hemma för en stund!


Hej hallå! Nu är jag hemma efter fem dagar i underbara Ropnäs :) Solen sällskapade oss större delen av resan vilket var något som föll oss helt till smaken ;) Nu ser läget ut följande; Det är onsdag en mellandag och vädret är inte lika fint som det varit tidigare.. Kardan fyller 18 ballonger! Jag har huvudvärk igen och åska väntar tror jag .  Carro är på Öland och därför sker uppdaterandet lite mer sällan till och med att hon kommer hem'. Jag har segat hela dan och väntar mig ett träningspass så småningom. sen får vi se vad kvällen bjuder på...

Nu ska jag fortsätta kolla på Ice age en stund till ;)

Puss


Ropnäs nästa..

Hej! nu sitter jag här hemma med en smula huvudvärk (vätskebrist?) och funderar över vad jag ska ta mig till härnäst.. jag har gjort allt som jag tidigare sagt', förutom en sak.. fylla på mobilen! just det' . fan :P kanske drar över och gör det med en gång. David ska komma snart. Packningen är väl snart klar. Jag har städat,tvättat,diskat och varit ner en sväng på stan med min fina cykel. Jag tog inte med mig några lösa pengar utan förlitade mig på mitt kort. Fann inga skor och palla inte fortsätta leta. Drog in på Lindex och testade bikinin jag sett ut. Perfa. Bra, då betalar vi..men nej'. "du har inga pengar på kortet" VAAAA??? daaaaaaaaaaaaase kände jag! xD Varför är alltid jag fattig som en lus. Det kanske är ärftligt? Mamma säger ju alltid att hon är fattig (vilket hon är) xD . Pappa säger också alltid att han inte har några pengar (vilket han lär ha..tycker jag..eller jag vet inte om han har några kvar heller faktiskt) :P . Ni ser! Det måste ligga i släkten'. Men jaja . får väl ta fram mina cash då trots allt! Och vad får vi ihop här ? .. 500 + 200 + 200 + 300 = 1200 . Kan jag klara mig på det i sommar? knappast x)

Men jag får vara glad ändå! Jag lever ju :) Jag har vänner , familj , pojkvän , katt .. fan vad bra jag har det egentligen! Som jag sa häromdan' - Anledningen till att jag inte har massa pengar eller turen att vinna på lotteri är att jag har för mycket annat bra :P Ja, så är det nog!
Men se så mycket jag skrivit nu. Palla mig :D hahah! Jag ska ju till ROOOOOOPNÄS förfan<3 ;) Jag är bäst, livet är en fest, jag har ingen häst , men är den som äter mest. . mohahahahahahah!

baba gullekottar som stannar kvar i Norby under midsommar! Hoppas vi hinner ses innan Öland som sagt :* Puss och kram<3



vackra morgon

Solen visar sig maximalt denna morgon! Tänkte inte missa en enda solminut, så ska ut o lägga mig i solen nu innan bussen går till Emma :)
Ha en skön och solig dag!

Sista inlägget för mig denna dag

Fick tillslut ordning på mitt rum och hann att se fotbollen. Det var lite onödigt spännande tycker jag.
Det blev också att baka kladdkakemuffins :P blev inspirerad av joss och ellen! Tyvärr har jag inte lika fina formar som dom hade, men men :(.
Ska snart ta ut mina vackra skapelser ur ugnen och se om dom är godkända ;) sedan tror jag att det blir sängen och kolla på SATC filmen. Jag tröttnar aldrig på den, dock är det också väldigt behändigt att hela tiden ha den i DVD spelaren med tanke på att jag är för slö för att ta ur den...
Morgondagen ser ut att bli fin, alltså solig. Bra sällskap gör dagen ännu bättre, vilken tur att jag ska till Emma i Vänge och sedan ut till älskling.

STÄÄÄDAT

Damsuga kvar, vilket suger. Men tänkte ta en snabb rutt innan fotbollen börjar, viktig match för Sydkorea ikväll!
EGON framför min dåliga webbcam, det kallas att roa sig själv. Och ja älskling, jag vet att du läser detta och tycker att jag är en fjortis som sitter och fotar mig själv. :)

Hungerkungen' gungar in.. ;)

hahah hej! fyfan vad skönt det är att komma hem från en träning :) nu är jag dock hungrig som fan, men orkar inte laga någon mat' . de där en och en halv timme - grejen är snart slut också vilket betyder att jag inte hinner äta i tid xD hahahaha. skabb! har tryckt i mig en plopp' . Det var asgott! ;)

Nu fick skinkmaska rädda mig.. Nu måste jag ringa Camilla, duscha, tvätta, packa, städa, kanske åka till mamma och .. ja jag vet inte xD det känns som att jag borde skriva upp allt på en lista'. :P har lust att bara lägga mig ner och dö en stund, men nej' , se det går inte xD


haha baba dådå!



Underbar dag vill jag lova

Solen har skinit och vi har legat och solat mestadels! Så jäkla underbart alltså! Var hos Josefin idag och vi sket på shoppingen och lade oss och stekte istället, så vääärt. Vi har även kört ett svettigt oh så svettigt aerobics pass. Heja oss!
Ska städa mitt rum på allvar nu :P Måste fan bli av. Allt för längesen jag tog tag i det. Så tänkte slå på lite go musik och köra rent nu ;).
Hej så länge!
Ny tränad och stinker svett :) men SKIT SAMMA.

21/6-09

Hello! Jag gillar att vi åkte till lyssnarängen för att sola med ett stor moln emellan oss :D men det var värt. Det var faktiskt varmt stund vis. Runt halv två var jag och älskling hemma för att se fotbollen (Portugal mot Nordkorea), katastrof för Nordkorea förövrigt. Torsk med hela 7-0 xD fyfan! Som sagt, har blivit lite inne på det här med VM. I alla fall mer än vad jag tidigare varit.


Solen tittade fram mer runt tre och har varat hela kvällen, älska kvällssol! Så vi la oss ute och solade någon timme. Längre än så gick inte, vi måste ju äta också!? Kebab blev det på middagsbordet som vi så fint ordnat till lilla mammi kom hem.


Har hunnit med att träna lite lätt och ska nog kila in och kolla på fotbollen, nu är det Spanien och Honduras som spelar mot varandra. Tänkte faktiskt vara duktig och stänga av datorn nu. Annars blir det att sitta uppe och häcka framför datorn allt för länge! Som vanligt.


Imorgon ska jag och lillJ dra in till staden och shoppa lite tror jag :)! Mycket trevligt!

Häääjda




Sovgott sen ;D

soooova

Ska upp tidigt imorgon förhoppningsvis :D! Det verkar bli sol som sagt och dessa timmar tänker vi verkligen inte missa! Vi ska nog sikta på lyssnarängen eller något i den stilen.
Så imorgon blir det att ställa klockan och gå upp och packa picknick korgen!
Vi slår på en rulle och kör massage nu :). Ett bra avslut på en skön dag tycker jag.
Sovgott! Baba ;D

Fotboll

Nice match på tv faktiskt, Brasilien mot Elfenbenskusten. Ska in och kika strax, skulle bara kika min feja lite :P. Mamma har fixat prinsesstårta och melon xD haha. Så det blir att tjocka lite. Har trotts allt sprungit med min plutt idag. Det känns jäfligt skönt.

bajsväder!

Sitter inne efter lite pilkastning xD Dampar på att vädret håller på att spöka. Men imorgon såg jag att prognosen var SOL! Vilket är guld :) Ska nog laga lite lunch nu och kika fotboll med älsklingen.

GODERMORGON

Gårdagen var super, blev middag på restaurang och sedan bio. Mys! <3 Idag kanske man ska ta och göra lite nytta också :) Vi ska snart sätta oss vid frukost bordet och sen ta itu med dagen!






jag älskar dig

Ett år sedan idag sen jag och min älskling stadga oss ;D haha! Vi har en heldag planerad med massa mysigheter. Han är så söt. Jag fick en så fin 1års present. Bio och ute middag händer ikväll.

Annars är det okej väder idag, men usch vad jag vill ha toppen väder! Hoppas det i alla fall blir uppehåll hela dagen, för Victoria och Daniels skull ;o





Baba :D

Congrattis sweethearts!

natten faller och sängen väntar! jag måste försöka vrida tillbaka dygnet lite om jag ska orka upp i tid för sommarens sol.. men skitsamma. Det kommer när solen kommer på riktigt! I dag har vädret varit fram och tillbaka , så också mitt humör. Jag vände hem nästan på en gång när vi kommit ner på stan och kände mig helt sänkt! fatta inte vad som blev fel, men så obekväm i mig själv har jag inte varit på länge tror jag''.

Nu känns det bättre :) spenderade kvällen hos Skytesvallarna ! David kom inte och i morn ska jag åka till Ropnäs.. Men på återseende på söndag. Längtar efter dig :*



knyta sig

Dags att knyta sig, älsklingen sitter här hos mig. Det är som det ska vara helt enkelt. Imorgon ska vi ha skojskoj! <3
Godnatt på er!

Hemma från vår tur till huvudstaden

Hej! :) 7 timmars vandrande i Stockholm... det känns i fötterna :o. Älsklingen min är på g till mig för att mysa och kanske träna lite. Det visar sig om vi har orken xD. Idag fann jag och min mor en del trevligheter och vi hade det väldigt bra tillsammans! Vi hann också med att luncha, jätte gott! Shopping går inte att undvika när man är i vår huvudstad. Lite kläder och prylar införskaffade vi oss. Tänka sig så duktiga jag och min mammi är på att spendera pengar och tid ;D!


Nu ska jag ut i kvällsolen och njuta, päronen sitter redan och softar. Vi hörs! Tjingeling!




It's friday, I'm in love!

Hejsan svejsan! Jag känner att jag missat att blogga lite de senaste dagarna. Måste börja med att tacka för min fina födelsedag :) det var verkligen lyckat! Och för gårdagens mys i Ålbo'. I dag ska jag ta med mig Hedvig och gå ner på stan.. sen ska vi hem och göra fint i lägenheten! Kanske ringer jag hit min älskling sen' . Men nu måste jag göra i ordning mig för vår lilla tripp :P


Puss





Gooodmorgon

Uppe med tuppen xD haha klockan halv 9 blev det idag. Ska snart åka in till stan för att hoppa på tåget till Stockholm. Jag hoppas verkligen att vädret håller! Inget regn tack!

Time för bädden

Ska upp tidigt  i morgon för en tripp till Stockholm med mammi! :D De ska bli så trevligt så. Måste se till att få lite sömn nu bara. Lite halv trött efter att ha stek i solen i några timmar och även tränat ett aerobics pass med laget.

Tack för idag systrarna mattsson :) <3 Längesen jag var ute i lilla ålbo.



ÅKer till lillebo

Hann sola lite, måste skrika att min tröja på bilden inhandlades igår för 50 kr! Jag äger på att budgetshoppa.

SOL

ÅÅÅÅH vaknade precis upp och solen strålar! Desperat som man är tänkte jag slänga mig ut i solstolen. Innan jag tar itu med lite annat. Ska ju även till lillebo idag!
Hejhopp ut i det fina!
(lägg märket till att klockan är innan 10 :D)

godnatt

Nu börjar tröttheten komma till sin rätta. Låter säkert som ett riktigt emo nu, men jag saknar verkligen Jonas. Och ja vi har umgåtts som små as på sista tiden xD konstant och hela tiden. Man kan tycka att det är konstigt att jag saknar människan. Men det är så tomt nu, han ska ligga nära mig när jag somnar och när jag vaknar. Då känner jag mig trygg. Han ska helt enkelt finnas i min närvaro hela tiden. Läskig tjej som låter som en besatt! :) fyfanfyfan.
Nåväl ska snart ta och krypa ner i min säng som känns extra stor idag. Tänka sig att en 140 cm bred säng kan kännas så enorm! :o jag och mitt lilla emo inom mig tar och säger godnatt nu innan det går överstyr satt säga.
Bild från LillJ:s kalas ;D

Ett grattis till Emma och Tommie som firar 2 år tillsammans!

/Carolin

16/6-10

Hej hopp! Gårdagen var super trevlig, jag hoppas verkligen att vårt födelsedagsbarn var nöjd :)
Kom väl hem efter mycket om och men runt 3 tiden. Var grymt trött och deckade med älsklingen.
Idag träffade jag Hartan och det var ett tag sedan vi spenderade tid tillsammans, så idag blev det mycket snack om saker och ting. Även en del shopping, lite smått och gott att piffa upp i garderoben! :) Det gillas alltid.
Ikväll äre fotboll med min papi. Tänkte ta en lite chillkväll, har dock hunnit med en kortis löprunda. Vilken bedrift!
Imorgon ser jag fram emot en heldag med lillJ.
PS. Vet att mitt tappra försök med en ny design failade ganska hårt xD men lugna, ni vänjer er! DS.

En filur blir äldre! Det ska firas!

18 baljor! HURRA! OCH ÅTER HURRA!
GRATTIS MIN VÄN <3

13 juni 2010

Hej! hemkommen från lagfest , övernattning hos Carro och Ellens vernissage.. trött i huvet! måste nog dricka lite vatten :P det är fan varmt i dag!

men ingen klagar på fint väder :) Jag ska snart ta tag i hemmet lite grann eftersom Ellis inte kommit nånvart.. David kommer hit sen. Vi har ju månadsdag i dag så tänkte mysa lite'.

Sedan blire Lördag hela veckan ! ! ! 


 

mmmmmmmmmmmmmmmmm

Tät uppdatering, älskling kollar fotboll... fortfarande. Jag ska ut och jogga lite, grannbarnen har skrikit oavbrutet sedan vi kom upp! Allt är i sin ordning.


En depp låt utan anledning, okej den är fin men lite emo.


Mongo väder

Hejhej! Lagfest idag som sagt. Därav den passande bilden ovan ;) Jag och älskling upplivade halv 1, utan att vakna någonting där emellan... panik! De kanske inte är riktigt okej att vakna då alla gånger. Men nu har vi precis fått i oss en god frukost. Man känner verkligen att VM är i full gång, min man är bänkad framför tvn och helst vill han se alla matcher. Så bajs xD okej om man vill se någon match då och då, men alla? ;o
Nej jag tror att jag ska gå in i vardagsrummet nu med en kortlek och yatzi så vi kan umgås lite haha!
Förövrigt så vill jag bara att solen ska titta fram! De har varit äckligt väder nu och det gillas absolut inte. En dag till med detta väder går inte. Jag kommer fan gå in i en depression och bli blekfet! :D
BABA

då var det lördag igen !

Gott morgon! vart ingenting gjort av de jag planerade igår (som vanligt) x). inomhus hela dagen , sen avslutade vi kvällen på bio. Vi såg nya Robin Hood med Russel C som huvudperson.. Nice! Jag David och Hedvig körde en favorit i repris och beställde ett (var det nu hette) innehållande två stora läsk en stor p-corn och en stor hotsnacks + en till stor hotsnacks.. xD ja du det är konstigt att vi inte rullar fram . Tänker inte ens nämna vad jag åt tidigare på dan :P

haha i dag är det lagfest! hoppas vinden avtar lite och det blir chillväder för oss att vara ute. Sedan bär det av till Norby där jag ska spendera massa tid med lillan :)
Men nu frulle!



bajsväder!

Hej! Sist jag skrev inlägg försvann det som bortblåst ur bloggen, så jag lackade och har inte skrivit sen dess x)
Det var i måndags när David fyllde år'. . Nu pallar jag inte ta upp vad jag skrev då :P I dag är ingen rolig dag att vara ute i . Folk har skolavslutning och betygen sätts' . Jag har inte gjort något för att förbättra betygen.. Pallade inte. Synd Jossan xD haha fan!

I dag måste jag ner på stan och plocka ut lite salvor på apoteket.. sen funderar jag på at dra ett gym också:) Det var ju tänkt att folk skulle mysa både i stadsparken och ekonomikumparken i dag. men vädret hindrar.. tråkigt'.

Vad ska man hitta på då då? Kanske sova hos mamma eller hälsa på syskonbarnen i Bälinge kanske? Eller så kan man leka med Carro och Jonas och David hemma hos någon istället? Vi får se helt enkelt :)

Nu ska jag fixa lite grejer! Baba!

<3

9/6-10

Efter en god frukost kan en promenad göra susen! :) Så vi går ut en sväng nu, innan det är dags för staden. Då jag ska möta upp mamma och äta lite sushi. Blir även att åka hem till min goda vän Sandra!
Vi är så söta! ;D

Tisdag med moln

Försent ute för solning xD jag och min sega man hann inte riktigt med solen idag tror jag. Vilket kanske är lika bra de.. med tanke på att ett äckligt fyspass väntar idag! Själv trodde man att det skulle bli ett mer behagligt aerobics pass på schemat. Men oj så fel man kan ha! så det blir ut i "skogen" och hurta idag istället. Ska klunka vatten som ett jävla as nu. Gäller att tagga till :). Får ju inte glömma att det är nu vi bygger upp oss till innebandyspelandet nästa säsong! Btw så är det nyttigt att springa skiten ur sig ibland. Ser ni? Jag försöker tänka positivt nu!

Nu ska vi ta tag i våra liv och göra lite nytta, jag tror det blir lite städning i rummet för min del. Kanske baka något gott också xD!


Baba så länge!



Slänger in en fin fin bild från 9:ans avslutning!


underbar dag

Hallåj! En otroligt bra dag. Mamma och jag gjorde Gränby samt Stanstan. Hann med att luncha på Gränby och fika på Stanstan. Mammatid är något fantastiskt! Vi inhandlade lite olika saker med :) fick med mig hem en schysst bikini!
Vi hämtade sedan upp älskling, vi åkte hem och grillade gott och drog faktiskt ut på en löprunda! Känner oss duktiga som motionerade xD

Vi avslutade dagen med filmmys och pajgoffande med jordgubbar, melon och grädde. MUMMA.

Älskling jobbar nu igen på datorn, han har fått ett jobb från sin förra praktik nu i 10 dagar vilket är suuuuper!
Vi ska snart bädda ner oss och slå på dh. Tänker kräva ännu mer massage!





GRATTIS TILL MIN KÄRA VÄNS POJKVÄN!



Sleep tight :)

Trött och glad

Hemkommen från Iza och trevligt var det! God och nyttig middag blev det xD
Som min kumpan i tidigare inlägg skrev att livet känns bra, så kan jag bara hålla med fullt ut! Det går för bra nu helt enkelt :D. Håller även med om att de är skönt att träningsrutinen återkommit efter sjukdom osv! Taggad till max när det gäller försäsongen!


Morgondagen för mig ser ut som så: stiga upp ganska tidigt för en mysig dag med min kära mor, vi ska luncha och shoppa osv. även hitta studentpresent till kusinen. Efter det så kommer min älskling på besök och mamma ville att vi alla skulle ha lite måndagsmys med grillning. Tänkte dra med mig älskling ut på en springtur också.
Nej nu känner jag mig lite seg, onödig fakta i detta inlägg :D men skit samma!
SOVGOTT!
<3

Nu kan jag sova gott!

Fan va bra jag är! Jag tog mig ut ' tillslut ;) aa de känns nice!

Det är härliga tider i mitt liv. Utslagen håller på att försvinna på en massa ställen och jag träningsrutinerna kommer snart att ta tag i mig helt. Nationaldagen i dag. Vi firade lite med att gå ut på stan och äta :) Kände att jag förtjänade det , då jag städat hela dan..

nu däremot är jag ensam vaken i min lägenhet ("min") x) I morn ska jag träffa Pauan en stund och ge henne sin försenade 18-års present.. sen ska vi nog gå lite på stan. David har sin dag i morgon så det ska verkligen firas<3 Sen kommer Elin hit och stannar kvar över natten till och med'. Kul som fan! Dagen kommer bli bäst:D

som kommentar på understående inlägg:

Så du ska hälsa på en gammal vän? :P haha ha så kul gumman min <3<3<3<3 :*





SOOOLAAAA

Dagen: vakna med älskling, käka fet frukost, sola och mysa, träna och vidare till Iza.
<3

Fin kväll

Ap nöjd efter en mycket mysig kväll med hjärtat, var nyligen ute på en prommis också (kände som skribenten nedan att det behövdes!) xD
Nu siktar vi in oss på att krypa till kojs och slå på en skräck film! Morgondagen ser lovande ut med mycket sol och ett besök hos Iza framåt kvällskvisten, då man har blivit inbjuden på middag med henne.
SOV SÖTT! ;D

Lördagkväll :)

Men hallå! Sitter hemma med far , lillasyster och David. Dagen har varit chill'. (Vi är experter på att lata oss, äta och bli tjocka) x) Nu däremot känner jag för att gå ut en sväng och röra lite på mig. Inget hårt svettigt fysiskt, men en promenad skulle sitta fint :D

I morn har jag mycket att göra'. Storstädning, shoppa, träna står på menyn.. viktigt att hinna med allt också! Därför ska jag njuta av denna lugna kväll med min älsklingspojke David :)

Ha en trevlig kväll!


Hemma i norby

Hejsan! Måste säga att livet är utsökt, var ju hos min plutt igår och myste. Idag vaknade vi upp till solsken och låg vid hans pool och käkade frulle och solade. Det var otroligt värt.
Framåt dagen så blev det att leta sig in till staden för att kika lite på fyrismarknad och kolla skor. Älskling fick med sig två snyggingar hem! Själv har jag förbjudit mig att köpa några nya denna månad, trotts det så var det nära att ett par gladiatorskor slank med hem. Har nämligen köpt 3 par nya denna månad och tycker att jag kan hejda mig lite!

Mätt och glad efter den hembakade pizzan sitter jag här! :) Vi fick vara lite kreativa idag eftersom mammi och pappi är på middag. Älskling sitter och jobbar på min laptop, tänkte joina honom. Kanske föreslå att sticka ut och röra oss lite.


Hejhopp så länge ;D

De tre S:en Sommar, Sol och Student!

Hallå hallå ! :) Grattis till alla lyckliga studenter! Man kan inte låta bli att känna att tiden gått så fort, om exakt ett år står man själv där.. Skrämmande och magkittlande.
Nåväl, jag diggar stenhårt att mitt sommarlov börjat. Eller jo typ, skolavslutning nästa fredag. Men jag har inget kvar i skolan så är ledig! Dagen har varit som den ska hittills, alltså toppen bra.
Fint väder, träffat kära Josefin Mattsson och shoppat lite!, handlat med min fina mamma. Trevligheter det där, nu är man hemma och ska vila lite innan en lätt joggistur. Även för att fylla ut tiden i väntan på att få träffa min älskling som är på studentfirande ;D

Fredag den 4 juni!

God morgon och grattis alla studenter! Fin dag i dag tror jag. Olivia fyller 6 år. Så både kusin och systerdotter ska firas i dag :) Men först ska jag ta en sväng ner på stan och träffa min kära vän Carolin Andreasson! så nu får jag nog slita mig från tv:n och bröderna lejonhjärta :P 

Ha en utsökt dag ;)

<3<3<3<3 

.


M Ö R

Träningsvärken från milen kom passande nog idag :) den kom inte ensam, tyvärr! Utan i och med vår lilla kajaktur på 4 timmar så har man jordens pain i axlar, armar, nacke och rygg! Jag är MÖR som ett äckel och gnäller som ett as. Jag vet! Var även klassfest igår och är inte jätte pigg.
SÅ SKÖNT MED SOMMARLOV!
tack gode gud.
hejdå.

full späckad dag

Halloj! Ska snart traska till skolan, efter milen igår så är jag lite stum i benen. Tyvärr börjar dagen med idrott och sedan kajakpaddling för hela slanten! Vi planerar att vara klara runt 5 med allt... För att sedan skynda hem och fixa lite för klassfesten. Vi får se vart dagen slutar :) förhoppningsvis hos Petras mormor xD.
Önskar min vän lycka till hos vårdcentralen, de där löser dom! <3

drömmer mig bort

Hejsan & god morgon! :) Svaret är JA! Jag gillar ditt inlägg nedan, som ett as. Är sjukt förbannat äckligt jävla trött på alla tjejer som bara hetsar över sina kroppar. Jag håller såklart med om att det är svårt att inte dras med i strömmen. Klart man får damp och ågren ibland, det måste man få. Men hela tiden? Nej usch, ett liv ska man väl ha också :) det tänker i alla fall vi ha.


Nåväl, jag sitter och drömmer mig bort rejält denna morgon. Klädsidor och annat roligt gjorde att tiden rann iväg, det är nog snart dags att ge sig iväg. Men innan det måste jag berätta att vi hade det toppen mysigt igår! Thaibuffe med familjen och sedan bio med syster. Innan detta inträffade spenderade jag lite tid med Sandra, lite shopping blev det också. Men nu får jag hejda mig xD känner jag. Inväntar trots allt ett par converse också:)

men okej, palla mitt inlägg :D


baba




RSS 2.0