hemma från semestern!

Efter en vecka i Puerto Rico är vi hemma igen - jag , Hedvig och pappa :) faktiskt lite mörkare färg på huden har jag fått ( utan att kunna kalla den ens lite mörk) xD Det känns fantastiskt skönt att ha varit borta en sväng och nu i dag har jag hunnit med att spela innebandy, handla på Maxi , lägga upp bilder på facebook och äta middag med familjen. Jag kände mig lite smal på resan hem, men nu har jag fyllt upp magen igen med att konstant tryckt i mig olika sorters choklad hela dagen :P usch vad äcklig jag är, men är man sugen så finns det inget stopp'. Nu har jag godisförbud resten av veckan! Och det måste jag hålla!

Jag ska nu sätta mig och skriva ner ett schema för veckan över allt jag måste göra.. Sen ska jag gosa ihop mig med David och sova :)

Puss och kram!

på en toorsdag!

Jag känner att jag börjar bli frisk, men min mage morrar åt mig emeallanåt X) I morgon måste jag lämna in min religionsuppsats, som inte är klar. Ååh. Jobbigt. Men jag ska försöka se till att få klart den om inte i kväll i morgon under dagen, så att jag kan åka dit med den innan dagen är slut. Fredag och sen är det helg. Vi ska på bio på lördag och på söndag ska Lossan och Håkan gifta sig! Det är även min och Davids två-års-dag på söndag, vilket ska firas <3 Sen på måndag är det alla hjärtans dag och första dagen på praktiken. Jag som skulle på möte igår får se till att ordna med det på telefon eller min första dag. Ska ringa förskolan i morgon och se vad de säger.. Nu ska jag göra viktiga grejer. Har tagit en lite lång break och kollat vampire diaries med Hedvig :) asnice! nu får se om jag har något flow kvar i skrivandet'. Baba !

sjukling och lillasysters födelsedag

jaa. Här ligger jag nu i min säng och luktar skunk. Det känns bättre i alla fall, men fyfan vilken natt! I går kväll gick jag fram och tillbaka till toan och hoppades att jag inte skulle behöva låta något komma ut denandra vägen..men tyvärr. Hela middagen kom upp till slut och jag tog mig upp titt som tätt i natt med feber och kallsvettningar. Inte kul! Hoppas det är över nu. Föralltid. x)

Ellis åkte hem från jobbet med känningar hon också och pappa är förmodligen också på g att bli sjuk.. så håll er borta! Stackars Hedvig, på hennes födelsedag. Jag orkade inte ens vara med och gratta henne i morse. Bara hon kan få slippa den här hemska magsjukan!  David var i skolan i dag, vilket han kanske inte skulle ha varit med tanke på smittorisken.. jag har som tur är inte skola varken i dag eller i morgon. På fredag måste jag förbi och lämna in min religionsuppsats, men annars vill jag inte riskera att smitta någon så jag går väl hem sen..

Ja fy, alla skickar så gulliga hälsningar till mig iaf så jag känner mig lite glad :)

Nu ska jag hämta lite mer fil med socker (som mamma alltid gav oss när vi var magsjuka förut), sen ska jag försöka ta tag i lite skolarbete..

Ha det fint!





vilken bild skulle passa bäst till mitt CV? :)

Vilken dag!

Kastar mig på helt fel blogg då jag egentligen skulle skriva om mitt Projektarbete..men något kom emellan'. Rubriken får det att låta som att hela denna dag har varit perfekt och det vet jag inte om jag kan säga , men däremot vart den otroligt mycket bättre nu :D Jag ska få uppleva ett giftemål igen och inte vilket som helst' Min syster och min svåger som har varit tillsammans så länge har ofattbart nog äntligen bestämt ett datum ! ÅÅÅÅh vad det gör mig glad <3


Det luktar svett.. x)

charmigt? kanske inte :P sitter och pratar med älskling i telefonen så mitt inlägg tar sig långsamt fram.. såg tidigare uppdatering x3 av lillan ^^ . Men fint var det minsann och jag hoppas damen är nöjd :) det har varit en rätt tung dag känns det som, på det mentala stadiet.. Tror däremot att det är bättre nu<3 Ibland blir det mycket helt enkelt. Vi är heller inte mer än människor'. Vi kan inte vara på topp hela tiden. Vi kan inte rå för vad vi känner. Här stannar jag upp i mitt skrivande och konstaterar att det luktar väldans mycket sopor i mitt hem. Tyvärr så tänker jag inte göra något åt det nu xD Pappa har gått och lagt sig och Hedvig är hemma hos mamma. Känner mig lite ensam. Det vet jag trots allt att jag inte är'. Så tätt med fina vänner som jag har , en underbar familj och en fantastisk pojkvän!

Men inget går upp mot en bästa vän! 

 Jag blir lite sentimental ibland', men jag tvivlar inte en sekund på att vi aldrig kommer släppa varandra :)

RSS 2.0