HELGEN ÄR NÄRA

Snart 8 timmar gjorda igen! Heeeeeeeeeeeeeelg <3 :D
Ska efter detta hem till mig, där Jonisen väntar. Vi ska nog ut på en runda sedan fixa inför ikväll. Ska till Portalen där vännerna D&J befinner sig. Mycket trevligt! Jonas ska dock iväg tidigare för att fixa med dom, sedan kommer jag efter... Jag har ju fyllt år så lite spec är jag :P. Det blir lite av ett till helgfirande!

Sedan vankas det utgång med lite trevliga människor. Får se om jag hinner somna innan dess, veckan har ju varit lite halv tung sådär. Men kul ska det verkligen bli!

ca 15 min innan jag trampar hemåt med papi, gud vilken befrielse!



At jobbet

Hallå där, näst sista dagen på jobbet för denna vecka. Så jääääädrans skönt! Slutar om lite mer än en timme, vilket är en befrielse. Ska nog bara dela ut post och sortera den, sedan är det mest att vänta ut tiden tror jag. Efter jobbet blir det en snabbis hem och duscha av mig osv. För att sedan dra ner på stan med mammi, där vi möter upp pojkvänis min. Vi tänkte äta någon slags middag och sedan uträtta lite eränden.

Jag ska göra en bragd idag också, springa en längre sträcka en vad jag vanligtvis brukar samt baka en kladdkaka som vi inte provat förut :P. Man måste ju få belöning när man sliter...

Nej nu ska jag nog gå och kika om Andres behöver hjälp med något. 


Hej så länge :D


19.03

Hallå vänner! Vilken tajming på mitt bloggande idag :p. Har hunnit med en del nu så, både jobbat och stadsvistelse.
Mötte upp Petran som sagt och vi gick direkt till Cupido och käkade. Lika gott som alltid, vi satt ett tag och tog igen tid som vi tappat. Jag blev bjuden på mat och fick en filmkväll med Petra som present :) det uppskattades (fick även 3 påsar nachochips)! En trevlig stund var det hur som helst.


Shopping i staden kom i samma veva, usch jag måste sluta spendera. Det blev i alla fall en korallfärgad tajt tunika och ett par höga svarta shorts, som jag letat länge efter.



Det som återstår av kvällen är träning och dh tittande :) GREAT.



Hejdaaa





07.03

Halloj och godmorgon!
En skön sömn, med kanske lite för mycket dh tittandes. Men kunde verkligen inte stänga av. Det var för bra :).
Idag jobbar man först sen hem en snabbis. Sedan ner på staden för att träffa Petrus, för lite födelsedagsmys (i efterskott).


Nu ska jag äta frukost med papi sen så småningom åka iväg.
Ha det fint!



Dh med sis

En döds trött tjej just nu, är vad jag är. Jobbet idag dödade mig en aning. Så jag ligger i sängen och kollar dh med min kära syster, som är hemma för att snart kolla EM med far våran. Själv tänkte man ligga här till runt halv åtta. För att sedan sticka ut på en springtur. Jag bara älskar att jag nu har den nya dhboxen som älskling blad annat gav mig i födelsedagspresent. Nu ska jag koncentrera mig på denna fantastiska serie!:-D vi hörs.

Bio med älsklingen!

Efter en dag på jobbet så blev min belöning att komma hem till min pojk! :)
Vi drog nästan direkt ner på staden för att se filmen Inception. Skojar inte att min huvud är skruvat nu! (Ännu mer än innan)
Hittade även dessa kängor, inte direkt optimala sommarskorna kanske... men kan komma till användning senare! :) Jonas hittade ett par skor han också.

Varmfodrad Känga från Skopunkten.com
Nu blir det löpning och sen Sex and the city!

Hemklickat

Var tvungen att slösa på lönen lite redan ikväll. Har länge letar efter transparenta skjortor och nu fann jag dessa :) mycket glad! Även några ringar följde med i min beställning.


Visit hm.com

 

 


Visit hm.com

 


Visit hm.com


Härligt avslut på dagen

Ska krypa ner framför en film i en nybäddad säng, med älskling. Det kan nog inte bli bättre på något sätt! Dagen gick som planerat, hann till och med köra lite med papi idag med. Imorgon är sista jobb dagen för veckan, GREJT.
Last day med Pernilla, sedan blir det att jobba med Anders :)




Ska sleepa om ett tag så säger godnatt och vi hörs ju imorgon!





tuggar gröt

Min nya rutin på morgnarna (morgnarna?! låter skit konstigt, borde stavas mornarna) är en tallrik havregrynsgröt. Har käkat det i kanske 2 veckor nu, vilket blir lite tråkigt men också bra. Eftersom jag blivit latare på äldre dar och orkar inte ställa mig och fixa mackor med mera. Så detta är toppen i tider som dessa. Bara att slänga in i micron och vänta 2 min.
Nåväl, nog pratat om denna morgonrutin.
Dagen blir som så här:
* Jobba 8-16

* Hem och fixa lite i rummet och käka

* Ner på stan och träffa älskling

* Träna, umgås

* SovaSovaSovaSova

Syster och hennes PV kommer i helgen :D Jippie! Mycket bra, mycket bra.

Fixa´t

Har hunnit med allt jag sa förutom att att springa, så ska göra de snart :)
Övningskörning i trafik idag, vid rödljus och allt ;D hahaha! Precis pratat med älsken och det var bra det! Även hunnit samtala med min kumpan som lever livet i Göteborg, också bra!
Har beställt om ett par skor på Nelly.com för det visade sig att de jag egentligen ville ha var slut i min size :/
Francise SEK 79, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Så det blev dessa istället, tror dom kan bli toppen till vilken underdel som helst, faktiskt xD
Måste även tillägga att papi köpte mig ett par nya springskor vilket var guld. Ska slita rejält på dessa nu ;P

LALALA

HEMÅÅÅÅT :D! En bra dag. Om man bortser från elstöten jag fick idag :o
Ska hem och slänga i mig lite krubb, sedan åka och kolla träningskläder och skor med papi. Måste även hinna med ett rejält löppass samt skicka tillbaka ett par av mina skor som jag beställt. De kom helt fel skor och helt fel storlek. Ajjabajja!

Övningsköreri klämmer vi in ikväll osså :) Tummen upp för det.
Ska slå av jobbdatorn och pallra mig hem!



Hejdå så länge!

ONSDAG, det gillas

Godmorgon! Fick en super mysig kväll igår med pojkvännen och familjen :).
Det är onsdag idag och det känns hur skönt som helst, veckorna rullar på ganska friskt och snart har jag jobbat hälften.
Nej nu ska in och pussa på Jonas innan jag åker! Bajbaj ha en trevlig dag.

TRÖTT TJEJ

Kul att man vaknar halv sju av mobilen som väckarklocka, går upp och kastar i sig frukost med mamma, pappa, Camilla och Niklas som ska iväg och åka båt. Massa mysigt för dom! Älskling ligger kvar i sängen och snuffar, medan jag får pallra mig upp och jobba 8 timmar! Livet känns hårt ibland :p
Bråttom bråttom!

Klockan närmar sig "hemfärd"

Snart får jag hoppa på cykeln och börja trampa hemåt :) jisses så sköööööönt det ska bli! Så glad över att måndagen strax är förbi jobbad, det kändes verkligen i kroppen att det är just måndag. Tanken på att man har en hel vecka med 8 timmars dagligt jobb framför sig gör att man känner sig seg och trött. Men på något sätt så vänder det en aning när måndagen passerat. Vilket är toppen!

Just nu längtar jag bara efter att få komma ut i solen, sedan hem och göra roligheter. Min älskling och jag ska stå för maten idag, tänkte göra något extra gott idag eftersom det är månadsdag ;) kanske även baka något smarrigt.



bajbaj

19/7-10

Hallå och godmorgon! Jobbet kallar på mig och jag ska snart iväg. Är endast 15 grader ute idag :o kommer få en chock när jag hoppar på cykeln. Som sagt, jobb mellan 08.00-16.00 sedan kommer min älskling till mig :). Vi firar 13 månader idag <3 så det blir massor med kärlek idag :D


hej så länge, ha det fint! Min vän J är ju som sagt i Götet och har det nice, lite avis är man :D



Dröm vackert

Ska krypa ner och kika på min film nu och slumra, jobbet väntar kl 08.00 imorgon.
Sovgott!

MÄTT FETTO

Rubriken säger allt! Ska ta itu med rummet mitt, kläder ligger överallt. Träningsturen får vänta någon timme, är för full i magen för att kunna röra mig xD.
Såg att en lite skojig film gick på tv idag, så förutom min tecknade film så ser det ut som att det blir att se på en till film :)

ÄLGSAFARII

Hejsan! :D Denna söndag har varit fylld av saker att göra. Har varit på älgsafarit i Gåvan och tittat, skit häftigt! Även hunnit med en tripp på Karlsson´s och köpt present till mamma och lite annat smått och gott. Exempelvis en tecknad film xD.
Älsken har åkt hem till sig nu och kommer imorgon istället :). Det som återstår nu är att fixa middag, tacos! Och sedan städa rummet, måla naglarna, slå in mammas paket..
Superrea på Nelly.com nu, klickade hem två sandaler...
Fairy SEK 100, Timeless - NELLY.COM Melissa SEK 100, Nelly  Shoes - NELLY.COM

sista inlägget, sen Göteborg :)

God natt vänner! I morn drar jag med far och lillesyster till Götet för att heja på Hagby IK F95. Ska nog bli kul :) I dag har jag varit en himla sentimental! Jag håller på att bli tokig. David gör mig tokig xD jag måste vara med honom hela tiden känns det som! Den stackarn kommer tröttna snart.. Jag måste hålla i mig själv :P Nog för att jag ser mig själv som dryg får du tolka det som kärlek av en tjej som är galen i sin pojkvän :D<3 haha

Carro vi hörs i morn! Puss dådå ;)



HEEEELG

En riktigt skön dag kan jag lova! Sova ut tillsammans med pöjken, ta ett dopp i vår lilla pool och sedan in till staden för att handla lunch och shoppa en snutt. Det blev subway och två par jeansleggins.
Jonis köpte en film som vi ska se ikväll.
Tror det blir att städa lite för mig nu medan Jonas uppdaterar sitt jobb xD. Sedan ut och spela krocket! Får bli en senare springtur, igår var vi ute och hurtade kl 12 :p skit nice faktiskt.

woooork

Ska bege mig snart. Önskar en godmorgon :)!
Själv har man hunnit röja lite i köket och sitter nu och äter frukost. Är super lycklig att det är fredag xD längtar väldans efter att få sätta mig framför bioduken och se eclipse!
Inget vettigt att säga, ordbajsar mest för att fördriva tiden xD så hejhopp.

Insåg nu...

Att de kan bli lite svårare att sova än väntat. De var längesedan jag sov ensam, utan min jonas. Kanske låter väldigt töntigt att jag inte verkar kunna vara utan honom, men de är så det är. De här med fint sov sällskap blir lätt en vana. Nåväl, jag ska försöka slumra till en bra film. Ska trots allt upp runt 7:) sovgott nu hörrni!

sleepy

Natti säger jag :) Maddë har dragit & jag ska knyta mig.

Djävulen bär Prada

Yeeeaaaaaah :D Hemma i Norby nu jag, har hunnit med att äta en god middag och kollat film. Så skönt att ta det lugnt lite. En varm och ganska fullspäckad dag på jobbet, men det gick hyfsat fort idag :) vilket var väldigt skönt.
Så nu sitter jag hemma och väntar på att Maddë ska kika förbi, vi tänkte ta en lång prommis, massa bra! :D
Helt sjukt att jag saknar min fina pojke, han åkte i morse... Har blivit så van vid att ha honom runt mig hela tiden. Får i alla fall träffa honom imorgon <3.
Sista dagen på jobbet för denna vecka imorgon! Sedan är det lite helg och ledighet för mig, vilket betyder tid att umgås! Mammsen och pappsen kommer hem också. Dom har varit på lite semester vid kusten och njutit. Ska bli skönt att få hem dom faktiskt :) pappa har även lovat att köpa en liten lagom stor pool som vi ska kunna svalka oss i. Rekord varmt i sommar?!

-


Lunch time

Min arbetspartner Pernilla är och plockar upp lunch, undertiden sitter jag och tar igen mig. Vi har hunnit med en hel del idag och mer ska det bli! Vi har trotts allt enda till 4 på oss.. 


Kan inte låta bli att längta en aning till helg :)



 


Torsdag 15 juli

Hej allesammans! Sitter och väntar på att åka till das work, älsklingen min åkte precis med bussen till stan. Tyvärr måste han hem idag, katten nisse är dålig :( stackarn!
Idag ser dagen ut som så här:
Jobb 8-16
Hem
Träffa Maddë
SOVA!
Förövrigt ser jag verkligen fram emot att imorgon träffa Tommie och Emma! Jag och Älsk ska nämligen gå på bio med de små liven. Eclipse! Har höga förväntningar...
Ha en skön dag!

Hemma

Slutade runt 4 idag och cyklade hem till min pöjk, det blev att tillsammans  laga mat :). Mycket gott! Vi hade planerat att cykla och bada, men det är inte lika tokvarmt ute idag som det varit dagarna innan så vi skippar det. Istället blir det troligtvis lite kubb och annat kul spel senare. Även hinna med en träningsrutt.
Nu ska vi nog åka och köpa en bra film! :D
hejsålänge!

Svalare?

Gottmorgon, är det bara jag eller är det något svalare idag? :o Kanske inte ska hoppas på för mycket, klockan är ju faktiskt bara 7.15 än... Nåväl jag ska cykla iväg till jobbet för att avverka en dag där!
Är en aning avis på älskling som ligger och snarkar vidare..
Ha en fin dag!

UPPDATERING

Välkommen tillbaka, till mig själv! :D

Mitt sommarlov har ju varit helt suvärent hittills och så kommer det att fortsätta ;)! Orkar inte ta massa detaljer nu när jag är så efter och inte skrivit på ett bra tag. Men Öland var u n d e r b a r t!
Nu är det jobb i 4 veckors tid för min del, så jag ligger inte på latsidan.
Har avverkat 2 dagar snart på jobbet, ikväll ser jag fram emot bio!

Älskling är hemma hos mig o väntar, jag saknar honom. Sjukt jag vet, men det är så de är :D


GRATTIS till pluppsen som firar 1.5 år! :)


Mitt inlägg blev svävande och hastigt, men skit samma!


HEDA

13/7-2010

God morgon damer, herrar, vänner och bekanta :) I dag är en fin solig dag . Det ska njutas av värmen och firas att jag och David haft varandra i ett och ett halvt år <3 Senare ikväll blire biorio med das other kidz!

Have a fucking great day!


Livet leker!

Jag är glad! Carro är hemma! Helgen har varit toppen! Sommaren fylls med sol och bad och Ropnäs! Det är fest titt som tätt och nu ska jag hem till min kära mor och kolla fotboll :) Det ända som suger lite nu är myggbetten och faktumet att jag förmodligen glömt iläggen i Ropnäs x) men aja', att åka dit och hämta dem är inte så illa ;) Kommande vecka kommer bli kanon!

Puss och hej!


Laddar med korvmacka !

Godmorgon! extra tidigt uppe i dag :) vill ju inte missa soltimmarna genom att sitta på en buss! Jag har säkert glömt något, men skitsamma ;) jag blir ju inte borta så länge.. Okej jag har typ inget att säga känner jag xD

Hej då vänner!

"stay with me.."

Kvällsbloggning med Erik Grönwall i bakgrunden igen :)

Har varit hos min kära bror och kollat på fotboll, ätit jordgubbar och godis <3 Myspys! Nu ska jag packa lite och sne sova. Bussen avgår kl 09.18 i morn och jag vill inte missa den ;) Ropnäs sen då. Alltid lika förväntansfull :*

Puss och godnatt <3




kl 15.09 en tisdag på sommarlovet

Hej! Det är grått och trist ute. Jag har knappt vaknat idag känns det som. David har åkt och jag har spenderat tid med tv:n. x) Nu är When a man loves a women slut och jag tänker vakna till liv igen :). Jag funderar starkt på att ta mig till ropnäs snarast möjligt. Men vi får se hur jag gör. Kanske väntar jag till i morgon och ser till att få lite saker i ordning här hemma! Måste ner och kolla lite på rean också.. Så först en dusch, sen städa och tvätta och diska. Sen ska jag ringa och rådgöra med min far. Kanske en sväng till Lillebo på landet eller till David i Örsa.. Ingen ordning och reda, men tankarna börjar rulla igång nu iallafall :)

Ha en bra dag! / Joss

yeeeeaah!

Sooooommar! Jag ÄLSKAR sommaren :) sitter och fyller själen med Erik Grönwall! Så sjuk röst killen har. Man blir lite små-kär måste jag erkänna xD Det är så sämst att han är så intressant på fler sätt än bara musiken, det gör att man ses som en ett oseriöst fan, en liten äcklig fjortis som är något desperat :P Usch', vill inte vara så :)

Nej det är tur att jag inte längre är en liten desperat singel. Jag har min David och all kärlek inom mig vill jag bara ge till honom<3

Carros hälsovecka gör mig liten galen. . xD speciellt när jag har min ohälsovecka i princip :P nu har jag sett till att genomföra mitt andra pass iaf denna vecka. Det får duga. Två festkvälllar har det varit. och annars inga bra tillfällen i mitt lilla liv att ta mig ut. Jag har inte fyllt i min träningsdagbok på hur länge som helst så jag har typ glömt bort hur alla mina pass har gått till.. haha synd ;P

Nej. Ska tagga ner, duscha? och läsa lite twilight tror jag :)

Puss och god natt sen !

RSS 2.0