Nyårsafton 2010!

Gott morgon! Välkommen till mitt sista inlägg för i år ;) det har varit ett bra 2010 . Jag tänker inte gå igenom allt som hänt för det orkar jag inte. Dessutom kan det även dyka upp mycket sorgligt i ett för övrigt roligt år. Palla'. Men jag ska snabbt dra dagen och kvällens planer för de som är intresserade' . Nu först väntar någon form av utetid i det snöiga. Jag tänker mig en tripp på staden men börjar nu lockas av att träffa någon av syskonbarnen en stund. . Vi fyra planerar jag att senast vara hemma. Och Camilla dyker upp här för att sedan ha god tid på oss att slappa , göra oss i ordning och äta. Vid sju nånting kommer Nelly, Karro och Lelle hit och förkrökar med oss och när vi känner oss redo drar vi till Årsta på fest ;) Blir detta tråkigt har vi reservplan med utgång påå Orange. Jag tror att det hur det än blir kommer sluta med att jag nöjd kan gå hem och sova med min pojk David göthberg<3 Lillan dissar omvärlden i kväll, men jag är inte bitter. Vi ses också snart ;)<3


SÅ GOTT NYTT ÅR GOTT FOLK! Hoppas alla får ett bra slut på 2010 :)


En bra dag :)

kul att skriva om sköna dagar. tyvärr inte mycket sömn i natt. men lite umgängestid med Kardan både i går kväll och i dag/kväll. -alltid trevligt. Sen har jag varit ner på rean lite och shoppat med lillesyster. Vi mötte sedan upp pappa för ett näringsintag på cupido'. Det kan man kalla tre rena tallrikar :P haha. jo äta kan vi! I kväll ska jag försöka somna tidigare om inte Kardell håller mig vaken xD saknar för övrigt min David som inte tillfrisknat ännu. <3 snart nyårsafton och jag har lite dåligt samvete över att inte ha kontaktat samtliga gällande kvällens händelser. hoppas det löser sig ändå! Jag har iaf mer eller mindre bestämt mig för att gå på fest i Årsta med massa sköna brudar :) få se om lillan kommer dit sen eller om vi kan ansluta oss till varann något senare .

nu ska jag luta mig tillbaka i soffan en stund och softa !

happa happa


STORVRETA CUP!

I dag börjar vi! JAg hoppas stenhårt på stenhagens stjärnkedja får spela :D dvs jag carro o Sofie! komigen Hasse ' , låt oss spela laget till vinst ! HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA

hemma igen från ropnäset :)

japp! den första rörelsemomentet under och efter julen är nu avklarat. tjocka tjocka jag xD men det gick faktiskt bra ändå och jag är riktigt taggad på cup i morgon ! Carro och Sofie ska va med och jag hoppas på bilda den kedjan :)

Julen har varit fantastisk! Jag tror jag fick i princip allt jag önskade mig', och mina egna inköp uppskattades<3 det är guld helt enkelt. nu är jag ensam hemma och ska göra mig lite fräcsh. ska höra av mig till camilla och se om vår date fortfarande gäller ;) "sunday,  bloody sunday..."

snart bär det av!

Ropnäs nästa som traditionen lyder :) det är med andra ord en efterlängtad tidpunkt även om tiden går alldeles för fort'. Kanske kommer jag inte ha tillgång till internet under julen så jag önskar folket en god fortsättning redan nu ;)

Puss och kram



shoppar julisar in i det sista..

Tisdag den 21 december. Tiden har gått så fort' . Idag har jag varit nere på stan med syrran och fått nästan alla sista ärenden gjorda. stötte på lillan också. Trevligt att få spendera lite tid med henne såhär innan jul! måste ner på stan en sväng i morgon och komplettera. Hedvig behöver sällskap till tandis också , så jag ställer upp :) .

i kväll är det innebandy-avslutning! hoppas på en kul träning. stackars David är hemma och är sjuk. skickar lite varma hälsningar till honom. <3


dags att krypa till kojs'

kom hem från träningen nu i kväll och upptäckte en för tidig julklapp liggandes på mitt stökiga rum :) förvaringslådor - äntligen! som tack för den ska jag se till att det ser extra fint ut här hemma när vi åker på onsdag. får ta i tu med rummet redan i morn så blir det kanon. ska ner på staden sen med syster och klappa ihop det sista. Just nu är jag mitt uppe i tankarna kring projektarbetet.. får ta upp den diskussionen med Pauan efter jul tror jag.. Läser hur som helst massa intressanta böcker och det är så mycket jag vill bläddra i under julen att jag blir alldeles till mig'. nu ska jag försöka sova trots allt för att orka upp till kalendern i morn :)


God natt!

när det lider mot jul :)

asså gud. Jag kommer typ drabbas av övervikt snart' . jag kan inte sluta äta sötsaker. I dag sket jag i omprovet i matte och tog en seg förmiddag hemma med älskling. mys men deprimerande också. Min fot värker nämligen vilket får mig att tveka på träning i kväll. Men det blir väl till att gå ändå x) Hängde med Kardan på stan i dag. David och vi gick och käka på kebab house - kebabtallrik och jag var tvungen att lämna tallriken ren! fy fan! känner mig så sjukt tjock xD Det värsta är att jag inte bara kan säga nej. Vad ska det bli av mig tillslut? aja. Snart är det jul och snart är den över och då får jag ta tag i min kropp och skaka av mig lite fläsk. Storvreta cup väntar ju i mellandagarna så det är toppen! Nu ska jag styra upp min kväll'. Pusss

Jag känner mig glaaad !

Jag älskar min engelska-lärare. Hon har verkligen påverkat mitt självförtoende positivt hittills i kursen och jag blir bara så lycklig :) Känns skönt att gå på jullov efter att ha hört det! Christoffer blir pappa-ledig nu. Tråkigt! Skrev just på fb och beklagade mig lite över att vi inte fixade någon liten avskedspresent till honom.. men men det får bli till studenten :)

ska snart ta något att äta igen inför träning. Sen ska jag väta in tiden och samtidigt skriva klart en text.

Ciao!


En liten onsdagskväll :)

Hej! sitter och pluggar lite engelska inför morgondagen. Går bra tror jag, men jag är inte klar än :P Det har varit en skön dag i dag. Matteprovet var väl i och för sig inte så skönt men .. Kattis lektion var iaf givande :P Vi satt och gjorde fula pappersaskar. Eller ja', min var ful! Vi började även skriva på ett litet brev som vår sista uppgift innan jullovet. Mycigt kan man säga. Efter skolan tog jag en stor latte på Wayne's med Elin och mötte sedan upp Carro för en stunds strosande på stan. Mycket bra! Det ända jag är lite bitter över just nu är min storlek då pappa envisas med att ta hem chokladask på chokladask och massa andra sötsaker. Det bådar inte gott xD. haha.

hörs då! Puss

Tisdag och ytterligare ett steg närmare jullov

Dagen har varit tröt men bra. Ska inte säga att den är slut än. Kvällen blir lite kämpig då jag måste brottas med matten. Dessutom är det DM- match vilket är kul, men det är tufft att veta att man är på gränsen att hinna med vad som ska göras för att kunna va riktigt nöjd med sig själv. Julmys med Carro i söndags. Hur grymt som helst :) Fick ett fint ljus-set med stenar.. Det ska bli kul att ta med sig den dagen flytten kommer. Det känns dock långt borta. Jag tror inte att jag är riktigt redo att bli vuxen'.
I dag pratade vi om kroppen och lite sex och samlevnad på NK:n och jag känner mig lite nervös kring detta. Jag äter ju minipiller varje dag och jag har ingen mens alls och kan omöjligt vara gravid. Ändå blir jag nervös. dels för att man ska vara så himla noggrann med att ta alla piller regelbundet och det gör jag väl, men inte så att det blir exakt samma tid jämt. Hur säkert blir det egentligen. Det borde ju inte göra något eftersom jag inte har blivit gravid...men då kommer jag till nervositetsfaktor två! Tänk om jag inte kan bli gravid? :( usch det vore hemskt tråkigt! Men varför gå och oroa sig egentligen'. Det får jag ta i tur med den dagen den frågan blir relevant. Kom bara att tänka på det nu.
jag är i behov av sömn, för att helt plötsligt byta ämne. Har lagt mig för sent nu några kvällar i rad och jag känner hur det tar emot att gå upp om morgonen. Det jag måste plugga på är saker som jag inte orkar egentligen eller känns hopplösa tidsmässigt. Liksom att oavsett hur mycket jag läser på så är det för mycket att hinna med innan det är dags att redovisa kunskaperna. Inte kul, men vad ska man göra. Har inte så många rester att gnälla över som flera av mina kamrater. Det känns bra trots allt!
Nu ska jag ägna resten av denna lektion till nyttigheter.
Baba!

hemma hos småtrollen i Bälinge..

ska snart krypa ner och läsa. Nog med ugglande'. Jag har massa att göra , men det får bli som det blir tillslut. Jag ska åtminstone försöka blir klar med allt. Lördag i övergång mot Söndag.. I morn är det tredje advent och julpyssel på Portalgatan. Sedan var det tänkt med lite julmys hos Kortilini <3 var är du din forna bloggoman? :P miss u!







natt

jag ska gå lägga mig nu. och jag har inte ens vart ut! vafan! varför gick jag inte ut? kände mig fan snygg ikväll och jag var inte deck på nåt vis heller :( blir lite ledsen.. behöver någon som säger bra Jossan så jag slipper besvikelsen! Sofie drog ut..hon hade säkert skitkul på kalas bara för att inte jag var där. ville iof inte gå just dit. och hur säkert var det att jag skulle komma in? och hur dyrt skulle det bli för moi? aja. inte är David här heller... men jag får väl försöka gosa ihop mig ändå'

God natt !

back again!

återigen hemma från Tallinn. Veckan har gått rätt fort, men man kan inte säga att man är överpigg nu :P ändå har jag sovit en del. Sitter nu hemma och myser med Elin. ska ner på stan en sväng sen för att sedan fortsätta mot Eriksberg och lagfest :)

jag har köpt massa fint ' eller a.. jag har köpt någon enstaka julklapp och swen tre champagneflaskor lagligt i Estland och sedan fört dem vidare olagligt hit till Sverige. Okej jag orkade inte gå till affären och köpa själv så jag köpte dem på bud', men ändå :P jag hade kunnat köpa själv! funderar på vad jag ska klä mig i i kväll..känns som om jag blivit lite tjockare på dessa dagar x) det vill jag inte skryta med direkt. Hur som helst så kommer jag väl med någon lösning på det problemet .. :P


det närmar sig Tallinn :D

Det är tisdag den 7 dec och jag och Elin sitter och dödar lite tid vid datorerna innan det är dags att masa sig till bussen. Vi ska samlas vid Willys kl 13.55 och ta bussen mot Stockholm och färjan till Tallinn. Jag är oerhört nöjd med min lilla packning och hoppas jag kommer vara det under resten av resan också! Alla andra har typ tagit med sig massor trots att Kattis påpekade av vi skulle packa lätt. Det är ju bara till på fredag vi är borta och två av tre nätter är på färjan dit och hem'.
Hur som helst så är jag grymt taggad nu! Det är alltid skönt att komma bort lite..
Så nu syns jag inte på bloggen förrän tidigast på fredag. So long !  Ha det gott och önska mig en trevlig resa ;)
<<<---gammal goding på oss!
Btw; Pauan har klarat körkortet! GRAAATTTIIS :D:D:D

vill typ ha deen här klänningen känner jag xD

eller i annan färg..

http://modehus.nu/prod.php?id=18212&Kl%E4nning%20-%20Liliana-808%20vit%2Fsilver

dådå!



då Kortilini har fullt upp med sin andra blogg.. ;)

Helgen lider mot sitt slut. Andra advent i dag. Det har varit en väldigt bra helg känner jag! För min del var det en lugn fredagkväll med en tur till maxi , besök hos familjen i Bälinge och sen tv-tittande med far min. Nästa dag var det dags för match dom slutade med vinst (Y). sen skyndade jag mig iväg till Örsa för julbak. Vi gjorde ett pepparkakshus "hmfr" (pepparkaksskjul) xD , hemma hos Adolfssons. Sen sov vi gott hemma i Davids lite trasiga hus :) Söndag sen och jag drog upp min man vid kvart i nio för julkalendern! Drog hem till Uppsala vid två-tiden för att sedan möta Carro kl halv fem för buffé! Vilken underbar kväll jag fick tillsammans med god mat, skön stämning och TID med min BÄSTE VÄN!

Hyllas högt! Hoppas hon dyker upp på julfest nästa fredag också :)

Så nu har jag lite skola att se över till i morgon.. så ska krypa ner i min säng'.

God natt världen - Tack för att jag får ha det så bra som jag har det!


uppladdning

match snart - vilket betyder att jag måste börja tagga. bör nog äta nåt mer innan avfärd och dunka in lite musik i kroppen så att jag är på g! Ska bli kul idag och jag känner mig lite nervös.. I kväll kanske det blir papparkaksbak hos Adolfssons!


Fredag tillslut !

Underbart! En härlig sovmorgon fick inleda min dag, men jag sov inte speciellt mycket längre än vanligt. Gick upp kl sju för att hinna se julkalendern och tog mig sen tid att plugga lite. Det kändes bra och dessutom gjorde jag köket lite gladare. ska fortsätta städa när jag kommer hem tror jag. sen ska jag handla på maxi med pappa och myspysa på Portalgatan hela kvällen. Förhoppningsvis kommer min man, annars träffar jag honom i morgonkväll så jag bestämt att jag ska ta mig ut till Örsa. Har ju inte varit där på länge :P

Har skickat in tre uppgifter i dag och ska dessutom gå på matten. Wow, vad många gånger det känns som jag har sagt det, men jag måste se bara det som att jag är duktig för att behålla mitt goda humör.

Helgen ser ut att bli bra också. Match i morgon och sen David. Söndag finner jag tid till städning och plugg för att sedan träffa min underbara vän Carolin Andreasson :) <3

lite ångest dådå!

Fan , asså the body shop är säkert en del av "hummerdummersgäng" (Lilla Sjöjungfrun- Valskval) x) jag hör i mina öron hur de sjunger på arbetsintervjuerna "du ska stjäla en peng för då får du poäng!.." Haha måste bara tjura lite för att sen gå vidare i mitt lilla liv. haha.

Dagen har annars varit bra. Mina nya stövlar känns varma och bra så jag är inte helt depp ;)

Ska nu luta mig tillbaka och njuta av min nylagade pastasallad med köttbullar :P mums! Träning i kväll kan behövas då jag åt upp The Body Shop's godisskål !

hahah

Puss

-

1 december :D

wohooo! Nu börjar det'. nedräkningen. 24 dagar kvar till julafton och första avsnittet av julkalendern gav gott tecken. Kort dag. Jag kände att jag fattade genomgången på matten ;) ska snart ner på stan och gå några ärenden. Men fyyy så kallt det är! Fint är det dock :)
Jag känner att närvaron i skolan varit lite halvtaskig den här veckan:
Måndag:
Malin Emma Pauan och jag (Susanna en stund)
Tisdag:
Emma Jag Pauan Susanna (Alex en stund)
Idag fick vi alla fall lite påfyllning av Julia och Rebecca ;)
På tisdag flyr vi till Tallin !

RSS 2.0