mitt hjärta


Sista oktober

Goddag! Vaknade faktiskt redan runt 9 i morse, applåder! Angående gårdagen så kan det diskuteras om den blev lyckad eller inte. Men vi lever i alla fall :). Alltid något... 
Vaknade lyckligtvis med min Jonas, vi har hunnit trycka i oss frukost & ska snart baka en fet kaka! 
Annars blir det att ha en mysig sista söndag (denna månad), den sista oktober. Älskling åker hem ikväll, då Kajsa kommer hem till mig och övernattar. Ska bli toktrevligt att få umgås med tösen <3
Måste även hinna med att ta en springtur idag :)
Puss

I want it that way


Lördag idag då

Gårdagens med min älskade pojkvän var underbart! En enkel hemmakväll med godsaker och idol tittande :)
Vi tänkte idag pallra oss ner på stan för att ta en shopping runda. Tänkte kolla efter julklappar och födelsedagspresent till pappi. Kikar även kanske på lite nya stövletter och så... men kläder för min del MÅSTE jag hålla mig borta ifrån (vad svag jag är som inte ens kan låta bli att köpa skor på typ 1 månad...). Jag har problem.
Nej nu ska vi förbereda oss! Ikväll blir det utgång med trevliga filurer! :)
puss

Höst lov in my heart

Förbannat vad skönt det är att mitt höstlov nu startat! Jag behöver verkligen ladda batterierna, vilket säkert alla andra trötta skolkids behöver. Men jag tänker unna mig att verkligen lägga skolarbetet lite åt sida, på sista tiden har det varit mycket hit och dit som satt sina spår. Påfrestande? Ja en aning, vet dock att det är folk som har det värre. Så speciellt synd om mig är det ju inte. 

Har lovat mig själv att endast göra det ytterst nödvändiga gällande skolarbetet:

- plugga historia
- alternativ medicin
- göra en naturkunskap uppgift
- skicka ut en pa inbjudan?

(- vara med på UNT cup en dag för skolans räkning...)
JB arrangerar UNT cup i innebandy, så som ambassadör känns det lite viktigt att delta... Har i alla fall Kajsan med mig då så det blir nog inga större problem :D

TRÄNING PÅ SCHEMAT, BABA

YEEEEEEEEEEES hon är vid liv!

Uppskattar inlägget under otroligt mycket <3. Dina skabbiga inlägg gör mig glaad :) keep it up!
puss

Ursäkta bloggtorkan från min sida!

Kortisen dådå, nu har du väl saknat mina fula inlägg ;) nej seriöst, jag har faktiskt inte orkat gå in och blogga på senaste tiden. Jag skrev ett inlägg för ett tag sen, men det försvann ', så jag lackade och loggade ut xD men aja. sånt händer :)

Det närmar sig höstlov på riktigt och jag känner mig så himla positiv just därför. Jag ska snart sätta mig och plugga lite matte, men jag kände för ett otn-avsnitt emellan !
  Man måste ju få tar det lugnt ibland också. Känner att jag måste komma tillbaka till mina lite smalare rutiner. Sötsuget har tagit över lite till och från den senaste tiden. Och choklad är så gott! Men det finns inget smalt kvar av mig känner jag så jag vet inte ens om jag ska försöka XD Träning i kväll och jag måste ge gärnet för att få lite självförtroende dådå. Jag vet inte riktigt vart jag har mig själv på innebandyplan emellanåt'. Skulle guldkedjan Carro Sofie Jossan spela skulle jag bli glad igen ! Mina knän är blåa och buckliga och jag ser ganska misshandlad ut på flera ställen av kroppen (enligt mig) :P Men så länge ingen annan klagar ..
Så nu är jag tillbaka igen med mitt babbel om oväsentliga saker :P ska lämna min kompanjons fina sida vara för den här gången. Ses i hallen sen smulan!

Baba<3

(om nån har glömt bort hur jag ser ut xD)

Trevligt sällskap & träning

Min dag vart så värd! Joss, Pauan och jag körde en impulsare och drog till Portalgatan. Innan jag skulle iväg och träffa Kajsa. Min mening var egentligen att "hjälpa" dom med en liten del i deras PA. Men hur gick det då? Jo det slutade med att vi satte oss och pratade över en kopp te. Mycket mysigt, lätt hänt!
Vi hann alltså inte med någon PA jobb... Men trevligt var det!
Fick äntligen träffa en saknad Kajsa, vi satt på en mysig restaurang och åt. Pratade på om en massa i ett par timmar, väldigt skönt. Och pastan som vi beställde var sjukt god :D
Fick tyvärr stressa lite då träningarna väntade. Måste säga att mitt illamående som kom på träningen har lagt sig lite, asskönt. Ingen magsjuka här inte (PEPPAR PEPPAR).
Det som händer nu är att ta en skön sömn för att gå upp 8.40 när klockan ringer imorgon. Det som står på tur då är HEMPROV. Helt ok om uppgiften är ok.

Avslutar kvällen (natten) med en bild på min Jonas, som kommer imorgon och sällskapar mig. Hur mysig är inte han då. <3

Gonatt

Från och med du


Svenska C

Jag & P håller på att fixa med vårt radioprogram som vi ska göra på svenskan (ett fejkat sådant). Det kommer att handla om slang... så vi är ute efter ett schysst intro, ack så svårt!
Vårt bästa alternativ här nedan...
HAHAHAHAHAHAHA

Pallrar mig upp & iväg till skolan

Godmorgon! Börjar bli bekväm med att ha sovmorgnar :o så jädrans härligt. Men idag ska jag som sagt utföra något vettigt. Känns som tiden är inne för det.
Min dag: 

duscha
skolan + Petra
hem
plugga
stan,middag med Kajsa
träning

Saknar min väns bloggande

Nu är det min kumpans tur att ha bloggtorka märker jag "/ känner mig jobbig som skriver trots hennes frånvaro. Men jag känner på mig att hon snart återupplivas!
Såhär på kvällskvisten, när ens pojke är hos sig och man är ensam i en stor säng så är det definitivt läge att internetshoppa! Har hittat massor med intressanta saker på nelly, h&m, bubbelroom, laredoute med mera... men jag ska faktiskt hejda mig, då jag sparar pengar. VIKTIGT. Mycket viktigt. Jag skriver upp det här i hopp om att jag tar det mer på allvar då. Men om jag känner mig själv rätt så kommer det inte funka en längre tid... 

Men dessa gulliga gummistövlar är jag så sugen på att klicka hem! Så fräcka ju xD

Okej, vi får se hur många dagar som hinner gå innan dessa tagit plats i min samling...

Buffertdagar

= kärlek! 

Blir att sova en aning längre imorgon för att sedan åka in och träffa Petran. Vi ska leka arbetsmyror och studera projekt som vi har på g.
Förövrigt så är jag täppt i näsjäveln och trött som in i H!





torsdagen

plugg plugg plugg är vad jag begraver mig i nu. Helg för min del och det är så jääääklans underbart! 
Plugga och träning är vad som ska göras denna torsdag. Det är mina prios...


Musik som förgyller min pluggstress

Onsdagen

Ursäkta mitt tjat... men 64 dagar till julafton?! Det är fasen inte så långt kvar, så som tiden skuttat iväg dessa månader :o. Jag har i alla fall hunnit med en massa saker, kanske därför tiden gått extra snabbt. 

Filosofen själv.

Julafton!


systemkamera

Kikade lite på dessa idag, fy vad kul det skulle vara att verkligen kunna ta fina foton... Fick ju en vanlig digitalkamera i födelsedagspresent. Men vi får se vad det blir för systemkamera, skulle vara så kul! Någon av dessa verkar lagom i tekniken för mig xD. Eftersom jag redan har en Nikon coolpix (digital) så kan jag ju menyerna och grunden så en system Nikon skulle inte sitta helt fel.



We are the world


-

Mitt möte tog ca 10 minuter, värt :). Fick dagen ganska ledig, börjar på björkgatan nästa vecka. Det kommer nog bli jätte bra. Jag har gjort lite nytta här hemma nu. Känner mig duktig! Har fixat middag till ikväll, en stor fet pastasallad! Kommer troligen hem lite senare och då är det bra att kunna kasta i sig maten. Ska först till willys vid Nyby (lämna jobbkläder osv.) sedan iväg till Stenhagen för ett aerobicspass. Vi får se hur bra det går... har en huvudvärk nu och känner att min hals börjar retas med mig. BAJS. 
Glad att ha hunnit plugga och avslutat 2 uppsatser! Då kan jag kolla på fotbollen i lugn och ro ikväll ;)
Ska snart ta bussen in för att möta upp mamma, hon slutar runt 2 :)

Hann samtala med dess figurer. Den ena av dem får jag till och med träffa ikväll :) det blir fint de!

Kall morgon

Hejsan där! Ska snart kasta mig ut i detta kyliga höstväder... inte allt för mysigt. Men solen skiner nu i alla fall, alltid något. Ska iväg på ett nytt praktikmöte, denna gång till Willys på björkgatan. Hoppas det blir något dådå :p. Tror att det blir bra.
Senare idag ska jag nog träffa mor min på stan och kolla lite marknad, sedan träning och pluggeri! En vanlig måndag helt enkelt :p
Helgen var hur mysig som helst, var ju och fiskade med älskling och co. Vi fick totalt 16 fiskar så det var ju bra xD!
Igår myste vi ihop hemma hos mig istället och gick på en bio. Bra avslut där.

"man blir vad man äter"

hm ja , om det påståendet stämmer så är jag illa ute hur jag förvandlas till köttbulle x) usch! men skitsamma', ska ladda inför träning nu.. vad känner man för i dag då tro? aerobics eller afro? jag vet inte. orkar typ inget av dem just nu x) känner mest att jag måste skaka av mig fläsket jag satt på mig den senaste tiden :P aja vi får se huruvida jag lyckas.

Carolin Andreasson, bra jobbat! :P du har kommit igång nu igen ! hahaha

ses i kväll ' puss!


brrrrrrrrrrrrrr

Ut i kylan för en prommis till skolan. Riktig höst dag! Grått & trist. Det får mig att längta en gnutta till julafton!
Idag blir det skola till 15.35 sedan hem och fixa inför helgtrippen :) ska även iväg på träning senare i kväll. 
Blir att dra på sig nya uggsen nu när man nästan kommer frysa ihjäl.
Puss :D

Lalala hemkommen från staden

Hejhallå! Snart träning x2, vi kör på med både U-laget och A-laget ikväll! Blev en stund på stan efter skolan. Åt god sallad på Barista, suuuuper! Jag har brutit mitt löfte och köpt ett par uggs idag... SÄMST. Nej men allvarligt, från och med nu ska jag fan spara. Apropå det så ska jag iväg nu innan träningen och hämta ut mitt paket från H&M.
MOHAHA varmt ska det vara i vinter!

Tisdags morgon!

Sitter i skolan & är allmänt seg, har alternativ medicin och ska snart redovisa några hälsoartiklar. Ikväll väntar dubbla pass med innebandy. Sugen? Nej inte direkt, men det kommer. Innan dess ska jag hinna med en middag på staden också. Gårdagen var fin i alla fall, lugn och skön kväll. Jag & min älskling bakade äppelkaka på våra egna äpplen ;) den ni! Nej nu ska jag stänga ner alla sidor som inte innefattar hälsoartiklar. Ha en bra dag!

Måndag

Nu ska man ut i det hemska spåret och kriga, det behövs vill jag lova! Sedan tänkte jag fortsätta städa och invänta min älskling. Har massor som står på mitt schema idag, vill hinna med allt på dagen så jag kan ha en liten mysig filmkväll sen.

Underbara helg!

Hur mysig som helst har min kära helg varit! Tack för uppvilandet säger jag bara. Har hunnit med en hel del, värt.
Nu ska man tillbaka lite till verkligheten då älskling har åkt hem till sig och jag ska ta itu med lite pluggeri. Ska nog krypa ner i sängen och lägga mig med datorn och börja lite smått.
Pöss!

RSS 2.0