Helgen lider mot sitt slut...

Som avslut ska jag och min kotte tidigt krypa till kojs och kolla på The box som vi nyss hyrde på webben :). Mycket mysigt! Eftersom jag ska upp vid 6 imorgon och iväg på praktik så är det bäst att börja varva ner redan nu.
Så säger godnatt ocgh visar en bild på min nya gadd :)
Puss
Dock är den precis ny här och lite irriterad :P

Helgen lider mot sitt slut...

Som avslut ska jag och min kotte tidigt krypa till kojs och kolla på The box som vi nyss hyrde på webben :). Mycket mysigt! Eftersom jag ska upp vid 6 imorgon och iväg på praktik så är det bäst att börja varva ner redan nu.
Så säger godnatt ocgh visar en bild på min nya gadd :)
Puss

Helgen lider mot sitt slut...

Som avslut ska jag och min kotte tidigt krypa till kojs och kolla på The box som vi nyss hyrde på webben :). Mycket mysigt! Eftersom jag ska upp vid 6 imorgon och iväg på praktik så är det bäst att börja varva ner redan nu.
Så säger godnatt ocgh visar en bild på min nya gadd :)
Puss

Sista söndagen i januari månad :)

Gårdagen var guld! Jag tror min Elin fick ett trevligt födelsedagsfirande av oss alla :) Det känns värt' . Även om jag var lite depp i gårdagsinlägget så betydde inte det att lördagen var utan värde. Kom dessutom från Örsundsbro där jag varit och hälsat på min älskling och hans familj. Också av stort värde :) Nu har jag försökt att så smått förbereda en fin söndagsmiddag för våra hemkomna Thailländare' - familjen Skytesvall. Match tidigare i dag som slutade med torsk så nu ska de alla glada få trösta mig med sina semesterhistorier! Nu tänkte jag först duscha lite och sedan ta tag i lite skolarbeten. Inte jättekul men jag får bita ihop den här veckan , snart är det praktik och då kan jag pusta ut lite :)

tata!


slänger in några rader..

Lördag kväll. Alla går och lägger sig och det är mer än klokt. Men varför känner jag att det tar emot. Tror att det fortfarande bor en herr stress i mitt huvud som säger åt mig att jag inte har tid att slappna av'. Och även om jag inte gör något vettigt så tänker jag på allt jag måste göra.. Inte bra! Jag läste någonstans att man inte ska tänka att man "måste" utan att man vill. Det tror jag har batydelse och visst fan vill jag vara duktig och göra alla nöjda, men just nu vill jag inte hålla något engelskatal eller skriva någon religionsuppsats x) Åh', hur ska det gå.. ?

Helg för min del

Hello! 

Rubriken över säger ju en del om hur jag mår just nuuuu! Det är så jäklans skönt alltså :).
Veckan har helt klart bara rullat iväg trots många uppgifter och saker att fixa. Men tänka sig, jag har överlevt det med! 

Jag skriver nu mycket beroende på mitt dåliga samvete... keff jag är på att uppdatera, icke trogen till varken min bloggpartner eller till bloggen i sig. Petra är nu här och la en kommentar till mig som gjorde att jag tog mig i kragen.

Imorgon ska vi till da studio och gadda oss... läskigt!!!! Lagom mesig som jag är så kommer jag väl typ börja gråta osv. skulle jag tro. Annars ska jag kanske hinna träffa Paui och sedan Amandaaa :) mycket trevligt. Min helg är fullspäckad med trevligheter och det är ju ljuvligt. På lördag blir det att mysa med min favvo pöjk och förhoppningsvis kolla på JOOOOSSSIIIS match på söndag. Måste även lämna kläderna mina som egentligen inte är mina utan lagets :p


DRYGT inlägg men jag hoppas att min kumpan i alla fall pallar läsa. Och till er andra, GRATTIS ni orkade.


Nu ska vi fixa oss och gosa ner. Puss


Så jävla äcklig xD men det gick inte att ens försöka vara snygg.

Måndagkväll

Ja då var en ny vecka igång. Jag ska snart gå och lägga mig efter att ikväll utfört ett kämpigt afro-pass'. Skönt att sova känner jag :) äcklig är jag dock som spar duschen till morgondagen.. har ju sovmorgon iaf<3 Den här träningsveckan laddar vi för söndagens revanch mot serieledarna Björklinge. Det är bara vinst som gäller! Vad får man höra då? Jo, att Björklinge-töntarna våldgästat vår hemmahall och smygtränat på stor plan! Say whaat? :P ojojoj. Nu är det krig på riktigt :D om lillan kan får hon gärna komma med och kolla <3 Nu god natt!

kladdkaksmys på en söndag

Camilla är här. David är här. Klockan är sju och vi har gjort köket fint och förtjänat en bit kladdis ;) Jag känner att helgen har varit guld. Det ända jag riktigt längtar efter nu är carrojoss-time! Det blir alltför sällan'. Saknar dig kompis :*

duktig tjej !

ojojoj'..kan ni tänka er? jag har varit ute och sprungit i dag! på en lördag :P lata jag har rört på min kropp. haha ! inte speciellt långt eller snabbt men ändå! jag känner mig nöjd ;)

har börjat så smått att fila på min religionsuppsats nu också.. Hann inte låna någon litteratur i går i skolan så det får jag göra på måndag. Vi fick lite extra tid på oss till den iaf och det känns skönt. Engelskan ska jag fortsätta med i skolan på måndag så den tänker jag inte göra så mycket mer med just nu. Kanske jobbar lite mer med projektarbetet och uppsatsen innan David kommer. I kväll ska jag bara ta det lugnt och mysa med min plutt :)

Snart är det mat', pappa gör kassler :D bäst att jag skyndar mig att duscha dådå.



Äntligen!

Åh ! Just nu känns det så himla bra. Jag har klarat av den här veckan och uppnått målen som jag hade. Svenska boken blev utläst och jag redovisade i dag utan problem med färdiga loggar och stolpmanus. Great! Men vad som är ännu bättre är att jag äntligen fått ett ja till praktikplats :D visst att det kanske inte blev det ställe jag ville allra helst, men det är skit samma! Jag behöver inte tänka något mer på det'. Vänge förskola är var jag kommer spendera min tid på mellan vecka 7, 9-13 . Så nu ska jag jobba lite bra på textkommunikationen, gå på matten och sen nöjd gå hem och ha helg :)
kvällen blir hos min mammis <3
glad tjej!

Tisdag och hemkommen från skolan..

Stressen tar kol på mig! Jag vet just nu inte riktigt vad jag ska ta mig till . Hur kan det dyka upp så många stora projekt på samma gång? Det borde inte vara tillåtet, men jag försöker gilla läget ändå. (Hur man nu gör det). Jag har så mycket att göra att jag börjar tvivla på att det kommer gå vägen. Det gäller för mig att ta en sak i taget och göra mitt bästa. Visst det är lätt att säga, men frågan är om det duger ändå'. Kommer jag hinna ens då?

Vad gör man när man har så mycket att göra? Kan man låta bli att stressa över situationen när man på två veckor ska få till : en utläst bok med redovisning och skriftlig inlämning, muntlig presentation i engelska, uppsats i religion, grupparbete i naturkunskap, kampanjuppgift i mediekommunikation och färdigställning i textkommunikation + projektarbete? Dessutom har man alltid något i matte att räkna. Jag vill för tusan hinna med att leva också xD Samtidigt försöker jag fixa till mitt SV och söka jobb och praktikplats.. Så här kan jag fortsätta ett tag till och berätta om allt jag vill och måste göra. Det är deprimerande..

Läget känns hopplöst. Det hade varit annorlunda ifall man inte brydde sig om skolan på samma sätt. men vem vill inte lyckas? Lyckas..

Lycka och att lyckas. Det är inte samma sak har jag just läst. Just nu känner jag att jag skulle bli lycklig av att lyckas med dessa skolprojekt !



time to sleep..

Söndag igen och det känns alltid lite små dystert att veta att man måste gå upp tidigt imorn igen.. men det har vart en supermysig helg! Det ända som är jobbigt är allt som ligger i tankarna. Kommer jag hinna med allt? JA jag tänker se det framför mig. Bara jag får en praktikplats'. På torsdag ska Hagge hjälpa mig med mitt CV. Nu ska jag natta brevid min pojke och vakna upp glad som glassbåt :)

God natt!

LÖÖÖÖRDAG SWEET!

Halloj! Har ätit god tacos nu och ska snart sätta upp lite nytt i rummet som mamma och jag införskaffade på Ikea igår. :D Kul kul! 
Dagen har hittills varit mycket bra, träning i form av simning med Amanda. Givande tror jag :) vi funtar på att fixa något simkort. Det var verkligen skön träning, är faktiskt riktigt nöjd för en gångs skull xD 85 fucking längder blev det idag och jag tänker unna mig att goffa ikväll. Pojkvännen min är här och vi ska mysa ihop oss :). Maassa bra!


Hoppas er middag var mysig ikväll min Josefin! :*

Puss

Helg för mig också ;)

Gud vad jag gillar fredagar :) speciellt den här fredagen. Det var en riktigt bra dag faktiskt. Man hör bara på namnet FREDag att det är en dag att längta till. Fred i vår lilla värld vore lycka. Kanske jag borde flytta över inlägget till den andra bloggen..

Nej men'. Nu är min mobil påfylld :) jag har fixat busskort till lantisbussarna så att jag kan ta mig ut till älskling när jag vill <3 i morn ska jag plugga och sedan på middag hos Ellis och Marcus. Söndag match. Mycket står på schemat och jag har inte en minut att förlora', så nu måste jag stoppa mig i säng, ringa David en snabbis och sedan ta igen lite sömn :)

Puss och god natt!

seeeeeent!

Ja vad ska man göra när man tränar till kvart över tio. det får helt enkelt bli sent och en trött Joss dan efter.. Det är fredag i morgon iallafall :) sweet! Jag går visserligen till halv fem(isch?) men jag vet att vi kommer att få fika på mkd:n :P och svenskan kommer vi förmodligen bara läsa. På textk. har vi ingen lärare.. Sen är det matten . . (!) men den kirrar vi också :)

Nog med tjafs. Måste bara informera om att igår halkade jag och hamnade pladask på marken för första gången den här vintern ! hahaha, fyfan vad det måste sett roligt ut. Det var när jag till deppig musik vandrade mot vår nya extra-lektion i matte på ITG. Ja , det kändes komiskt x)

I dag har jag köpt nya innebandyskor och tagit ut mitt nya pass + ID. Så fuuul på bilden , men aja :P
Skolan känns väl helt okej. Jag vet vad jag har att göra och det är bara att sätta igång. Kanske kan jag passa på att plugga lite extra nu i helgen när vi inte har någon match. .

I övrigt är jag stolt över mig själv på de plan där jag tar tag i mina problem. Jag orkar inte bli ledsen längre känns det som. Nu skulle jag bara vilja bli arg och dra ur mig allt vad jag tycker, men det får bli ner på ett papper ist , förvarat personligt.

Jag uppskattar dock alla som lyssnar när jag behöver prata. Det behöver jag. Och även om det här inlägget inte behövde det så kan jag inte rå för att ändå skriva det. Det är vad mina tankar är just nu'. Överallt.

HELG FÖR MIIIG

HURRA! Vad det glädjer mig :) även mycket trevligheter står på helgen schema. Som att träffa Kajsa och Amanda imorgon, ut och äta sen hem till mig och mysa. Toppen! Sedan på lördag kommer min prins och sällskapar. Så det blir nog en trevlig helg, på söndag blir det att lyssna på mor min när hon sjunger i sin kör.
Lite pluggande måste även bli av. Men har i kväll hunnit uppdaterat vår blogg till projektarbetet www.knoppochkropp.blogg.se mycket bra gjort av mig. Och har nästan skrivit klart historian :).
Annars känner jag mig lite på topp, har hunnit träna idag och det känns om allt börjar flyta igen. Trots gårdagen och förr gårdagens tragiska händelser xD
Så här snygg är jag efter en halv vecka av skola... as bra.
/C

Pust

Måste uppdatera tätt nu. HEJA FUCKING MIG! Har hunnit med pa, loggbok och apuuppgift nu! Så himla skönt må jag säga :) nu är det en historia sak som återstår... Funderar på att ta det längre fram eftersom den inte ska in förens om en vecka. Men det är alltid skönt att få saker överstökat. Har trots allt lite annat att stå i i pluggväg andra dagar.
Det som ska göras i skolan imorgon under rasten är viktigt också. Våra datorer har gohstats om och saker och ting har kort sagt gått åt helvete... En hel hösts arbete kring ett radioprogram i Sv C är bortblåst och idag fick vi 2 presentationer att göra tills nästa vecka. Så jag och Petra får sitta inne och studera... muntergökar.
Pratade dock med rektor och andra involverade lärare och vi halvt löste det tillslut.
I och med att vi sammanlagt jobbade ca 90 min idag så har vi kommit ikapp gällande radiosaken. SKÖNT. Men surt i alla fall. Men vad säger man? Glöm och gå vidare.
Imrogon:
* Lektion rehab och hab.
* Skriva manus till paneldiskussionen (rp)
*Spela in styrt fakta inslag + spela in paneldiskussionen (rp)
* Lektion naturkunskap
* Fortsätta spela in paneldiskussionen och förhoppningsvis hinna klart med den delen... (rp)
* Spela in avslutning och lyssnar tävling
* GYMTRÄNING
* HEM OCH AVLIDA
hejdå

Kaos dag

Hallå!
Streeeeesss, nu blev det mycket helt plötsligt. :p men det ska vi fixa. Nu sitter jag med Loggboken, projektbloggen, Apu uppgift och historia... Det ska banne mig hinnas med ikväll.
Samt hinna träna och köra styrka. Ska bli skönt!
MÅSTE PLUGGA! Baba :D
puss

välkommen tillbaka min gomma x)

mysigt att läsa dina rader igen ;)

Klockan börjar bli sent nu denna tisdagkväll.. Jag sitter och lyssnar på "Som jag hade dig förut" med Lars Winnerbäck och Melissa Horn med min te-kopp. Mycket fin och tilltalande låt :) Väntade på att min älskling skulle ringa tills nu när han skickar god natt och att han glömde mig^^. Kul . I morn får jag återse honom trots allt. Har beklagat mig lite lätt på min facebook-status om morgondagens matte. Den är inte så lockande . Jag skulle önska att det ville lossna lite för mig så jag kan få avsluta kursen sen lagom nöjd'. Nåja, inte kan jag gräva ner mig över matten direkt efter lovet. Hur skulle livet se ut utan utmaningar? Nej nu ska jag krypa ner. Duschen får vänta till morgondagen.. ;)

God natt

Inte igår...

För min älskade bloggerskas skull! :) Hej och hallå!
Vad jag förstått så tycker hon och även jag att det är lite trist att hon fått blogga själv på sista tiden :/ dålig kumpan jag är!
Men nu när skolan dragit igång ska jag försöka uppdatera mig lite mer. Det har hänt mycket trevligheter på sista tiden.
Jag känner att detta inlägg kommer att bli rejält flummigt med tanke på att det var ett tag sedan. Mycket jag vill ha sagt, men det får helt enkelt komma lite pöompö :).
Här är ett par saker som ploppar upp i skallen nu:
1. Sluta upp med att fåååååna dig om att du är tjock :o! Sluta ågrena för du vet att du har fel! Gå och bajsa.
2. Om endast 17 dagar ska jag märka min kropp föralltid... och fyfan vad hemskt det lät xD. Det ska nämligen bli en liten tatuering för min del. Även Petra ska köra på!
Random bild från på en av mammas alla julblommor.

Och jaa, just nu umgås jag med min kärlek och ska snart iväg till da gym såsnart min far är hemkommen från arbetet sitt :D

Puss

har aldrig känt mig så tjock förut!

Jag ve tatt det är töntigt och inte alls intressant att höra, men  f y f a n vad jag ser gravid ut just nu. Jag har nog fan nåt min botten nu! Från och med i dag ska jag bli bättre. Jag ska lära mig leva ett hälsosammare liv med dagar då jag unnar mig men inte alls på det här viset xD haha. Det värsta är ändå att min älskling David är här och tvingas se mig som jag är ' . Stackarn, det är ingen rolig syn. Färre såna här inlägg hoppas jag nu på, men man vet ju aldrig . Jag är ju som jag är. Gottegris <--- . Nu ska jag gosa ihop mitt runda jag med en film och ett stadigt sällskap ;) Puss på er!

Tiden rinner iväg..

Usch känns verkligen att lovet snart är slut. Snart kommer stressen igen'. Idag ska vi fixa nya pass och förhoppningsvis leg. också . Great! Synd bara att jag inte är helfrisk. Det är väl ingen större fara, men jag känner mig lite svulle i körtlarna och täpp i näsan.. Nåja. Hoppas fotot blir något sådär bra iaf xD haha. fåfänga ;)

hos mammsen..

Ska gå och lägga mig nu. Har ätit sötsaker för tre pers känner jag xD usch vad tjock jag låter mig bli.. men men . Jag får som vanligt skylla mig själv! Mysigt har det varit iaf. Som alltid'. Delar säng med Sushi i natt ;) I morn är det redan torsdag. Då ska jag hålla mig ifrån godiset trots allt.. Men i dag var det åtminstone lill-lördag. Blir skönt att krypa ner. Kanske läser nån sida :)

Natti natti sen . .


Vitlök! Räddaren i nöden ;)

Lill-lördag i dag och jag ska ut och mysa hos mamma hade jag tänkt :) I morgon åker familjen Skytesvall till Thailand och jag känner att det vore kul om man fick önska dem en trevlig resa.. Får ringa dit och kolla läget lite. Kanske kan man rulla dit och krama om dem lite'. Annars har jag skoluppgifter som jag skulle kunna göra, men det tänket jag nog inte. Läser nog bara lite. PA drar jag mig just nu för att ta tag i sen gårdagen. Nu väntar jag nästan bara på rätta läget. när det nu tänker komma.. Kan behöva lite fler råd om det. Nu ska jag ta tag i nuet!

Tisdag den 4 januari

Tjolalulu! Frans lämnade nyss mitt hem och jag sitter återigen ensam. Tänkte försöka göra något vettigt innan jag sover, men det är svårt att inte tänka på annat än min hals ! Efter alla koppar te jag druckit så känns det bra för stunden men det botar mig inte.. Planerar en måltid med massa vitlök , som mor min så snällt tipsade mig om! Hoppas pappsi kommer hem snart och hjälper mig. Fick lite ont i magen nu också x) jobbigt.

I dag blev jag livräddad av Emma på Fyrishov. Det gick fort och bra och vi hängde sedan en stund i äventyrsbadet och bubbelpoolen. Dock blev det inte allt för avkopplande när två killar gav oss lite för mycket uppmärksamhet'. David, var är du när man som bäst behöver dig? xD Vi gömde oss resten av tiden bakom badleksaker och i grottan till att klockan blev lite mer och vi gick hem till mig. Mer te och massa mackor , för att sedan dra oss mot tv:n. Mysigt. Nu är det återigen mörkt ute, men i dag har jag varit lite mer social trots allt'. Ska ringa Linda och co tänkte jag. De åker ju till Thailandet på torsdag och jag hoppas kunna träffa dem en stund innan de åker.. Sen ska jag till mamma och gosa med min katt!

Helt plötsligt låter mitt liv lite bra :) dock existerar en del brister. Hoppas du är ledig för lite telefonkontakt i kväll min vän..


Tjing Pling

RSS 2.0