Olustigt väder och otagg på prov

God morgon! NP väntar första lektionen i dag. Vi ser inte fram emot det känner jag. Men det måste göras så varför gräva ner sig' Idag ska mediekommunikationens uppsats bli klar också och då har vi historia.. Blir att plugga hårt i dag med andra ord. Barnvaktis i går va mys :) I kväll är det träning och så kommer David. Ring mig Carro jag måste prata lite glatt innan provet börjar...


Puss Puss Puss



Nationella imorgon. Engelska xD shittels, hoppas jag ror i land alltså!

Ännu ett avsnitt av DH

Man kan ju bara älska serien alltså :) Tänkte försöka sova lite tidigare ikväll och studsa till sängs om en liten stund. Onsdag imorgon och den dagen kommer nog gå undan, bävar dock lite inför nationella provet på torsdag... men det är väl bara att ta det som det är. Tänkte läsa igenom engelska häftet imorgon kväll, det känns nog bäst så.
Säger godnatt och denna underbara bild får avsluta mitt tisdagsinlägg :) Puss

Tisdag

Godmorgon! En otroligt seg morgon för min del, fick verkligen masa mig upp för någon timme sen... Usch! Ville dra täcket över huvudet och avlida.
Dagen består av engelska och spanska. Får trösta mig med att ett avsnitt av DH kommer visas på tv ikväll :) Ska även försöka (understuket på försöka) komma ut och röra mig idag. Har lite tid över så då ska man väl hinnna med det... typ.

Jag diggar´t

På kvällens träning bjöd vi på ett skönt spel och som littleJ nämnde så var det så JÄVLA viktigt. Har klagat en del på att det känns lite sämre för mig på innebandyfronten, men ikväll var det som bortblåst. Man måste ju få vara nöjd någon gång. Denna träning var en sådan.
Ligger nu i min nybäddade säng och smsar med min tule. Det är ett bra avslut på en riktigt bra måndag! Kort dag+mammatid+Josseli+tule= SUCCÉ... HÖ HÖ
Nej men godnatt på er!
PÖSS

GRYM TRÄNING SOM SAGT

HEj! :) kom precis hem från träningen och känner mig lagom nöjd. Vi rullade på riktigt fint i dag och gjorde mycket mål! Så jävla viktigt känner jag :D Jag gillar numera måndagar lite bättre då vi slutar redan 13.55' , inte lika tidigt som Carro vi gå hem i dag men vafan :P
  Sista lektionen i dag slog Kattis på Linas kvällsbok som vi ska se klart på i morn och sedan diskutera. Så sjukt pinsam film xD haha. Alla i klassen sitter och fnittrar , skäms och håller för ögonen emellanåt . En rolig syn må jag säga :D

Jag fick ta en chill eftermiddag i dag, trots vetskapen att pluggeri behövs'. David fick tillbaka sina kryckor och jag fick sedan även tillbringa lite tid med lillan och jag gillar't ;)<3

Nu ska jag ta en dusch tror jag x)

Puss och God natt sen!


Slutade halv 12

Så då bar det iväg till maxi med mori :) Hann även med lindex. Börjar gilla det mer och mer, man kan faktiskt hitta snygga saker! Fick med mig nagellack hem xD Det är alltid kul att pimpa till lite.
Ska äta lite nu, sedan iväg till Josseli :D Spendera lite randomtid innan träningen. <3
puss
p.s vädret är underbart nu xD Bättre än i morse!!! Tog en prommis med mamma också, jätte skönt! d.s

En ganska grå måndag

Vädret ute är inte direkt det mest peppande xD men vad fan, det är väl bara att köra på och låtsas som att solen skiner...
En ovanligt trött Carolin idag, känns rätt jobbigt att pallra sig till skolan idag! Helgen har dock varit super bra. Fredagen tillbringades med min pojke där filmmys stod på schemat :), lördagen bestod av stan med syster och trevligheter med hela familjen :D+ respektive HA HA. Perfekt avslut på söndagen för vi fick träffa mangoparet och komma in till stan för shopping.
Cykling till skolan som gäller nu. Puss!

Väntar på ett mango :D

Fin dag! Jag var upp hyfsat tidigt och tog en promenad. Sen bar det av till stan'. Tog en fika med far min :) och träffade på lite folk.. Nu har jag vilat lite hemma och läst.

David kommer<3



lite sovmorgon..

God morgon! Dagen ser ut att bli mycket finare än den i går' . I går kändes det som oktober istället för april :P men men Fredag', sjukt skönt! Vi har typ bara två lektioner i dag. Sen får vi se vad som händer i kväll :)  Ha en super fin dag!

/Joss

21/4-10

Godmorgon på er :) En skön morgon må jag säga, men jag undrar om det är regn som hänger i luften? I så fall får jag spunk :) För jag ska cykla iväg till skolan nu, där det väntar en ganska så hektisk dag. Men idag är det onsdag, vilket innebär att halva skolveckan är avklarad. Det gillas mycket!
Fick veta igår att syster min kommer hem i helgen, det är alltid mysigt! :D
Nej nu måste jag nog skynda på lite, måste vara i skolan tidigare idag.
Puss ha det bra!

stavgång

Ska ut med min lilla mamma och gå en rask promenad. Det är sol ute :) Det är alltid ett stort plus. Ikväll väntar ett avsnitt av DH. Life is good!

Spanska bajs

Jag d ö r :D Tur att man har några trevliga flickor att roa sig med.

Varför är det så att

jag nu förtiden verkligen behöver min lilla mullvad att sova bredvid? Ska krypa till kojs och det känns förfärligt tomt! Jag behöver höra dig morra åt att jag andas som en valross och du behöver höra det (hoppas jag?!xD). Jag älskar dig verkligen Jonas. Ursäkta, vill inte att det ska bli ett inlägg där jag måste skrika ut till världen att jag avgudar min pojkvän... Faktiskt så råkar jag inte vara ett stort fan av sådant.
10 månader idag ♥
NIGHT :D PÖSS


Nedräkningen till sommarlovet har börjat...

dock för ett bra tag sen xD Har nu skapat en ny kategori som jag kallar "SOMMARLOV?!" håll koll på räkningen :)

Sommarlovs sugen


Får vänta till i höst..

God morgon! Det blev ingen Turkiet resa i dag .. Vi får ist vänta med att träffa turkarna till i höst. Förhoppningsvis hindrar inga askmoln oss då också!

Nu sitter jag hemma och tar det lite lugnt i väntan på Elin. Vi börjar inte skolan förrän elva så det är en stund kvar :) Längesen jag sov så oroligt som i natt. Jag vet inte om det hade att göra med Turkiet rapporterna eller skräckfilmen (som egentligen inte var nån skräckfilm) igår. Skitläskigt var det och den hemsökte min hjärna titt som tätt under natten. Jag försvarade mig genom att titta på Oliver och gänget och lyssna på Rix FM och på de visewt tog jag mig igenom natten till slut. Två gånger vaknade jag tror jag och svårt att somna om. Men min efterlängtade morgon bjuder på sol så jag kan känna mig lite glad igen.

Massa telefonsamtal har jag fått göra . Måste berätta för världen att jag fortfarande är hemma.. På ett sätt är det bra att vi inte åkte nu', för nu kan jag verkligen se till att skolmässigt vara beredd inför resan i höst, och jag efter den jobbiga natten där jag saknade pojkvännen enormt så får jag träffa honom tidigare än vad de skulle blivit. Joda, man kan alltid se allt ur någon positiv synvinkel ;)



Ivrig att komma ut i solen!

Det är dags för lunch macka. Har segat ut förmiddagen med David'. Kan ju dröja några dar innan jag träffar pojken igen. Nu har han dock åkt och jag tänkte käka något innan jag tar mig ut i friheten. Läste på facebook att Ida, Åström och Sarah är dumma i huvet xD nej skoja, men dom små galningarna satsar på intervaller i dag :P fyfan var min kommentar'.

Jag ska chilla i dag. Ifall jag inte får för mig att jag vill gå till gymmet. Annars blir det nog bara promenixerier faktiskt. Vill träffa min allra bäst bästaste vän Carolin i dag, men hon verkar inte vara påkopplad just nu :( Vi testar igen strax :) I kväll blir det mys med Ellis och gänget (haha som i Oliver och gänget xD) skabb jag vet, men jag tyckte det lät fint ;)

Nej som sagt i min rubrikovitch så är jag ivrig att ta mig ut nu så jag får väl kila.

Puss och kram denna underbara dag! <3


En god morgon :)

Gårdagen spenderades med Hedvig' :) inte så illa det heller.. Nu är jag äntligen uppe ur sängen efter mitt degande hela morgonen. Min uppskjutna dush ska bli av nu efter frukost tänkte jag.. Sen ska jag träna igen så småningom :P sen kan david få komma<3

Tänkte att vi skulle ta en sväng på stan idag . Jag ska växla pengar inför Turkiet resan och kanske söka något jobb'. Senare i kväll kommer Hagge hit och käkar. Så vi måste komma på vad vi ska laga för gott :) Nu till frukostbordet!


Baba :D


Känns fint!

God torsdagskväll :P jovisst vad skönt med fredag i morn :)
Sitter nu och tjockar mackor och dricker te. mysigt ju. Jag har en bra känsla i mig. Träningen gick fint och jag ska ta mig för att berömma oss lite smulan'. Vi kommer nu ;) (lagom till serien är slutxD) haha! skabb'

Möms, sovmorgon också. det gillas! lite engelska och historia. Vi ska opponera på varandra i morn. jaja, inte ska vi kalla det roligt. Men jag är inte bitter för det :) Turkland på måndag , så det är liksom inte så mycket som jag tänker låta förstöra mitt humör!

Nu i helgen ska jag växla pengar, packa , vara med David, hälsa på bror med mammsen' och avsluta med Carroträff sådär innan jag åker<3
Ska försöka röra lite på fläsket också förstås:)

Nej nu ska jag ta en apelsin :P

God natt vänner!


Trött skalle

Skulle kunna somna med näsan i kompendierna om rörlighet, tränningslära och kondition! Urk på detta känner jag lite, men jag har gett mig fan på att klara provet galant i morgon! Så varför sitter jag här?xD TRÖTT TJEJ! BAJS. Så känner jag ungefär.
Måste bli pigg till kvällens träning också. Behov av helg. Fredag i morgon och det är inte bara lite skönt!

GLADER

SOLSOLSOL <3 Innebandyn gick fan bättre än väntat idag alltså. Otaggad som tusan från början och strul med bussen. Men sen vart det okej i alla fall. Idag blir det mest att plugga och ta det hyfsat lugnt, tänkte försöka att cykla lite bara.

Solen skiner på oss änglar- Sandra Jivander

HAHA xD jaa, kanske är det så.startade med ett poetiskt inslag av min goda vän Sandra!
AP HÄRLIGT väder!
Traskar till skolan känner mig bra idag!

bed time

Ska nog voddla lite, som älskling så fint uttryckte det!
Min dag har varit otroligt givande och lärorik, riktigt kul :)
Idag planerades trevligheter för helgen och jag längtar väldans till ledighet igen! Helt sinnes, men börjar redan bli sugen på det!
Sleep tight!

GOD morgon!

Idag kommer bli en bra dag. Dock kunde de vara lite mer sol, men vad gör de? :)
Grattis till mangos som firar månadsdag :D KRAMELI <3

Läst igenom mina kompendium...

Inte dagens höjdpunkt, läste dom högt för mamma. Enkom för att jag verkligen ska läsa xD Och gissa vad?
Jo, människan somnar :) Hej äre kul?!
Men eftersom jag nu läst igenom dem så ska jag ta en pause xD HAHA det är så mitt pluggeri brukar se ut. Får helt enkelt plugga mer, efter min pause ;)

Musiken ska hjälpa mig att plugga nu!

Hallojsan! Första dagen i skolan på år och dar. 7 veckor sedan en lektion ägt rum. Kändes lite konstigt, men jag är ovanligt motiverad nu... Vet ärligt talat inte varför :)
Samprovet gick ju toppen! Blev riktigt glad, måste ju skryta nu och säga att det blev ett MVG i potten. Nåja, ska inte vara för glad. Det är massa nationella som väntar och det visar ju sig hur jädra bra det kommer gå...
Imorgon är det teambuildning som gäller i skolan xD Heldag.
NU BLIR DET PLUGGERI TILL PROV
Träning ikväll också :D

nervositet

God eftermiddag känner jag! Jag sitter och klickar på datorn och känner att en del stress och nervositet börjar stiga i kroppen på mig. En mycket olustig känsla. Inte kul helt enkelt. Det är en del jag behöver göra och jag har inte riktigt kollen. Usch, jag kanske inte har så mycket egentligen eller så har jag det. Jag vet inte x) Nu snart är det dags för svenska C sista lektionen. Jag ska presentera iaktta en talare- uppgiften som jag typ total-glömt. "Självklart". Jag drog en snabb variant på datan i går och sökte fram en talare på youtube . Det känns apa fult , för i så fall måste jag säga att jag inte har gjort som skulle ha gjort och det känns inte bra. Jag vill bara bajsa på den här grejen, vilket jag kommer i princip göra. Annars får jag bara ta mig i kragen och snacka lite och sen gå och vara glad att det är över.
Puss och Kram

Emma Karlsson, idag ses vi xD


God natt





lite huvudvärk som sällskap x)

bajs! Jag känner mig fett lodig xD jag har suttit och häckat alltför länge.. Nu vill jag bara att min David ska komma hem till mig<3 Jag har hittills förbjudit mig själv att ringa' . Vill inte vara den där jobbiga typen :P men vafan, snart pallar jag inte längre! bäst att man stoppar sig i sängen så kanske det går fortare för honom :)


God natt och tack för i dag bästa vän! ses i morn<3


Hey, soul sister!

Gungar igång morgonen med denna låt och låtsas att solen skiner ute. Det gör den dock inte så vi får se vad dagen bjuder på. Jag ska iaf få leka med båda Carro och David. Jonas får man skymta om det hinns :) Det låter som en bra dag. Min benhinnevila tar däremot kål på mig. När jag inte kan springa och gå så blir det som om jag inte kan göra någonting' . ska försöka ta mig till friskis och göra något som inte tär på just den delen av min kropp. . kanske spinning som Ellis och Marcus sa.

Nu ska jag äta frukost :) God morgon vänner<3


vakna upp hos älskling. Kan vara det bästa!

Denna figur väckte oss :) <3


Påskeli

Åker till min Jonas ! <3

RSS 2.0