Fuuucking sliten

jävlar vad ett lov är behövande ! Jag tror ärligt talat att jag storknar xD
Träning nyligen och inte fan var den nådig...
Sleeep time, jag är tråkig som en säck med potatis. Hoppas ni  förlåter mig till mitt nästa liv :)

Nattiiiii <3



HA HA - keep holding on... ironiska jag. Passar mig utmärkt just nu.

SORRY MEN...

En liten fjollig julsång som jag bara måste ha in här för stämningens skull! 1 december i morgon gott folk :)


WOOW

Back on track xD matten är ju slut och jag är hemma mätt och belåten :) Det enda som krävs nu är lite lugn och ro. Ska plugga på spanskan och kunna den som en smäck har jag bestämmt. Har gett mig fan på att genomglida det sista av denna gråa måndag galant! Plugg träning och sooova. Det fixar vi!
Imorgon är det att ladda om till min väldigt glamorösa tisdag som består av språkdag (engelska och spanska) sedan gym med Kajsa och efter det blir det ikea och maxi med mammi :) I liiike !

Jag måste även säga att jag är nöjd med mig själv när det gäller julklappar :D Fixade nyss det näst sista till älskling och den enda jag har kvar till är pappa... och jag vet vad han ska få xD Nästan.
Tyvärr känner jag mig fattig och dålig xD Så förvänta er inte för mycket. Lovar att jag ska komma på fina rim... Maaha !

Nej nu tänker jag lägga ner min själ i spanska och laddning till träning!


MATEMATIK, DÖDA MIG !

Suck...

30 november

Hallåå! Nu är det dags för lite skolarbete igen, men dagen börjar lite lamt med att inte göra någonting. Det känns lite stressande och värdelöst, men jag känner på mig att camilla och aida är på g nu'.
Hur som helst är jag vaccinerad nu. Det känns apa bra, för nu kan jag träffa Ellenpellen hur mycket jag vill i jul :)<3
Första advent har varit och jag tillbringade dagen med Elin och David (mest Elin) , men det har hänt massa skoj i helgen förutom de :) I fredags tillbringade jag eftermiddagen med Hedvig och vi gick på bio tillsammans. Man var ju tvungen att se new moon ;)
I lördags städade jag hela dagen och sen var det fest hos camilla.  Schnajsigt jao ;P
Nu ska hjälpa mina vänner med vår musikvideo' x)
baba!

Tröttis

Har spenderat helgen med min baby :) massa gull skom alltid xD mohaha! Tillbaka till en rövigt seg måndag, jag klarar inte av de riktigt :P
Hoppas att Josskoss kan vara med idag så jag har något att se fram emot xD Vi ska ju visa vad vi går för liksom :D!
Vaknade upp med en trött älskling idag och ännu segare var nog jag eller i alla fall lika, men det är alltid så himla skönt att vakna upp med honom <3
Jag ska helt enkelt chilla mest idag och sedan träna :) Det är en vanlig måndag för mig tror jag.
Dock känner jag mig lite snorig och inte helt på topp, tyvärr -_-

Vi hörs :) Puuusss kram från mig !



Btw. Efter stan, kör sjungande av mamma och fyrverkerier med älsklingen :) Så kom vi hem och kikade på film med mammsen. When a man loves a woman... Jag DOG ! Såååå FIN !

Toooown med panda och kajs !

Såå jädra nice :) Längesedan man umgicks där. Det blev shopping och käk på cupido, där vi träffade på Lisa, Elise och Maria. Det var också trevligt att se dem igen!
Imorgon blir det som sagt huvudstaden med min syster, ska väl inte sitta uppe för länge idag dådå. Tänkte kika på idol och poppa Pcorn som ett AS! ;D Sen sova dådådådå!
Imorgon: Stockholm med sis, sen möter jag upp min älskling <3 och drar hem till mooi, senare kanske lite festligheter med Kossan o co :)


Puuussssss ÄNTLIGEN helgiiius !


dags att sova!

Denna stela träningsvärk har aldrig känts bättre x) Det var faktiskt kul att träna i kväll, fast än man var ganska lam till en början.. Jag är kött nöjd över oss mannen! Och nu är lapparna inne', vi är inte Hagunda längre.
Pirrar i magen när jag säger det, men fyfan vad kul dådå xD

Nu har jag även hunnit med att byta några ord med älskling<3

Sängen återstår alltså! ;) God natt känner jag!



Remember the titans

Film time på pedagogiskt ledarskap. Det är ju ändå helt okej soft :)
Men längtar tills man får trampa hem och chilla lite, dock måste jag skriva lite saker som ska vara klara näär jag kommer hem.
Josefin kommer på besök hos mig lite senare, innan träningen som sagt.



See yoou at home :D !

Svenska B

Haft rast precis. Nu är det inte långt till lunch :) Det känns ju riktigt bra !
Jag ser fram emot kvällen, då det är träning och tid att umgås lite med min vän Josefin :)


Knutby äckel film klar

Okej xD Jag tänker inte va avis nu längre :D Kom på att vädret var rätt pissigt också. Jag får väl hoppas på bättre väder på lördag då...
Tänkte packa upp mina svettiga kläder nu och pallra mig in i rummet och fixa lite grejer till i morgon. Det blev ingen klar planering för mig ikväll, alltså till nästa vecka då jag Petra och Sandra ska hålla i en badminton lektion. Det får bli ett MÅSTE att göra klart i morgon istället så jag kan lämna in det på fredag :)

Så nu packa upp, fixa lite, in i duschen, måla naglarna, kolla på oskyldigt dömd & sist men inte minst GODNATT :) MOHAHA <3 jag längtar ;D



Ge mig lite ljusare tider nu va! Trodde jag skulle bli mördad, våldtagen och misshandlad 7 gånger påvägen hem från gymmet. Att gå i ett mörker utan lampor ger mig sådana hemska vibbar. INTE OKEJ!


Tillbaka från huvudstaden

haha det första jag tänkte på Kortis (one two three) xD


Hej! Måste inleda med att säga att stockholm var helt okej, dock lackade jag lite på vädret'. Du behöver inte vara avis gumman. Det var ingen shopping-dag ;) Nu är jag hemma i alla fall, men inte länge till. David väntar på mig. Hoppas jag (har inte ringt och meddelat min ankomst ännu) :P.

Innan jag kan göra annat måste jag dra bort min kära far från matlagningen i köket och be honom köra mig till allians. Viktigt dokument ska lämnas..

Nu måste jag kila!
babababababababababab<3<3

Träningar

Tjooo :D har kört lite pass idag både skolpassen och friskis sen. Är trött som en hummer! Som vanligt xD
Ligger i soffan och kikar film mer mammi "skotten i knutby" usch vad hemsk den är. Att det faktiskt hänt också, blir rätt!

Är avis på joss som har varit i huvudstade idag, dock ska jag dit på lördag :)



one two three...

Godnatt gott folk! :) Jag har en äckligt söt pojkvän som skickade världens gulligaste mms... hm, kan man säga att han gjorde min dag? KLART MAN KAN!<3

lägg märket till min översättning på Joss tidigare rubrik ;D
<3

Britneys låt kommer här apropå nada ;P


Ett två tre...

Tjoo! Hemma från A-lagsträningen nu dådå. Det gick helt okej :) faktiskt ingen större klagan'. Det är lite annat en stenhagen.. men för tusan, jag känner att gjort mitt i Hagunda på ett tag. Jag är nöjd.

haha'. Ett två tre -STENIS!  hahahahah , jag tycker det låter så kul xD
Nåja' slut på tramset ;) kvarten kvar... HEJRÅÅÅ :D

SWEET HOME !

Tänkte krypa ner i sängen xD Jahadå ni hörde rätt. Jag är trött som en RÖV och har varit och tränat hårt om jag får säga de själv. Ett bra pass av oss 3 :)!
Har packat lite till morgondagens idrottspass, de kommer nog bli slitsamt och tänkte ladda upp lite med att vila nu xD
Sen har jag ju även DH som väntar 21.00 då måste man vara pigg som en lärka :D

Måste tillägga att dagens spanska lektion var givande, jag och Kajsa dog minst 3 gånger åt en sak som vi läste på en blogg. Stackars Saeed och stackars Marco som var tvugna att bryta upp i lektionen och vänta på att vi skulle hålla käften stängd från AP GARV. Det tog ju sin lilla tid...

En känsla intog min kropp nyligen. JAAA DE ÄR SANT! OOj vad jag längtar till sommarn! SHIT, det är sjukt. Det kommer bli så jääävla nice! Lata dagar i solen och massa trevligheter. Bajs, blir nästan deprimerad för jag vill ha sommar nu nu nu...


<3


P.S Lycka till på träningen nu Josefin, hoppas allt går bra :) ! MEEEH D.S


Eftermiddag nu då !

HAALLOOOJ :D Är så glad att du uppdaterade lite nu pullan ;D haha! Det känns ju bra, jag typ skriver 24/7 för jag är som fastklistrad vid en dator väldigt ofta.
Spanska nu då, det är ju inte superbién... Men det är funktionellt, vi ska sluta vid kvart över 3 idag. Så Kajsa, Josse och Jag hinner in på lilla gymmet :)

Nu ska jag skriva lite spanska frågor ;) ha det så fint !
Pusshäääjj<3

TiSdAg

Goooood morgon vänner!

Vill bara meddela att jag börjar i dag 11.45 och slutar 12.55. This is wonderful :D:D:D:D:D:D
Nu gäller det att ta vara på all fritid jag får ;)

Ikväll är det DH oxå'. Sweet !


Ha en bra dag!



mohahah :D


En bra måndag

Kväller igen :)

Sitter och dricker lite varm choklad med bruur min och chillar innan sängen.. Tänkte slå en pling till min älsklingsmango sen också'.
 Det är så härligt att få spela med dig igen lillan. Jag känner verkligen att det går framåt och vi har varken tid eller behov av att fokusera på brister i vårt spel. Det kommer! Det har vi alltid sagt och jag tror på oss<3 Vi är så sjukt bra och har kul på plan! Och jag tror att det är det ända vi behöver bry oss om för tillfället :)

Äckel, jag vet inte om det är chokladen eller du som får mig att känna mig så lugn och trygg just nu ;)<3
..men jag antar att det måste vara innehållet i koppen x);D haha.

Jag är så KUUUL och så FUUUL , but we like it like it ;D

Nu ska jag försöka behålla den här känslan till nästa presteringstillfälle!

Puss & God natt dådådå :)























Stenhagen här kommer vi!

Nu har man skrivit på och det är så gott som klart :) Kommer nu att spela för Stenhagen istället för Hagunda. SKOJA INTE att det känns riktigt bra :D Joss min vän skriver på till torsdag! Det är ju strålande dådå ;D höhö. Innebandy livet känns skojigt värre nu! Nu jävlar kommer vi :D Mohahaha.
Okej xD Jag ska sluta dryga och sova istället. Jag är ganska slut i kroppen och ser inte fram emot morgon dagens engelska lektion... Vi ska ju skriva en liten uppsats om boken vi läst eller i alla fall få en uppgift. Och jag anar att den inte kommer vara nådig. Terminens uppsatser av mig har varit usla, skrev G- på senaste och den innan G+ vilket påvisar att min engelska är allt annat än på topp. Kan ju fet glömma att behålla mitt VG xD USCH ! FYYYYY måste skärpa mig.. NAAAAATTTTIII PÅÅÅ ALLA !


 

 


Jag tjatar ut låten, jag vet. Men han gör den så förbaskat bra ! :)


Matte och Sam

Klart! Måndagen den 23/11 är halv gjord. Det som återstår för mig är att läsa ut boken "the woods" för i morgon är det deadline och sedan återstår även en träning i Stenhagen mellan halv 8 och halv 10. Efter det är denna dag slutförd.

Min trötthet idag var ENORM. Vissa måndagar har en tendens att kännas hårda, detta var en sån måndag. Men det är bara att komma igen :)


Pusshej in i min bok ska jag nu!

SNYFT !

Jag och morii har kollat på filmenTthe notebook även känd som Dagboken. Är nog 23 gången jag ser den... men ändå gråter jag lika mycket varje gång :O Så himla fin!
Jag dör.

Nu tänkte jag krypa till kojs! Imorgon är det en vanlig måndag igen ;D Och nu tar vi nya tag och blickar framåt, snart jul lov :D

Pusspuss gottnatt !


Söndag den 22 november

HEEELLOO ! Nu är man alone igen ;D Baby fick skjuts hem av syster sin som övningskör.
Då tänkte jag sätta igång med lite hederlig söndags städning :P Med tanke på att det var partaj här igår för pappa så är det lite att göra. Måste säga att det var väldigt trevligt! Mycket härligt folk och god mat som mamma fixat ;D Älskling blev väldigt poppis både bland barn och vuxna :D Min lilla prins dådå. Vi blev lite barnvakt åt tvillingarna samt åt Rutan. Mycket mysigt ;)

BTW. Boken ska bli utläst idag alltså !!!!

<3




Ut tjatad låt från Hagundas träningar. Men den sitter på hjärnan som klister nu...


Lördags slit

Godlunch gott folk! Nu måste jag börja med och säga att min kära mor har sprungit runt som en tok sedan halv 8. Hon fixar mat och så tills gästerna och släkten kommer. Det är ett jädra tjat xD men men klart hon är stressad dådå... pappa däremot är jätte chill. Han kom på att han inte hade några svarta finbyxor som var okej. Så han fick åka och handla de nu.. Vilken framförhållning ;D

Nej nu måste jag dammsuga mitt rum och börja tänka till lite ;)




Vi hörs nog ikväll :D pusspuss

kära fredag

Vaknade upp med min Jonas, underbara mornar de där!
Själv skulle man till skolan ett tag idag, han den lilla röven var  ju ledig :D Lyllo säger jag bara. Men jag ska inte klaga för jag hade det bra jag med. Slutade halv 3 för vi hann klart snabbare än tidigare. Kosthistoria och eget projekt i grupp var det som hände idag på esteten :)
Efter det så drog jag och Petran till gymmet och var riktigt duktiga!
Imorgon är det pappas lilla kalas ;D Så mamma springer runt och fixar massa. Måste faktiskt hjälpa henne, stackars!
Har även lovat mig själv att läsa nu... Innan idol börjar. Det är fan ett MÅSTE för mig, har allt för mycket kvar i engelska boken.



Vi hörs :D Pusshej <3

5 månader med älskling <3 :)

Hej och hååå! Ska gå o fila nageln. Älskling är här ! MOHAHAHA vi ska lägga oss. Han är ledig i morgon och moi har sovmorgon till halv 1. Liiifeeee is goooooood !

Jag älskar honom mest, massa puss på de.


ÅGREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

USCHxD hahah läste josefinis inlägg jag dog :D hahah !
Men måste skriiiikaaa att jag har RYYYCK NUUU xD äckel comviq är bajs och jag har stukat min äckel fot. Ska tröst äta middag med mammi nu.

1. Idrott (handboll) på fyrishov Alex får sin axel ur led, ambulansen kommer. Erikas dummer svullnar och är ur led/ bruten?

2. Vi hetsar till allians och spelar innebandy och hjälte som man är stukar man foten i slutet

3. Åker och gymmar med Petra och hetstränar


Jaa mina vänner, en underbar dag!


Hemkommen från mina missöden :P

HAHA! Jah är ju för hinla skön xD Och de e du oxå Kortilini, men i dag tog jag nog ändå priset'.
"Knackig" och seg på dagens lektioner, men duktig på sätt att jag bestämt mig för att stanna en timme och plugga. :) Jag går därför direkt efter att vi har slutat till specialpedagogerna, eftersom det är det bästa stället att plugga på. Jag går in och sätter mig. Blir genast erbjuden kaffe och tänker "Åh, vad bra då kan jag kanske piggna till lite också. Jag går och tar en halv kopp. Ser att det inte finns någon mjölk. Tar därför bara två sockerbitar istället. "Plupp", ingen sked. Bajs. xD Jag går tillbaka och sätter mig vid datorn och känner mig lite vuxen. Hur som helst så smakar jag lite på kaffet och känner att det inte var så gott som jag väntat mig, med tanke på att allt som kallas värme saknades i det. haha misslyckat'.
 Vi får frukt och jag sitter länge och smaskar på mitt äpple så att ingen som satt och pluggade ficnån ro. Sedan jobbade jag ett tag. Nätillfälle jag skulle resa mig så känner jag att något inte står rätt till under mitt vänstra lår. Jag kikar och ser till min förfäran att jag har fastnat i ett TUGGUMMI!!! AHHHHHH xD hahahahah!
Resterande tid gick i princip åt till att ta mig losfrån klibbet, vilket inte lyckades helt så jag antar att folk hr undrat varför jag har en vit fläck på min mörkgråa strumpbyxor'.

Och det var min skoldag denna onsdag x)


tjaba!


totalt full och tjock som en tunna

Japp, vad annars kan man bli efter ett besök på amazingthai?! Skit gott säger jag vara, dock kom vi inte iväg förens vid 7 för det kom massa som överaskade min kära far :)
Det blev att proppa mat sen ;D så jävla gott! Tror seriöst jag gått upp 10 kg minst. Senare blev det hemfärd och present öppning för fari. Vad glad han blev :D !
Missade såklart inte DH xD
Nu ska man läsa sin bok igen och sedan sussa :) Hörs i morgon, då de är lillördag !
puusss

Sega jag

Snart kommer pappiis "gäster". Jag ligger på golvet och ska läsa lite. Käkade fulle ganska nyligen. Känner mig stressad för något xD vet inte vad. Men ikväll skulle vi tydligen gå ut o käka oxå, fira pappa lite och så :D
Har inte vaknat till ännu tror jag. Musik diggas för fulla muggar... olika sorter vill jag lova!


Hemma idag och pappa fyller år !

Ingen skola blev de idag, då jag inte känner mig 100 procentig... som tur är missar jag knapp något :) Vi ska läsa på engelskan och sedan är det spanska. Jag tänkte ta i tu med de först nämnda nu. Måste läsa på en bra bit i boken! Kompisar från pappas jobb kommer tydligen halv 3 idag, sedan blir det ganska lugnt :) Presentöppning för honom ikväll.
Dock får jag inte jag upprepar INTE missa kvällens DH avsnitt xD jag är så sjukt sugen haha.




Vet ärligt talat inte vad jag tycker om denna låt...

Men vi säger så sålänge ;D pusshej! Ska vara läslusig nu

Hemma efter en tripp i Stenis och nu... sleep tight !

ooohshit ! :D Träningen var grym. Japp, det gick bra bättre bäst... jippie back on track. Det går framåt och jag gillar´t ;D Jag och joss var nöjda, Micke var nöjd... ja det funkade!<3

Tänkte sova nu i alla fall för att klara av en hysat dryg dag i morgon. Lite engelska med en viss Carin sedan Spanska med lille Saeed... Ja mer än så säger jag inte :) Det får helt enkelt tala för sig själv.




Godnatt bild för dagen puss på det va<3

rubrikfritt inlägg

Fan vad mörkt det är ute! Har snackat med Josefin och vi är taggade för träningen :D De ni! Fett härligt säger jag bara. Annars händer inte mycket fram till halv 8... ska studera lite och städa. Pappi fyller år imorgon dådå ;D

En liten söt bild som är med i min skrivning om hälsa xD


Pöss

Brandtal!

Fire i the klassrum... nja! Tyckte de var pinsamt xD men men nu är det gjort.

Sitter och fixar lite, nyss haft samtal med Moa. Det gick bra bra :)

Vi hörs senare ikväll, träning med Stenhagen och de är lite nice !



ÄLSKAR LÅTEN !



byyyee så länge

Heartbreak hotel !

Jahadådå ! :D De är filmmys med mammiii ;) Älska filmen dådå, skit skön ju.
Men sitter samtidigt med teori B uppgiften. Det går framåt i alla fall ;P Men mitt fittbrandtal är en annan sak... Skrev om skiten men får inte ut det på pappis dator xD någon får riktiga spasmer! Så jag hoppas Moa kan hjälpa mig i morgon. Om inte annat är jag rökt :D


Bye bye! Vi hörs väl i morgon! :) Tänkte duscha och sova efter detta ;D

Pusspusspusspuss C


Söndags studerande

Jag måste verkligen börja slipa på mitt tal nu... Är röv osäker på det. Känns som jag gjort helt fel xD Jag dampar om det är så också! Men men, skit samma för jag tänker inte göra om det nu.

Min älskling har åkt ifrån mig nu. Så studering står på min lista idag. Borde även gå ut och få lite frisk luft och röra på mig. Ska nog ta en prommis nu, måste tänka lite också :)

Vi hörs senare :D <3

Jonas Östlund min lilla kråka, RÖV vad jag måste skrika att jag älskar honom !


Staden och filmkoll !

Lördags kväll med pälsklingen :D <3 Vi har kollat på Johan Falk, den senaste med mina päron och nu ligger vi i mitt rum och kollar på någon annan liten filmstackare. Vi har poppat p-isar och druckit massa te. Det är myspys tycker jaao ;D

Tidigare idag har jag och Sandra gått en snabb runda på stan. Efter det så mötte jag upp joss&david ;D! Det blev lite shopping idag faktiskt :) Från H&m, ett linne till mig och en tröja till älskling. Shit vilken hysteri det var i den butiken :O Ny kollektion och allt så folk var ju tokiga...
Min plutt anlände senare till oss och joinade :P

Och jaa, nu hamnade vi i Norby med lördags mys !
Vi hörs i morgon :) Pusspuss från oss



Miihiiiiiii :D analysera den lilla nyckelpigan som vi massat varandra med, den har kantrat och sprattlar på rygg nu :)<3 RIP

Stan en stund :)

Heeejsan ! I dag är det lördag igen :) Jag och David missade gårdagskvällens alla händelser och la oss o sov vid tio istället x) haha. Mongos, jao :P Nu har vi tagit en lugn förmiddag och tänkte ner och kika lite på stan nu snart.. Vad händer i kväll?  Kanske vi tar en myskväll då istället eller drar till folkan och sällskapar Karro och Lelle :) Vi får se!

- David du kommer att tappa mackan'.
(David tittar på mig och kastar upp mackan i luften.. bam stuts plaff' ! )
hahahahahahahhaha xD


SOPA ;)<3


Sholeen! :P


GODMORGON!

Sandraboy is in my house :D Usch ja är äcklig och sov till 11 medans hon gick upp 9... så charmigt.

usäkta men vi satt och googlade sjuka saker igår xD Detta var de sötaste, världens minsta människa :) piihii! HÖHÖHÖHÖ JA SKOJA BARA ;D


MJEH <3

En eftermiddag i Norby

Hej & Hallå dådå!

Vi slänger in en rad, då det är cirkus en timme kvar innan träning i Stenhagen :) Nervositeten är irriterande för oss båda, trots att det inte är första gången vi gör något sånt här. x)
Vi har käkat ap god korvgryta och hoppas nu att vi håller oss till efter träningen :P För säkerhets skull så fyller vi på förrådet med en varsin mandarin och sitter nu och taggar kvällens prestationer. Vi vet ju ialla fall att vi är bäst,vilket är en bra början när man ska ut och latja på plan. Ju mer jag skriver desto lugnare blir jag. Helt rätt, det här kommer gå bra ;)


Nu ska jag följa min kumpans exempel och förbereda min utstyrsel lite dådå. Kvällens outfit blir: svarta shorts, svart t-shirt och ett par vita strumpor från stadium. Wish us luck!


Pusshej! :D

YEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAH !


Eftermiddag på en torsdag!

Jaa, vad händer då? Inget mindre än ett litet projekt jobb... Sandra är dockk inte här nu :( Hon är på möte, så det blir att skriva lite på planeringen alone nu ;D
Annars väntar jag på JossJoss som är på G från sitt plugg till moi. Vi ska spendera lite tid tillsammans innan träning med Stenhagen. Det ska bli riktigt kul faktiskt :) Jag hoppas på att vi lyckas rejält ! Men de tror jag höhö ;)

Nu lite arbete om sömn och avslappning. Pusspusspuss !

Basket

God sen morgon ! :)
Nu är man tillbaka på skolan dådå, efter ett basket pass i korskyrkan. Vill bara berätta att det var SJUKT roligt :D Vi var bara ca 10 pers. Så det blev mycket spel och tävling. Det är riktigt nice ;D
Här näst gäller det att skriva om lektionen och fixa lite. Sedan väntas en lunch som jag är massa sugen på :O
Btw. LillJoss, hoppas du kryar :D Så du kan medverka imorgon :) !

Puss så länge !



HOra dådå x)

God morgon , men lite ågren i mitt liv! Jag är fortfarande förkyld och min kära far har just sagt nej till träningen i kväll '. bajs ville jag säga då, men egentligen är det kanske det rätta. MEN det är inte kul att sitta hemma på en stol o göda ist när man känner behov av träning..

Nu kommer jag komma för sent också :P How lovely!

Puss o hej :D


Förlåt mig...

...min täta uppdatering relaterar till en rastlös Carolin. Har suttit och skrivit klart talhelveta, blev halv bra och är hyfsat nöjd :)! Nu sitter man med en kopp te och degar, tänker kura ihop mig med mina duntofflor och engelskaboken. Kl 21.00 vankas det DH, dock får vi se om jag pallar vara vaken tills dess. Antar att jag slumrar lite om vart annat. Min förkylning känns faktiskt lite bättre. Ber till gud att jag inte vaknar upp med halsont imorgon! För då ska man pallra sig till korskyrkan och spela basket?! :O

sleep tight! Detta blir det slutgiltiga. Vi hörs imorgon, då de är lillördag! ;D

<3



Brudarna gick in stenhårt på den här bilden :O ! Fick en känsla att porr- rött dominerar här...

PLUGGISH FTW

Fejan först en snabbis, diskuterar viktiga saker med herr Joss! xD Känner jag.
Hmmm, jaa... Gymmet på eftermiddagen gick faktiskt okej. Var seg och skit, men det fick gå endå. Cyklade och körde lite styrka :) men mer än så blev det inte.

Nu ska jag slipa på mitt samhällskunskaps tal och skriva teori i hälsa idrott ;) funny funny... hann iaf läsa lite i engelska boken medans jag cyklade på tha gym :)

Pusshejdådå.


glömde skrika ut en viktig sak...

DH IKVÄLL. Förlåt mig josefin :( MÖÖHÖ Let´s ses på torsdagen !


MJEEEEHEHEHEHEHEHEHEHHEEHEHEHE ! känner mig spårad

SPANSKAAAA HAAAGGGAA !
Tackar för tidigare inlägg af jossijaaoo :) Mycket trevligt <3

Känner att måndagen var strålande, den spenderades hos baby <3. En  bra start på en trist måndag! Men jag känner att jag har ont i halsen som ett AS nu dådådådåådå ! Jag dampar :)

Skönt nog kommer denna vecka gå fort tror jag. I like!

Får se om jag pallrar mig till gymmet, eller om jag åker hem och verkligen kurerar mig och vilar. Lite plugg från min sida skulle även  vara ett stort plus!
Tycker även synd om lilla mammi som är hemma och är sjuker :O


romantik...

Pusspusspuss

Ny vecka, nya tag!- var min tänkta rubrik x)

hahah det värkar som att vi går på samma känslor just nu! :D Jag är fett med taggad! ingen ska få ta ifrån mig detta pepp du just givit mig lillan<3 Efter massa ågren efter helgen så ska jag nu återuppta min positiva inställning och visa att jag och min trogne vän Carro är och förblir dom bästa :) eller snarare we are the REST - fuck the best! ;D
WEEEEAY! Idag kommer far min hem!<3 hela helgen har han varit borta' , dessutom missade han fars dag! Det får firas i efterhand.. nu ska jag fortsätta med mina studier ;) Pusshej!
P.S Kortilini, du la upp en mycket gullig bild må jag säga :P maha!
<3

Pepp pepp pepp !

Let´s goooooooo ! :D Ny vecka, nya tag. Nya utmaningar och äventyr ;) Det låter väl spännande? höhö!
Tänkte sova nu. något som behövs. Efter lite mindre sömn idag. Min plutt snarkade ju ovanligtvis inatt :O trots detta är han något alldelses extra ;)

Sweeeeeeet DREAAAAMS DÅDÅ !
ps. Jossoo, hoppas du tog ditt förnuft till fånga och åt upp hela pcorn baljan xD
PUUUSS




Söndag nu då

Älskling har åkt ifrån mig nu, vi har haft en toppen helg med massa mys och trevligheter!
Idag blev det en söndag i allianshallen, med Joss :) Orkar typ inte skriva xD

Måndag imorgon ! En vecka framför oss, med plugg och skola :D detta ska vi klara ;)
Morgondagen blir nog rätt lugn :) Samhälle och matte, sedan hem till älskling och plugga och stanna där över natten.

Nu ska jag packa och trixfixa lite :D Sedan läsa min skitbok.

Pusspusspuss




Lördags"morgon"

God förmiddag!

Dagen har i min värld bara börjat :) Sötnosarna är här och leker och snart kommer Linda och Tomas och ska fika. Myspys! Senare kommer David hit :) . Vi tänkte traska ner på stan och träffa joniboy och carroman sen. Dagen ser alltså bra ut! Nu ska jga borsta tänderna ;)

Puss puss!


Härliga fredag är kommen!

Sovmorgon på dessa dagar är ju bara för nice! Jävligt skönt att sova till halv 10 idag :) Så förhoppningsvis är jag pigg hela denna dag. Ska strax cykla iväg till gymmet och träna lite, sedan blir det estet och redovisning. Inget speciellt gäller idag alltså ;)
Efter skoltiden ska Älskling och jag sammanstråla hem till moooi! :D <3 Mys kväll ftw :) höhö

Nu måste jag skynda mig lite så jag hinner.
Vi ses!
Puss
hej



Skratta inte :D jag tycker den är skön ;D

Sleep tight !

Efter att skrivit klart ett spanska brev, försökt sig på algebra och läst några kaptiel ur "the woods" är man ganska trött.
Har även hunnit med att tala med Josskoss och hennes pv en snabbis ;D höhö! Dom har bosatt sig i "lillebo" (citat från David) förtillfället. Min goda vän Sandru slog en pling nyligen, krya på henne!
Så nu, kort och gott ligger jag i min säng insvept i ett hjärtigt duntäcke... Massa mysigt och på det så messar min baby. Det gillas starkt.

Som sagt, sleepa time inom kort.
Godnatt gott folk! FUCKING FREDAG I MORGON!

/ C



Lillabit får pryda mitt sista inlägg för denna dag/kväll, :D <3

DUKT, har faktiskt städat

Och lyssna på de här... jag har sugit damm oxå :O ! Ett mirakel, det är inte varje dag jag lyfter fingret bara sådär när det gäller städandet ;D
Dagen har sett ut som sådan: Skolgång med massa nystartade projekt. Både på svenskan och på pedled. ;) Kulkul, men samtidigt lite mastigt på en gång liksom. Efter dessa två lektioner bar det av till gymmet, där tiden spenderades med Kajsa och övriga gymmaskiner ;)
Det gick riktigt bra idag också, kände mig skit taggad :O Vad händer med mig liksom.

Måste även säga att jag gjort något mer fantastiskt idag, eller jag och jag. Min goda vän epilatorn har slipat till mina nu ohåriga ben! Ojoj, det var en savann tidigare. Men icke nu! Är stolt över oss båda.

Det som gäller nu innan sängtime är att plugga och läsa, läsa och plugga.

Puss C





Till Josefin den lilla SILLBITE: JAAAAG RINGDE NYSS OCH SMSADE!!!!!!! xD btw. har du inte träning?
höhöhö <3

Var är du?x)

Känner att jag måste uppdatera mig lite :) Min äckelmobil har slut på pengar så jag är kan inte höra av mig till någon eller svara på sms. Det är grymt irriterande må jag säga! Inte har jag fått träna på länge heller och nu har jag åkt till mamma och tryckt i mig choklad x) mums! hahah.
David är iaf på väg hit, vilket känns bra:)<3 Men kortilini har jag inte skymtat sen i söndags :(<3 Ring mig, din gris!

Fick lust att höra Halo

Nu börjar vi!


Ny dag, nya tag ;D

Godmorgon torsdag! Snart får vi helg igen, jag är förvånad över att veckan gått så fort! Veckan efter lov brukar ju snigla sig fram. Men detta är icke fallet :) det är jag välidigt glad över.
Det som erbjuds på en torsdag i skolan är svenska och pefagogisktledarskap. Inte mycket att direkt jubla över. Men det är absolut inga hemska saker ;D

Nu ska jag ta och slå i hop datorn. Snart bär det av till skolan!

Vi hörs :D <3 Puss & kram



Längesen vi sågs tror jag? :O


Svinis

Back from skola och allt vad de nu är xD Tyvärr ska jag vara en aning tragisk nu... Ska nämnligen gå och slumra in. Inte föralltid, men ett tag. Känner mig dåsig och febrig efter sprutan jag tog. Lite armont har smygit fram under dagen också. Så nu ska jag mysa ner mig i sängen och sleepa ett tag. Måste sedan läsa lite ur min engelska bok, som förövrigt är på 400 sidor... Det är ganska mäktigt för mig. Med tanke på hur oerfaren jag är på just engelska böcker. En liten utmaning dådå xD

Hejdå, in i dimman... typ.




Pga min feeeeta bildbrist så slängs denna in. Något fööör vackert att skåda! ;)

Lillördag :)

Godermorgon! Nu ska man och vaccinera sig mot svinis. Mycket roligare än så blir det inte :)
Skolan väntar efter det. Hoppas att kunna genomglida dagen utan större problem ;D

pusshej så länge ! :*




Ge mig sommar TACK !

åhåå


Tisdags kväll

Ska precis sätta på en rulle med mamma och pappa :)
Kom hem från en timme sedan. Har spenderat tid med Kajsa på gymmet idag :D Det gick riktgit bra och vi tänkte nog göra det till en vana såhär efter spanska lektionerna på tisdagar.

Annars talade jag nyss i telefonen med älskling<3 jag var tyvärr sur och tråkig. Vet inte vad de berodde på. Men insåg att efter SM tappade jag suget på innebandyn lite. Det känns inte fullt lika kul förtillfället. Men men, som med allt annat kommer man väl igen :D
Lika så skolan var dryg idag. Brukar annars flyta på hyfsat bra. Liksom inte fantastiskt kul alla gånger. Men ni vet, absolut inte hemsk. Tänker i alla fall komma till skolan med ett glatt humör imorgon och fan göra mitt bästa på lektionerna. Det som väntas i morgon är träning+träning+träning. 2 i skolan och sedan innebandy. Tänker fan inte tillåta någon att trycka ner mig... Måste peppa igång nuuuuu :O GAAAH, jag vill inte vara dryg och sur xD Jag vill vara glad glad glad och positiv.

DH om drygt 2 timmar, har för mig att de kommer vara spännande idag ;O !




Puss och kram

SPANSKA

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOORKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD fyfanfyfanfyfan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag dör

Vill sluta och dra till gymmet med el Kajso.
Längtar tills kvällen när det blir film och DH.
Mina depp inlägg börjar bli jobbiga tror jag. Men tyvärr är det så här det får bli just nu xD

En förhoppningsvis uppfriskande bild !

 

BYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYE C


Snart avfärd till skolan

Slänger in en liten rad.
Tisdag... Engelska och spanska väntar mig. Efter skolan så blir det lite träning. Egentligen DM men idag känner jag att jag hellre tränar på gym. Kanske så jag får upp min obefintliga ork?!?!?!

Pusshej


sova?

Jag orkar typ inte gå o lägga mig :P haha. Dagen har varit ganska lång, men jag känner att den har varit givande:) Tack käre bror för att du hjälpte mig skriva när min textfan försvann! Hoppas den går hem'.

Marcus och Ellis lagade apa god mat i dag och det var en ovanligt trevlig middag i mina ögon. Sen slogs Marcus och jag :D och nu har vi druckit saft och nästan kollat på film. Alla bara drog när vi väl kommit fram till datan xD

Vi får se vad som inträffar nu. Eventuellt blire god natt för mig också snart :)

Saknar Pelleplutt dådådådådå<3


Godernatter

Segare brud får man leta efter, lamare också! Cred till mig :)



Grisapan, inte världens vackraste kanske. Men grym bild att avsluta med idag tycker jag!


Skoltime !

Nu kööööööööööööööööööör vi ! Känner mig stark och pepp :D Nu jävlar


1 november

oj nu RÖÖÖÖÖVADE JAG xD
jag hade precis skrivit en målande bild av denna dag och dess händelser, men sen var jag tvungen att trycka på en knapp-jävel så allt försvann'. Ågreeen i mitt liv :P Palla skriva om.

Innebandy i ottan kan man kortfatta första dagen på nya månaden'. Nu måste jag titta till min otvättade vita match-tröja x) see ya! <3

RSS 2.0