bodypump låten xD ont i "musklerna" av att höra den nu...


Tröttbrud

Hello :D Kom nyligen hem från kraftis, en ganska skön dag och mycket träning. Har inte känt av min feber eller något sånt så det gick utmärkt!
Dock trötto nu, ska krypa ner och kolla på dh igen xD
Pusseli

Pannkakor

SNAAART LOOOV! Shit i helvete vad skönt :) Saknar min pojkvasker också! <3
Ska iväg på praktik om någon timme och nu är Petrus här och lagar pannkakor dådå :)
Kramkram!

SWEET DREAMS

Tröttheten har inte slagit mig riktigt än, för mycket dh tittandes idag :) och mer ska det bli!
Sovmorgon till 2 i morgon så natten kan dras ut på. Men säger godnatt för ej förvånad om jag slumrar in mitt i allt!

En lam runda, tråkigt och trött!

Josefin min vän xD Förlåt för jag inte hänka gymmet!!!!!!!!!!
Ska gå o dö och koka te, mästarnas mästare snart också. cutcut!


Vi hörs sen! :D

Var ju bara tvungen att testa xD

Eftersom Carro och Jonas skulle få en så gullig unge så var jag bara tvungen att kolla hur min och Davids bebis skulle kunna se ut :P Först vart det skitlöjliga dräkter på mina barn så jag böt bilden jag hade på David sen vart det bra (okej det där lät fel men skitsamma xD)

Lea och Liam :D :P


Duffy


Hemma idag

Febrig natt och inte så mysig, har dock bättrat på mig under dagen :) Kroppen skriker väl efter lov.

Ett tag sedan

Helt vilse när det gäller bloggen xD Lam tjej som inte orkar ta sig tid. Massa skoj har hänt och kommer hända! påsklovet kallar! :D <3
Ledsen att detta inte känts som din dag gumman... :( men det kommer ikväll då vi ska lira tillsammans :)
Annars hade man 4 klasser i idrott idag, utebandy stod på schemat och det blev köttnice! Speciellt det sista passet :D Då vi även körde på med pepparkakskull :)
MJEHHEHEHE <3 PÖSS

Inte min dag!

Usch och usch igen! Jag vet inte vad det är men det är något som inte är bra. Jag blir så ledsen på allt x) Fyfan jag orkar inte att folk driver med mig, jag är lättstött och känslig.. Nej det är inte min dag i dag.

Uppdrag granskning!

Gårdagens program uppdrag granskning var så upprörande att jag måste skrika ut det här också! Det handlade om "Oscar" som dömdes för våldtäckt på två flickor i Bjästa , Örnsköldsvik. Sjuka människor drog utan grunder parti för våldtäcktsmannen och Linnea blev vänd bakom ryggen av alla sina vänner, samt tvingades flytta 50 mil från sitt hem. F Y F A N ! Tid över så måste gott folk se detta otroliga program !
Nu ska jag fortsätta jobba då Lars tagit mig på bar gärning i mitt bloggande xD
Ha en bra dag!

FETT

"Nu ska fettet brinna!" Jag får typ obehagskänslor av denna galna man som på spotify-reklamen skriker om träning' :P Han snarare avskräcker en från att träna än att motiveras till det.. Om inte annat så framhäver han allt fett som negativt och vi måste alla se ut som tändstickor för att det ska va okej. Nej slut med spekulerande och analyserande :)

Jag fick med mig Paulina hem en sväng i dag. Vi har jobbat med vår uppsats! Inte klart men på gång nu..

Om en lite stund ska jag bege mig av till Stenhagen och träna lite aerobics. Kul, men jag känner på mig att jag kommer känna mig extra fet i kväll x) Charmigt kan man säga. Lillan har lurarna rena nu iaf och ska också va me:) De gläder mig! Nu måste jag förbereda mig för avfärd.

Orvar!


Laddar om

Praktiken var ju bra idag alltså! :) Jag är nöjd.
Sticker på träning och det gäller nu alltså! Snart kval.

Solen skiner!

Tjohoo! Projekt-veckan har inletts med lite notis-sökande om Turkiet. Det är inte långt kvar nu förrän det bär av till Istanbul! :D Trafficking-uppgiften är så gott som klar så den har jag skickat in. Uppsatsen får jag och Pau skjuta lite på. Vi har jobbat hårt men den är inte klar. Det tänker jag just nu leva med :) Orkar liksom inte. Idag ska jag på möte/arbetsintervju om cateringjobb hos Cajsas kök i sommar. Nervös! Ellis banga dessutom så jag få gå själv. Vet knappt var det är någonstans, men det löser sig nog :P
haha Ha en bra dag gott folk!

bajs


Efterlängtad fredag igen!

haha', det är lite roligt faktiskt. I dag i skolan satt vi och snackade lite i gallerian jag och några vänner och så säger Nelly "Det känns som om någon fyller år idag". Ingen kan komma på någon och vi släpper den tanken..

Nu när jag kommer hem slår det mig att det jag har vetat så länge men inte tänkt på under dagen.. Lillan och Joniboys födelsedag :D 9 månader ' Grattis skruttisar!<3 Hoppas doktorn har tagit av locken från min gommas öron nu också.. Seriefinal på söndag! Heja :D

Jag känner att jag varit skolmässigt duktig de senaste två dagarna, vilket förmodligen kommer att belönas i kväll ..(GODIS) xD . Men mer arbete krävs' . Jag tänker däremot följa vad Olle sa igår. "Små krav, Stor ambition" :)

Förhoppningsvis kommer David i dag istället. Gårdagen blev det ju inget besök tyvärr..

Nu plugg'
BABA!


Nice!

Inställd engelska, ingen lärare på MK:n . Jag får åka hem :D nog för att det blir plugg ändå, men det känns faktiskt mycket bättre att få disponera tiden hur jag vill här hemma och inte behöva stå och vänta på anslutningsbussen i eftermiddag för att sen komma hem halv sex. Nej. Detta är mycket bättre'

Faktiskt så ska jag köra på för fullt nu innan Hedvig kommer hem. Ergonomi idag. Vi pratade om den idealiska arbetsmiljön. Tystnad känner jag ;) så baba så länge! Och Kortis, när du livar upp kan du ju slå en pling kanske' Sen ladda inför träning i kväll. Min pojk kommer också. Soft!




Upplivad runt 15.30

Efter soveriet blev det att kolla mitt missade DH avsnitt, som pappa så snällt spelat in :) Gud vad jag älskar det lilla programmet dådå! Satt och mös med en kopp te och njöt ;)

Det blev en löprunda efter det, vilket otroligt nog var riktigt skönt. Första gången i mitt liv som jag upplevt det som något bra xD !

Nu ska jag ta tag i min vaxpropp som placerat sig i mitt öra XD HAHAHA och sedan får vi se vad som händer, jobbar förresten en natt till ikväll :P
Kumpan: Hoppas din dag varit givande! <3 du är gó


Krameli
HAHA Lilla mammi på jobbet <3 älskade hon dådå!

Onsdaaag

Okej slut på min pluggvila! Seriöst nu får jag sluta skjuta upp saker. Två saker tynger mig just nu' och det är oron över att hinna klart med alla uppgifter jag fått och för att jag kan ha sumpat chansen att få jobb på H&M. Inte kul'.
Men allt är inte botten för jag börjar bli i princip återställd efter förkylningen. I helgen har jag också en del att se fram emot'. Jag ska få träffa Ellen och Hugo! Spela seriefinal mot Västerlöfsta står också på planeringen, samt ha tjejmiddag hemma hos mamma med mina systrar :) Det är värt att hyllas'. Förmodligen blir det någon tid till David också, så länge jag inte glömmer bort pluggeriet..
Nu ska jag dissa bloggandet också för en stund'. Carro sover sött. Hon är allt bra hon ;)<3

Önskar även min bajamaja lycka till på träningen! <3


Mysig dag

Spenderad med mammi, vi åkte och åt lunch tillsammans och handlade lite :) 
Har även hunnit med lite styrketräning, haha vilket skämt! xD Aja, måste kompensera min frånvaro av kvällens aerobics pass ;)


Nu blir det vila till halv 8, sedan väntar ett nattpass på sjukhuset!



Puss


Min mullvad <3

Fullföljer gårdagens avslut och slänger in en gammal goding

Josefin och min slagdänga, lyssnade mycket på den på vägen till ropan för 2 somrar sen?! (SÅ LÄNGESEN?!?!)

Taggar till sängen

hyfsat givande dag tillslut :) Tog tag i mig en aning och det var ju bra de! Avslutade kvällen med en 2 timmars innebandy träning och det är alltid härligt det! Fick träffa LittleJ och prata strunt, det var värt :)



Nu är det slut pladdrat för ikväll! Morgondagen kommer bestå av lunchning med mori samt få tid att köpa hudvårds produkter och sedan en löprunda om det hinns :)

HEJA MIG!

Har dammtorkat och ska fixa i garderoben nu ! YEEEAAAAAH !

Tar tag i mig själv NU!

Hahaha, som om det skulle hända?! xD Nej men helt allvarligt, så har jag lovar mig själv att:

1. STÄDA RUMMET (RUBBET) INKLUSIVE GARDEROBEN 
2. GÖRA APU UPPGIFTER!
3. UT I SOLEN xD


Komplicerat, jag vet. Men om jag inte bestämmer mig för det så kommer jag fastna här i ca 6 timmar :)




Godnatt låt

Slänger in denna också, kommer ihåg hur vi diggade den!



Senare bloggeri

Kan instämma med min kära vän J under mig! :) Härlig helg, som sprungit iväg.
Vinsten var som sagt, tooook skön!


Bloggtorka.nu :D Är trött och sliten som en kamel och tänker nog därför slumra. Praktiken rullar på och är awsome! :) Skolan är inget man längtar till!

pösselipöss






Engagerad tjej!

Kvällning

Dagen börjar lätt lida mot sitt slut igen. Min helg innehöll inte så mycket plugg som jag räknat med. Jag får därför förbereda mig för ett överfall av saker som måste göras framöver. Annars har helgen vart jättebra. Jag har verkligen vilat bort min förkylning och de tillsammans med min David :) En match mot Fbc i morse, vinst'. Mycket härligt (Y) . Nästa helg kommer ytterligare en viktig match. Sista seriematchen mot Västerlöfsta! Ska börja tagga redan nu'.

Nu sitter familjen hemma och äter och pratar om påsk. Mys ;)<3

Dags för mig att dra mig tillbaka!

Förkylningen har hoppat på mig dessa dagar, men jag planerar att bli frisk snarast möjligt'. :)

Det är Torsdag och jag fick hoppa innebandyn i dag. Tråkigt men vad ska man göra. Jag har varit lite stressad den senaste tiden och har saker att göra i princip hela tiden. Det känns som om jag ofta beklagar mig över det :P aja det är ju så'. Men jag är en lycklig människa innerst inne och tänker fortsätta att vara det!

I morgon är det fredag. En dag man alltid går och längtar lite till. Jag ser fram emot den faktiskt. H&M ska ringa mig och det roliga är att jag inte tror att ens fyllt i några nödvändiga kontaktuppgifter i mitt CV. xD Ja men hej vilken stjärna man är!

Men men det där löser sig alltid. ANtingen skiter hon i mig totalt eller så frågar hon min bror om nummer. Jag känner mig så sjukt klantig att jag kanske till och med springer ner på stan med lite extra information om jag hinner xD

Nåja, nu ska jag hoppa i min säng! eller ja hoppa ner i den x) Puss och Kram!


-


10/3-10

Mycket har hunnits med idag vill jag lova :) Det började med att gå upp runt 11 och käka frulle. Ledig idag och det var ju för skönt. Imorgon blir det dock praktik och arberte igen :) En kurs på sjukhuset hela förmiddagen, det är säkert givande även till mig.
I alla fall, efter frukosten stack jag in till staden för att möta upp mor min. Hon åkte in runt halv 10 för att träffa pappa och fixa lite ärenden. Underbart väder och min MC jacka var på! Så jäkla skönt!
Mammsen och jag gick runt och kollade lite men det blev inget köp även fast jag ville! Ska vara duktig och hålla i mina pengar lite, köpstopp ett tag nuva ;D Vi hann med att dra en supermysig fika innan jag sammanstrålade till da gym med mattsson! :D
Nej onödig skrift och en trött tjej, ska pimpa naglarna lite nu.
Sommarkänslan, den bästa känslan efter Förälskelse. (Men gud vilken poet!)

ω


Dagen lider mot sitt slut

Har hunnit med att jobba med mor hela dagen och tränat aerobics! Är slut i kropp och knopp nu. Tänker nog sova lite snart. Imorgon blir det en ledig dag, bestående av lite ärenden på stan, ett besök på gymmet med min kära vän LillJoss :) och lite pluggande. Jag ser fram emot en lugnare dag än praktik. Men jag måste även tillägga att jag är supernöjd med att få vara med på sjukhuset där jag lär mig väldans mycket spännande!

Fys träning...

... löpning, intervaller, fotboll pulsandes i snö. Är vi inte för grymma! High five på att vi fixar det så galant ;)
Natti!

-


Hemkommen

Hej och hallå! Har jobbat idag eller ja, praktiserat som det så fint kallas. Var på sjukhuset idag och körde dag passet. Två dagar kvar denna vecka och har ändrat om och bestämt mig för att vara kvar på sjukhuset en vecka till. Då för nattarbete istället för dag :) Kommer nog bli bra det!
Läste nyss mailen om att vi idag ska träna ute, eftersom det skottas på taket i vår innebandyhall. Vilket betyder, AVSTÄNGT!
Jahapp så nu blir det löpning+fotboll xD Utomhus. Men det är väl en tjusning i sig?...
Ska ut i solen med mammsen nu. hejhopp!

Dröm sött

Det ska jag göra :)


Härliga tider!

Helgen är för jädra fin alltså, har sagt det förut men säger det igen!
Fettandet i helgen är ju ett plus  kanten, hörde i min kumpans inlägg att det blivit en del?!
Så äckligt fint väder det varit också, jag och min Jonas har varit ute ganska mycket idag. Även försökt solat lite, eller vad man ska kalla det ;)
Söndagar är dock alltid lika tragiska xD Usch på att en måndag ska komma smygandes...
Dock ser min vecka helt okej ut :) Praktiserar 3 dagar på sjukhuset. Måndag, tisdag och torsdag är det som gäller, så ska inte klaga för mycket. Det ska bli en del tränande också hoppas jag. En viktig match kommer i helgen :) Men jag tänker inte sitta på någon jädra rodd maskin och pumpa dagen innan. Resultatet blev en FET träningsvärk som jag inte drog nytta av!
Inget skön spel i helgen som sagt, men vinst är det som räknas nu! Fortfarande Serieledare. Bilden är gó!

-


Snart är det JAG som är KUNG!

Hallå! Otroligt fint har helgens väder varit.  Själen lyfts och vårkänslorna kommer ;)
Jag drog en sväng ner på stan efter gårdagens match som vi vann och träffade Malin. Vi drog runt en stund och samlade ihop alla möjliga samtalsämnen som vi sedan var tvugna att ta oss igenom. Innan vi sedan drog hem till Stenhagen så inhandlade vi lite kvällsmys. Ut från butiken gick vi sen med en stor papperskasse som det stod HEMMAKVÄLL på, innehållandes tre filmer, två chipspåsar och en fet påse godis :P  - Jag sa ju att jag skulle goffa i helgen xD haha.

Vi var redo. Kvällen kändes mycket givande. Mys och tjejsnack. Tack för en trevlig kväll Killermachine :)<3


Nu sitter jag och är äcklig. Mitt uppdrag är att städa och duscha innan mor min anländer.. Dags att sätta fart'

Puss så länge!


P.S. Måste bara utropa det sjuka med att vi lyckade kolla på samma film i går, Kortilini :P hahah . Häftigt dådå x) <3


Vår feeling

Hemma efter en skön vinst! Inte ett fantastiskt spel från min sida, men det är sak samma. Laget vann och vi plockade 3 viktiga pinnar! :)
Trevlig sammanstrålning med Bengt & co ;D det tackar vi för. :)
Väl hemma så blev det att luncha med älsklingen och mamma ute i vår solen! UNDERBART! Vi gör en bra trio idag då pappsen är och kollar på ishockey med sin bror.
Nu tänkte vi sätta på rullen "Luftslottet som sprängdes". Så hääääär härlig lördag!

bra känsla

Godmorgon godmorgon! :) En bra dag kommer detta bli, tror jag. Käkar "lite" frukost och chillar innan jag ska bege mig till kvarnen och möta upp Sandran.
bye !

mwaha


Ojuste

GODNATT snart, ska kolla på sex and the city till en början.
Träningen var fan nice :) Tummen UPPUPPUPP


SOMMAR NU TACK!



TORSDAG

Min sista natt på sjukan är gjord:) Och det har varit så bra! Fått se massa nytt och lärt mig. Så min praktik hittills är jag riktigt nöjd med! Nästa vecka blir det dag jobb på akademiska: måndag, tisdag och torsdag. Så nu är jag ledig till måndag. SUPER!
Imorgon ska jag träffa fröken Jivander, vilket är sjuk längesen. Träning och stan står på schemat! Sedan möter jag upp min älskling :D.
Full taggnig på träning nu !

Get to work

Nattskift igen med mori :) Vänder på dygnet och springer runt på natten!
Galet skön dag, ikea och annat roligt med mamma och vi hann även med att luncha. Fick med lite nytt hem också.

Uppe alldeles för sent

God natt skulle jag nästan kunna inleda med att säga nu :p

 Det är så jobbigt när man typ inte orkar gå och lägga sig. Det låter lite knäppt men det händer då och då. Dagen har flytit på bra med träning och allt. Min sena buss fick mig att skämmas lite bara. Förlåt Kerstin! Och ja, jag vet Carro att hon inte menar så, men jag kan inte låta bli att ta åt mig. Det händer ju aldrig, så jag fick en liten chock nästan'. Men men . Jag ber om ursäkt ännu en gång. Jag behöver faktiskt inte haka upp mig på det där och skriva ner det på vår bloggsida. Men tyvärr är jag så x)<3<3<3

Jag drivade iallafall hem till fröken Darberg efter träningen, då jag inte hade så mycket annat att välja på'. Lite trevligt kände jag. Synd att DH inte var lika bra som väntat bara.. :)

Men men. När jag kommit hem med min bror tillslut, fick jag hjälpa honom med lite lådbärning. Han är ju på väg att flytta ut pojken :P Lite tedrickning och prat med älskling fick avsluta min kväll (om man bortser från att jag fortfarande sittter uppe och häckar vid datorn xD )

Nu ska jag däremot sova'. Natti på er!

MOT TANDLÄKAREN :O

hjälp!

Ingen Carro på träningen i dag :(

Okej jag vet var du är din lilla bajs, men det suger alltid när du inte är med. Fast i och för sig var jag hyfsat nöjd med dagens träning. Vi var få, men Micke har börjat uppfylla våra önskemål om hårdare träningar /hårdare tränare. Man fick köra på ganska ordentligt emellanåt, vilket är bra :)


Dagarna är lite hektiska till och från nu. Jag känner att jag har mycket att tänka på. Min klubba är paj och jag sörjer den fortfarande x) . Jag ska besöka tandläkaren i morgon och skippar därmed mattelektion. Tyvärr så måste jag ta annan ledig tid till att jobba ikapp sen. Måste ringa H&M också. Senast på onsdag. Jag hoppas starkt att jag kan få jobba lite där i sommar. Vare sig jag får det eller ej så måste jag ner på stan och lämna
CV på lite fler ställen. Fan om jag blir utan jobb i sommar igen.
  David ligger i med jobbsökningar också. Du är så duktig lilla älsklingskorven :*

Nu tänker jag åter vara äcklig och spara rengöringen till i morgon bitti. Känner att jag behöver min skönhetssömn ;)

Så så. Dags att kila i säng. Det blir en jobbig dag i morgon igen. Men vi fixar't alltid !


Puss

 Joss gillar snö', men nu kan den faktiskt få börja försvinna... :)

Dax att vakna till liv

Runt 2 snåret tyckte jag det var lagom att pallra sig upp... somliga är slöa!
Tänkte fixa någon form av frukost och fortsätta chilla :) Ska praktisera i 5 veckor nu framöver och mjukstartar?! Kanske inte. På mammas jobb 2 nätter, sjukhus. 




Dax att vakna upp och uträtta mirakel! typ.

RSS 2.0