


Nu händer det mycket :)

Carolin du är så fin! Mobil-jefeln dog i går och kommer inte återuppstå förrän senare i dag kanske vid 5-tiden typ :P Jag skulle så gärna vilja ses en stund i dag.. Vi får höras så småningom ;) -Ring Pauan? xD mohahahah!
Nej men det händer mycket dessa dagar.. Förra veckan lätta jag hjärtat lite genom att gråta en hel träning efter att ha känt av min skada igen (inte kul). men jag drog till min naprapat på fredagen med pappa och efteråt mådde jag bra mycket bättre och hoppet ljusnade :) Jag o Hedvig tog sen en sväng och träffade syskonbarnen i Bärbyhage och sen tillbringade jag resten av kvällen med laget och såg på en stor-torsk i Borlänge. ojojojojo...
Lördagen var kalasig och det pratades om mormor och hennes fina begravningscermoni som kommer bli av nån gång i slutet av oktober. Sen spenderade jag kvällen hos min David och stannade där till sen eftermiddag dagen efter och sov sen hos mammsen!
Det var helgen och nu har jag massa prov och inlämningar den här veckan -typ :P Lite saker jag måste fixa och i helgen är det match (omjag nu spelar) hemma är den iaf ;) Sen är det maskerad, HURRA :D
Mamma och lill-kusin fyller år, sen är det kick-off med klassen snart och månaden kommer avslutas med att ta avsked av mormor<3

oj' vad mycket det blev :p men jag kände att jag behövde summera lite granna dådå x)


Saknar lilleman och hoppas på en liten umgänges tid snart!


Sitter nu i skolan , med lite fritid på lektionen , vilket betyder lek och skoj i Pauanbergen :D<3<3<3

Skänker en tanke

till dig min vän. Josefin :) Tack för de lilla inlägget längre ner! Bajskorven har man inte träffat än då xD !


hjärtat

Hemma från Grekland då :) I fredags anlände jag från de varma landet. Lite små skönt att vara hemma igen. Men livrädd att den lilla solbrännan ska blekna direkt. haha.
Älskling kom direkt på fredag, usch vad man har saknat pojken<3.
På lördag vaknade vi upp och bara myste och pluggade lite. Senare på dagen kom Sandra :D Jippie. Alltid lika skoj, vi 3 tänkte gå på bio. Flickan som lekte med elden blev de :) Mycket bra film och trevligt sällskap såklart!
När filmen fått sitt slut åkte jag hem till Älskling och sov, det känns helt enkelt som en bra helg. Nästan så att man är redo för skola och för att ta igen allt man missat :)

Nu blir det att plugga matte och lite annat smått. Tänkte nog unna mig ett fotbad och lite ansiktsmask sen :D

Känns lite surt att vara förkyld och inte kunna träna. Måste bara tillägga de!

Puss puss! :*
 


måndag och mörkt ute xP

sitter hemma hos far o tänker på hur mycket jag skulle behöva ut o röra på fläsket just i kväll xD men det är för mörkt känner jag så jag kan lika gärna vänta till innebandyn i morn :P usch vad man ibland är fet!
jaja, dagen har i sig varit ganska bra :) jag åkte hem till mamma en sväng efter skolan - har faktiskt varit duktig med besöken där på senaste tiden! känns bra ;)

Snart är det maskerad :D Ständiga frågan nu om dagarna är vad man ska klä ut sig till!?
Jag tror jag har rabblat igenom alla tänkbara förklädnader men jag kommer fan ingen vart x)

förslag jag funderar/funderat på:

clown
sailor moon
cowboy (girl)
brevbärare
byggarbetar
ediselråtta
konstnär - typ picasso
smurf
sverigespelare'
partyprisse <-- så kalasig man kan bli :P

Mycket att tänka på o så är Carro borta fortfarande xP pala ;)
Något som är skönt är i alla fall att vi är lediga torsdag och fredag från skolan! hade tänkt hälsa på MATilda kardell något under helgen och kolla på Kenny Starfighter :D Det ser vi fram emot!

Nu väntar jag bara på att min godbit ska komma hit så jag får någon att dryga vidare med resten av kvällen ;)<3

Nu ska jag kila' puss puss puss puss


Bjuder på lite bilder :)


Farväl Carroman!

Antar att min lille parvel är framme i det stora grekland nu och där tillbringat en bra första dag , trots förkylning.. :) Jag fick iaf säga hejdå vid rätt tidpunkt eftersom att jag vaknade vid kl 03.15 -tiden natten du åkte precis innan du skickade sms. Känns bra de dådå!
  Nu hoppas jag bara att du får en fortsatt bra vecka tillsammans med far din och att du kommer välmående och inte allt för brun hem igen xD <3

Sköt om dig så ses vi snart igen, pussar!


Grekland inom en snar framtid

Jahapp, då var de min tur då. Förkylningen har träffat mig. Inte bra, inte bra. Den bara måste hemsöka mig just idag också :O Eftersom jag ska iväg i natt/ imorgon. 
Hemma från skolan idag med då. Låg och lackade ur på min äckliga hals och näsa inatt. Okej, jag har varit mer sjuk i mina dagar. Så ska verkligen inte klaga för mycket :P
Tyckte däremot lite synd om älskling som fick stå ut med mitt snörvlande och harklade. Han som skulle upp tidigt och allt. :( <3 Kommer även missa vår 3 mån dag. TO BAD xO

Mest filmtittande idag då, tänkte fortsätta med att se twilight för 122085 gången.
Måste även tillägga att Emma tittade förbi en snabbis idag. Oväntat besök, men trevligt! :D Var inte mycket till sällskap dock. Lite lagom skabbig och trött var jag.

Fick tyvärr inte träffa littleJossman idag :/ de är sorgligt. Det har blivit för dåligt på sistonde. Bajs på de. Vi får synas snarast när jag kommit tillbaka :) <3

Puss på er.


Ängnar en tanke åt min sjuka väninna som ligger hema och sjukar sig.

Hej äre kul?

Nej de är inte kul, ligger hemma med en fet magvärk som inte vill ge med sig! Värmekudden får agera bästavän nu. De halsonda har iaf släppt och tur är väl de. Bara att vänta och se om kvällspasset i innebandy pallas med.
Vet att virrpannan Sandra ligger hemma i Vendel med frossa och huvudont. Vilka jäkla hjältar vi är!

Men jag ser fram emot att älsklingen tittar in här ikväll. Han ska sleepa här och vara allmänt go. <3

Nej gud, de här går inte. Nu ska jag fortsätta att tycka synd om mig själv, vi hörs :D

Puss på kinden !


Tagen bild av petran. Älskling är söt. Och ja... kanske inte min charmigaste sida. Fast mycket bättre blir det inte :)

.

Heeeeejpåer :D

GREEEEKLAAAAND SNAAAART ! Om jag är taggad? JA! :) Ska bli så härligt så.
Dagen idag. Skola ofc, inget ovanligt precis. Kom hem efter de och tog det allmänt lugnt faktiskt :) Sedan kom fari och vi åkte och köpte ny innebandy klubba.
Springa måste ut och göras, tänkte gosa framför tv:n med idol efter det. Vila upp mig inför idrotts dagen i morgon. Blir trött av att tänka på de ;P

pusspusspuss så länge !



sweet dreams gott folk

Sängliggandes med datorn, har talat med älskling i telefonen nyss. Var väldigt skönt att prata med honom :) Behövde skrika xD som vanligt. oj, vilket litet aggrobarn jag säkert uppfattas som här :D
Tänkte nog sätta på en rulle och låta john blund skönta resten.

Godnatt Godnatt, ny dag i morgon med förhoppningsvis nya spännande saker! (måste vara lite halv positiv nu)






Pussar till mina nära och kära ! <3



Alla dessa måndagar

Dagen:

* Skola
* Till stan och träffa Mathilda :)
* hem
* ÄTA
* Pussla
* Träna
* Sova

De är ju bara fööör bra ;D Jag vet, say no more! En otoligt glamorös måndag om jag får uttrycka mig så.

BYYYEE


Tillbaka från Köping!

Nu är stjärnan tillbaka igen från Köping och Sverige spelen. Det har varit kul och min kropp är lite lätt sliten , vilket säkerligen kommer märkas i skolan i morn x) Jag har saknat mina mannar och har en del tid jag måste ta igen innan en av dem drar till Grease dådå! Arnold din lilla rackare <3xD
  Jag pallar inte dra så mycket detaljer men vi tog oss till final iaf och fick nöja oss med en andra plats' , alla är nu taggade inför seriepremiär nästa helg :)


Skönt o va hemma igen , o tack bror för att du ställde upp för mig när jag behövde skjuts hem ;)




Hemskt, vad helgen går fort!

Nu är det söndag igen... hur fan kan det vara de igen. Ny vecka igen alltså... imorgon.

Jaa, jag är nöjd med helgen. Åkte hem till älskling i fredags :) Sen hem till mig dagen där på. Vi skulle ner på stan senare o så, meningen var att vi skulle träffa Sandra bla. Men de blev lite ändringar. Petran sprang vi runt med :D haha!

Idag då, träning och chill. Jonas drog hem oxå :( det är ju lite sorgligt!

Jossimaan har ej varit hemma, tror de är ja o Davidboy som lider mest xD men hon kan ju senare dra hur de gått :D Miss her!
Nu någon ny serie som börjar på 4:an.


Seeeeee you, Pusshaaj <3




BTW, drar till GREEEEKLAND MED PAAAAAAPI PÅ FREDAG! :D JIPPIE!

snart försvinner du..

Livet är inte alltid rättvist. Jag kommer alltid glädjas åt det jag har och har haft och jag hoppas att döden inte blir så illa som det känns som den är.. mormor<3 Har alltid och kommer alltid att älska dig!


Staneri today

Lååång dag, skoldagen var lite halvt seg. Bara språk idag, spanska och engelska.

Efter det blev de stan med pälsk, han shoppade nya fina kläder. Jätte bra var de! :) Vi käkade sedan och hade det allmänt mysigt. Mitt lilla lyckopiller <3! Själv köpte man ingenting. Tummen upp för mig (Y)

Nu sitter man här hemma, pappsen påminde mig nyss om att idol börjar idag.
Tänkte ut och springa lite lätt. rehabträning för mitt lår och fot xD (och min kondis).

Puss och kram.


Livet är bra, det är bra! :D

Nu vare ett tag sen jag skrev något rejält känns det som xD haha.
Känner att jag mår riktigt bra! Trots att skolan rullat igång så har jag bestämmt mig för att försöka vara taggad.
Helgen var super, började bra med Sandra på fredag till lördag, vi hann med myskväll+ en halv brännbollsdag. Det fortsatte toppen med älskling som var här från lördag tills idag. Alltid lika mysigt :D
Veckan kommer att vara fullspäckad, faktiskt både med skolsaker och olika människor :) . Och vi får ej glömma kulturnatten som kommer i helgen :P
Nu ska jag fortsätta mitt lilla studerande, spanska står på tur.

Pusspuss !

 

Hemma :)

Tjohooo! Nu är jag hemma igen från Karlstad där jag spenderat hela helgen och spelat innebandy :) Kul har det varit och nu ärj ag tillbaka i skolan trött som en tvestjärt och pallar inte dådå! xD Lång dag så vi får vä höra sen om jag över lever' :p baba känner jag!

luuunch<3

Mat är nåt alldeles extra ;) jag har precis njutit av lite chicken kebab och pitabröd i skolans matsal och stinker härmed vitlök efter den utsökta tsatzikin' Nu sitter jag och chillar Pavan i biblioteket en stund..

Dagens händelser hittills :D :

Vi började kl 08.45 vår mattelektion i C-huset där Kenta tappat rösten så det var en himla tyst i klassrummet :P En timme varade lektionen och sen gick jag o räkan direkt till biblan för att ta vara på den lediga tiden vi hade och göra klart en matte-inlämningsuppgift.. Det gick snabbt och smidigt och när vi var klara sökte vi upp Elin och Rebecca som satt två trappor över oss och pluggade. Vi meddelade att matan öppnat, men vi fick inte sällskap dit från dom.. så vi skuttade i väg igen bara vi två. Jag var fett taggad och rusade ner för trapporna förbi Pauan som jag i farten puffade lite på så hon tjöt "Nej, tänk om jag hade ramlat!" "hahaha" fnissade jag och försvann runt hörnet.. två trappor hinner jag springa ner för när jag hör ett "bam", "Oh shit!" och ett duns duns duns och ser hur pauan flyger fram från trappavsatsen och får tag i räcket med händerna där hon sen hänger och dinglar en stund innan hon återfår balansen.. sedan hörs ett gnälligt "ajajaj" och lillan kommer haltande ner sista biten och vi fortsätter "lite mindre kaxiga" (Pauan) till matsalen.. detta var en sjukt rolig scen och vi kommer leva på det i dag ! ;)


Puss puss så länge! :D<3

RSS 2.0