Livet är för kort för att oroa sig över!

Sjukt vad som händer nu'. Vi har tagit studenten. Både jag och Carro jobbar på. Å om jag jobbar. Inte många lediga dagar förrän andra veckan i juli.. I dag har det varit ett riktigt konstigt väder. Sol sen regn, sen regn och sol. Jag tog en kort promenad nu i kväll och var med om en fantastisk kvällsvy! Sol och regn förenat på detta vis var riktigt magiskt att se. Töntig som jag är gick jag och nästan smålog för mig själv :P

*Suck* - Livet. Vad bra det är, tänker jag'.

Jag fick även smaka på smörstekta champinjoner, fin skinka och färskpotatis idag och ännu mera jordgubbar med gräddmjölk. Det är inte synd om mig. Inte synd om mig över huvud taget'.

I sommar tänker jag fortsätta att njuta av allt det goda! Jag kan verkligen skatta mig lycklig att jag föddes där jag är och fått chans att lära känna en vardag med människor som inte bara är underbara i sig utan som också får mig att känna mig uppskattad. Men sen är det väl så. Oavsett vilken respons man får av människor , vare sig de säger att du är bra eller dålig som människa, så är det oftast resultatet på vad du själv vill framstå att vara eller åtminstone den sida du valt att visa. Jag ska låta ännu mer töntig och poängtera att jag tänker fortsätta visa mina bästa sidor för den här världen så länge jag lever iden.

Tacksam jag förblir!

god natt nu ;)

RSS 2.0