Gottnyttår

Godermorgon på er alla glada :) Jag och baby började dagen med att sova till prick kl 13.00 det var ju helt wonderful!
Vi åt frukost ganska nyligen och tänkte chilla lite till. Sedan tänkte jag ut och ta en runda, så jag kan stoppa i mig nyårsmat utan att känna skuld xD haha! 

Vi får se vart kvällen bär oss. Puss

Skräckfilm & pysigtmys

Tänkte skriva en rad och säga godnatt :) Älskling och jag har verkligen använd tiden nu i kväll/natt xD trots att vi de första 3 timmarna endast låg och drygade och spelade ;D
Det blev en urkass gammal skräckfilm, förövrigt var den sjukligt ful också xD ÄCKLIGT DÅLIG. Hoppas jag uttryckt mig bra ;)
Sedan blev det lite hem till midgård och lite goda skratt!
Kramgo godnatt!

Ett plus till denna dag !

Hejhopp :)  Som jag tidigare nämnt så drog jag och J till tha gym och var duktiga :) Det var ett bra och chill pass samtidigt som man kunde känna sig nöjd.
Senare blev det att dra möta upp Maddus som varit hos Hannes, vi gick dit och umgicks lite för att senare dra ner på staden. Tyvärr fann inte min vän det hin sökte, nyårsklänning. Sad, sad!
Nu ligger man i sängen och tar igen sig. Väntar på älskling som ska anlända snart :D Kan det bli bättre? Tror ej de :*
Snart är det adjö 2009, vi välkomnar 2010! År 09 har varit totalt jävla underbart, nu är det bara att se till att 10 blir precis lika fint :)
puss kram från C

Snart slut på ett bra år :)

Tjo! Sitter o bloggar lite dan före nyårsafton',

Får fan ta o rycka upp mig lite känner jag :P Men det är faktiskt ganska skönt att ta det lugnt en dag såhär.. Hoppas på att min prins kommer i kväll bara. Då skulle jag må bra sen :)<3

Tog en sväng till gymmet i morse. Mycket nice! Carro o jag kan känna oss lite duktiga trots allt ;)
Huvudvärken har dock återkommit lite smygande :/ inte kul'.. Hagge är på väg till Barcelona nu för att fira nyår! Avundsjuk kan man ju bli x)

Som med allt annat har jag och mina vänner varit rätt lama med nyårsplaner i år igen :P Fast vi är inte helt ute och cyklar. NEj, middag at portalgatan blir det (Y), sen chill med trevligt sällskap fram till tolvslaget då vi tänkt befinna oss vid slottet förmodligen :) Jag tror det kommer att bli nice..
 Men oj', nu känner jag helt plötsligt att jag har lite att ta itu med :P

- Ringa Camilla och skicka lite sms'

- Fixa klart rummet

- Skriva en inköpslista

- Testa nyårs-kläderna

- Äta mat med far och läsa twilight :D

...

Med andra ord - Dags att börja ;)
Baba!


30/12-09

Godermorgon på er :)
Snart taggar jag iväg. Har nyligen ätit en god frukost, det gillas mycket. Jag är laddad!


Freedom Writers

Filmtiteln för kvällen/ natten. Mamma och jag satt och ugglade framför denna :) Riktigt bra film enligt mig.
Nu tänker jag krypa ner i min bädd, snart blir det att sova tror jag. Datorn ska få vila nu ett tag, liksom jag :)
Imorgon, en ny dag och nya tag. I love it xD Mohaha !
kram och gotnatt :)

StockholmDagen

Pust och hej :) Kom hem för någon timme sedan, har spenderat min tisdag med mor! I huvudstaden bar det av runt 10 i morse. Det var hur trevligt som helst, vi käkade god lunch (grekiskt) och handlade lite kläder och annat smått. 
Jag har nyligen planerat morgondagen och tänker utnyttja den till fullo, först gymmet tillsammans med LillJ ;) sen träffar jag Maddë på staden och myser till det lite. Efter det tänker jag vara med min älsklings pojke :D Jag gillar späckade dagar såhär på jullovet!
Nu till att städa rummet, kändes äckligt dammigt här nu igen xD
(FÖLJER JOSS & ELLIS EXEMPEL)

Pusshejhejhej!

GE OSS SOMMAR :D SNUSKIGT KALLT IDAG !

"Syrran har fått fnatt"

Hallå!

Nu är jag hemma hos min far igen , efter att ha tillbringat lite tid i Örsundsbro med älskling ;) Mycket mysiga har lovdagarna varit hittills och det är ytterligare två veckor kvar innan skolan börjar igen !
Underbart känner jag :D
Ellis har fått lite fnatt dådå'. Det första hon söger när jag kommer hem är att hon har städat hela lägenheten och att hon vill hjälpa mig att städa mitt rum x) Hon har åkt på en liten förkylning och kunde därför inte träna i dag så nu är hon ett rastlöst mongo. Humöret är uppe iaf , vilket är positiv :)

Men men nu ska jag göra syrran nöjd genom att göra mitt rum lika fint som hennes! hahah . Pusspuss<3


Btw, Lycka till Camilla på din dejt i kväll :D


En härlig helg

Hejsan mina vänner.
Jag måste bara meddela att helgen har varit jätte fin, fredagen var juldagen och den var helt underbar. Älsklingen kom förbi dådå och vi hade jätte mysigt :) Han sov här till annandagen då vi åkte in på julrean och h j ä l p vad det var mycket folk. Dock fick vi båda med oss varor hem xD Jonas hittade en jätte tjusig vinterjacka, tyvärr inte på rean. Medan jag endast gick lös på det nedsatta, jag fann en kortärmad oversize t.shit och en svart tubkjol med guldiga nitar. Allt från monki :)
Efter älskling åkt hem med sin syster gick jag runt och strosade lite själv, åkte hem till Joss som jag tidigare skrivit :) Vi hade mysigt och tittade på tv, gick prommis och bara snackade.
Lördagen blev otroligt... lyckad xD Vi ställde klockstackarn på 09.00 och pallrade oss trötta upp, vi stack till gymmet och löpte och körde styrka. ETT STORT PLUS TILL OSS!
Efter det så traskade vi vidare till staden och intog affärerna, eller ja vi hamnade direkt på monki och fick med oss olika saker därifrån :D ojoj, vad härligt!
Måste få utbrista att jag är lite stolt att jag inte köpt slut på alla pengar än :D !
Jag känner att jag diggade att jag o J hängde på kvarnen i säkert drygt 2 timmar xD haha i väntan på våra pojks.
På söndagskvällen blev det sammanstråling med Joss, Älsk och David :) Vi lagade god mat och spelade kort och kikade på lite film. En skön lördagskväll med trevligt sällskap, visst är det strålande?
Kortspelandet spårade lite då alla blev så jävla skabbiga och det var ju wonderbart ;D
OKej jag har typ skrivit min livshistoria nu xD
Men måste avsluta med att jag och baby idag varit iväg till staden igen och kikat en gnutta, även en sväng till gränby där han i alla fall fan 4 st super snygga tröjor i olika stilar :) Vi kom hem sedan, runt 5 och satte igång med mat. Gud så gott det blev :) Nu tänkte vi kolla på hockey med pappa på tv xD sedan film.
Imorgon blir det Stockholm med mamma och vi ska titta runt, sedan träffa syster min! :)
SNART NYÅR.
Pusspuss ! Tack för mig.

Full som en tunna

Tänkte packa lite nu, ska iväg till mattsson´s :)
Hurtiga som vi nu ska bli igen tänkte vi gå xD mahaha, förlåt min skabbhet men jag måste ju få skryta lite. Imorgon blir det fan gym! Vi ska vara så jävla bra!
Dessa små smäckra lår ska få röra sig ;P

tröttheten hinner ikapp

oj! Folk överfuckingallt! Usch xD Vågade inte ens gå in helt på weekday, trodde jag skulle få cellskräck!
Baby hittade en rå snygg vinterjacka mums! :D Så fin så!
Jag fann lite smått på monki idag :) Dock blir det troligtvis mer i morgon då jag ska strosa runt på staden med Joss :D
Vi har planerat en heldag i morgon, med träning, shopping och umgås med pojkvännerna. Den startar redan ikväll, då vi ska ut och gå en lång prommis och sedan chilla lite.
Nu ska jag fixa lite och sedan äta middag!
Puuuss

Annandag jul och hemma från Ropan!

Tjohooooo!

Tillbaka till sist, från sveriges paradisplats vid kusten :D

Inledde mitt lilla inlägg med ett telefonavbrott, då bästis ringde :P Nu tänkte jag fortsätta med mitt klickande i sällskap av lite mackor x) haha , jag är så skabb! Har samlat på mig en del att göra av med dådå '..

Hur som helst har jag nu bestämt mig för att dra till Carro i kväll och chilla för att sedan genomgå en perfekt dag i morgon :) Sen får jag ta mig tid att träffa alla andra nötter sen' <3 haha

Lite energi-påfyllning krävs och sedan ska jag rycka upp mig ur jul-fettman!

Puss och Kram på er så länge dådå ;)<3<3<3<3<3



till stan med baby

Mohaha !

Gott Natt !

Älskling och jag har tillsammans med mina päron kikat filmer och tv. Mycket mysigt!
Vi har även spelat Mario i typ några timmar. Haha!
Sedan laddade jag hem ett skit gött spel som jag tyvärr torskade på nu, älskling blev mycket besviken xD
Imorgon blir det nog kanske stan en stund om vi känner att orken finns :)
Nu säger jag godnatt och vi hörs i morgon
puss

Löprundan dödade mig

Sprang med min käre far, fan så trött jag blev! lite drygt 3 km blev det. Så långt har jag nog inte sprungit sen i somras!
Men nu är det gjort och jag känner mig nöjd, sitter på golvet i väntan på min älskade. Måste damsuga och duscha kom jag på. Men å andra sidan kan de få vänta, jag tänker fortsätta digga lite musik först.
/ C

0 grader ute, riktigt varmt idag!


Juldagen är kommen

Godmorgon, eller ja goddag blir det :)
Jag måste bara säga att jag sovit som en gud i natt xD Jätte skönt. Har bara hunnit strosa runt lite här hemma, smakar på känslan av att det är dagen efter julafton. Det känns toppen, ännu skönare är att vi går stegen mot ljusare dagar! :) Den 22 vände det ju och blir bara ljusare och ljusare. Jag är stormförtjust!
Jag tänkte snart ta itu med dagen, det blir att åka en sväng tror jag. Sedan springa en jävlig runda ute om vädret tillåter det. Om inte annat blir det gymmet. Lite senare så kommer min älskling och gör mig sällskap :)<3 Puss på det! 
Förövrigt njuter jag järnet av att det är jullov och ledighet!

innan min dag sätter igång tänker jag surfa runt efter de perfekta skorna xD Taggad som tusan på ett par snygga boots eller stövlar :D

Pusshej på er !



Moahaha, min prins(essa)! :*

Natti inlägget som får avrunda

Jajemään ! Nu ligger jag i min nya säng och det känns riktigt bra ;D Julklappar i all ära, men att få fira julen med underbart sällskap tar priset. Julafton är klart dagen då man inte bråkar, tjafsar eller är arg. Alla är glada och nöjda, jag fullkomligt älskar det :D
Jag tänkte i alla fall nanna kudden snart, ska kanske sätta på en mysig film och sakta men säkert slumra in. En 'sak' som jag saknar nu är min älskling, som förövrigt gärna får krypa ner och joina mig! Men vi ses i morgon och det är great!

Fick även prata med lillJoss idag :D Massa skoj, hon har det såklart underbart borta i ropan och lät super happy! (Y)
Vi bestämde oss för att mellandags rean blir ett projekt för oss ;D Någon att ta i tu med!
Imorgon blir det träning för min del, måste avlägsna lite kalorier som elakt fäst sig på min kropp, inget att skratta åt. Min belöning måste bli att senare träffa sötkorv :D
Nej nu ska mina fingrar få sluta dansa på tangenterna, Godnatt gott folk & till er önskar jag en god fortsättning!

Kramar i massor :)



00.00


JUL JUL, GOD JUL !

Hoppas alla haft en riktigt trevlig jul :) Dock är den inte över än :D <3
Det har bara varit för mysigt!

Nu sitter jag i vardagsrummet med mina älskade familjemedlemmar och äter gott och kikar på tv. Vi är överösta med julklappar och julstämningen är på topp!

Jag sitter lite med datorn nu och kollar runt på kläder, såg att monki hade skaffat sig en hemsida nu. MUMS!




Joss: du, jag mellandags rean?


MASSA JULKRAMAR !


Juuul feeelingen smyger sig fram

hela kroppen min fylls nu :) Pappa har nyss klätt granen, mamma har ställt fram massa godsaker i form av chocklad, kakor och bullar. Vi dricker te och bara myser framför tvn. Har nyligen spelat min andra omgång bingolotto, ingen vinst men vad gör de.
Mamma har hållit på med julskinkan och som vanligt vid denna tid ska vi smaka på en skinkmacka snart :)

Tänk dagen innan jul så smyger sig känslan fram, det är för fint ;)

<3 kram på er !

Att jag äntligen är klar med sam hemtentan är för jävla underbart ! :D
Saknar dock min lilla sak. :D Men vi ses på juldagen <3

Lillejulafton

Heej och håå!
Jag har nyligen varit och sålt bingolotter på Maxi med Kardan, det var för lagets räkning. Det gick riktigt bra för oss då vi sålde för ca 2000 ;D haha ståååeeelt !

Gårdagen spenderades först med Sandra på staden, vi åt sallader på Unico och utbytte julklappar :) Mycket trevligt!
Sedan lite senare bar det hem till min snutteplutt för att även där byta julisar och bara mysa tillsammans :) Det var ju som alltid toppen :)

Så nu är man hemma dårå och ska skriva klart hemtentan nu, deadline innan 00.00 xD Men det ska jag hinna med. Måste även tänka på att städa mitt rum ;)

Vi hörs senare, pusshej dådå <3





Dan före dan före dopparedan x)

Äntligen är det jullov!
 Jag måste säga god jul redan i dag eftersom jag snart sticker till Ropnäs :)
Måste passa på att tacka för den fina muggen jag fick av Kortan! Skitnice :D<3 Och för den lilla nessecären från The body shop som David gav mig:* Det hängde med en liten bok med visdomsord också. På omslaget stod det jag älskar dig :)
Så sött känner jag!


Men nej nu måste jag springa iväg och fira jul' :P
Puss och kram på alla<3


Love you guy's<3


HAHHAHAHA

Tjaloj xD alltså vilka jävla rövare jag och lillJ är, vi hann inte ses så vi hade julklappsmys i bengans bil sen! haha lika trevligt de ;D men fuck vad typiskt det är oss alltså! Julklapparna var ju underbart uppskattade från båda håll :) Oj vad vi kan få till det! Jaja, nu är man hemma i tryggt förvar efter en sjutusan skoj träning! Smålagsspel för hela slanten och sedan trevligheter med laget, fika och prat.

Nu tänkte jag sova lite inför morgon dagen och vad som händer då återstår att se ;)

Puss och godnatt på er <3



Mitt julmotiv av Joss år 2009, jag diggar det !

Joss is on her way ! Efter lite... komplikationer xD

Jag diggar lite musik och skriver på min hemtenta nu.

Dagen är inte att tala om, jäkla matte som jag inte klarade av någonstans :P Jaja, life goes on...

Snart JUUUULIIIIIIS, det börjar redan ikväll med lite julmys hos mig med Joss :)

<3 see you



Morgonstund med pälsk och här näst lite dusch/ plugg !

Det snöar ute som vanligt xD kände jag... 
Vi har nyligen käkat en god frulle, vi unnade oss lite sovmorgon idag :) Tänkte dra till skolan vid halv 1 då vi har buffertdag och båda har 1 prov att bli av med. Matematik är det som gäller för oss... Inte det trevligaste, men det ska vi fixa. Jullov i morgon och det är kött nice!
Idag ska man som i tidigare inlagg sas träffa Little Joss ;D och byta julisar :D. Sedan bär det av till Stenis för en liten avslutning och träning. Fan så härligt :D  
Imorgon blir det två till sådana varianter med Sandra och sedan älskling. Det är mysigt de! <3

Nej nu ska vi in i dusch och sätta igång med pluggeriet sen :)

Ha en bra dag! Pusskram



Fanta - inte gott

God förmiddag :P

Jag sitter på min andra lektion den näst sista dagen i skolan före jullov.. Johan bjuder på kakor och läsk och jag sitter just nu med en mugg fanta som jag just konstaterat inte vara god xD
Usch nej, men nu när jag tagit för mig känner jag att jag bör ta slut på skiten oxå'. Jobbigt. :D Jag tror inte att jag vill ha  min sista P-kaka heller dådå.

Jag känner att jag bör göra något. Men vi i min grupp har inte så mycket till alternativ just nu. Men vi får styra upp nåt. snart. ska bara skriva klart :P . Om inte annat ska jag ta o jobba med mina Sam-frågor som skulle va klara i dag. Förlåt David, men det vart faktiskt inte mycket plugg igår x)<33 Ses i morn däremot ;)

Efter skolan i dag står det på schemat att jag ska dra mig så fort som möjligt till fröken Andreasson och ha lilla julafton med bara henne . Efteråt är det träning och jag är sjukt tagg!

Ha en super dag! :)<3

Matteäckel inte en godmorgonstart xD

Hej hej :) Jag och min sötkorv är fan för jääävla grymma, vi ligger och pluggar det äckliga ämnet vi kallar matematik. Jag har tröttnat rejält för tillfället och tänkte skriva en rad istället :D
Helgen lider mot sitt slut, det är synd. Men jullovet närmar sig med storsteg :) Och det gillar vi. Det som återstår är ett matteprov imorgon sedan avslutning någon timme på tisdag. Det kan absolut verka ovärt, men vad gör de... Snart är det jul och jag älskar´t! :D
Match om någon timme också, jag är taggad till tusen ;D
Dock ska inte min lilla älsk kolla xD han ska till staden och köpa de sista klapparna med syster sin. Sedan  möts vi upp igen för att sammanstråla med dom små fjunen Josefin och David :)

Gårdagen var super :) Bio först, Neew moon och vi gillade den starkt :) tror jag? :P
Jätte mysigt <3
Sedan bar det hem till Norby för en grymt god middag av mamma, vi hann dock inte så mycket mer än det för vi skulle iväg till Fyrishov för att bowla med Emma och Tommie! Resultatet behöver vi inte tala om ;O

Nu ska jag sluta och kasta mig ut i den kalla vintern, match match match !

Puuussssss



We're in heaven!

Hellu dådå!

Jag känner mig så lätt i själen just nu. Livet är så himla fantastiskt! Tacksamheten strömmar över mig. Jag har världens bästa familj , underbaraste vännerna och en pojkvän som jag älskar :)<3
Fyfan, kan det bli bättre? :D
I går hade jag myskväll hemma med Camilla och idag har jag först tränat lite med lillasyster och ska snart åka till bälinge och göra marsinpanfigurer med syskonbarnen mina<3 Senare är det familjemiddag här och David kommer.
Morgondagen kommer bli pricken över i :D Jag och min bästa vän ska ses tillsammans med våra pojkvänner "fira lite jul" :)
Och innan de är det eventuellt match!
Wonderful , huh?
-Jaamaaaan :D:D:D

Nu ska jag förbereda mig för avfärd' Shalala!


0.5 år med älskling & snart jul :D

Hej hej ! Jag är taggad xD haha 6 månader med min pojk<3 vi ska snart in till stan och se neew moon. Ja! Vi är lite efter xD men va fan. Det ska bli skit kul och se den! Sedan får vi se om det blir bowling i kväll :) Annars måste jag verkligen ta tag i matten och även städa rummet. 
Ska nog börja med det sistnämnda nu ;) 

Ha en underbar dag!



oohjaa ! ♥


ÄLSKA att träningen kändes riktigt bra, då är det guld! Vi är absolut hemma i Stenhagen, inte sant little J? 
Jag diggar´t.




puss & godnatt, laaaateeeer !

Work out

HEEEEJJJAAAA OSSS ! Orkar inte predika som jag gör 24/7 här. Men träning nu.
grooveshark är NICE.



JUL FEELING


innebandy cup i Västerås

Hej hej :D Words on the rubrik xD Cup idag och det var skoj skoj, synd att vi inte kom vidare... Men men, det är sådant man får ta. Skönt att åka iväg på en skoldag och lira lite innebandy istället. Avfärd ca 08.00 och hemma runt 17.00 så det var en lång dag. :)

Det som återstår för mig är mer svenska pluggande, prov i morgon och det ska fan gå bra!
Orkar/ hinner inte skriva mer, jag är tråkig som uppdaterar när jag inte har något vettigt att säga xD
Kan meddela en till onödig grej, nämligen att jag är klar med precis alla julklappar ! :D Hiss för mig !
Pussheeeej


Digga mitt nattlinne :D Snobben är ju för häftig alltså !

 


Fööör mycket skolaan xD

Tjohoo!
Tänkte dra en kortis jag me i dag dådå :) MATilda är på väg. Hon ska rädda mig från att misslyckas i textkommunikation A'. :P Skoja inte att jag har mycket att göra. I fyra veckor har mitt liv varit CHILL! Nu är det motsatsen. JAg tror jag har feber också x) I princip alla mina lärare har givit mig en uppgift att färdiställa innan jul, däribland ligger två prov'.
That's not funny I feel!

Men vad ska man göra? bara att tuta o köra och bortlova mig åt olika tillställningar då jag egentligen är upptagen :P Jag vill ju trots allt träffa mina vänner också. Det som alltid suger mest vid såna här händelser är att träningen blir sistprioterad'.. mina kära syskon är alla på träning och jag sitter hemma och pluggar (lite rast för tillfället x)) haha, skabb!
Jaja, nu slipper jag iaf intervjua dig "Roberta Owski" ;) men det lär blivit kul så jag kanske satsar på de nästa gång om det är okej för dig Rob :D

Nej något ska jag väl få gjort innan Kardovitch kommer'

Good "bajs" guys!



Btw, Elin är sjuk' -Krya gumman! Och Kortis, overallerna var fett nice ;D


tisdag em/kväll

ABOOOOOOW ! xD Jag VILL INTE HA SNÖ NU ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Usch det är fööör mycket... Inte ens gå ordentligt kan man göra :O Halkar och far som en vante. INTE OKEJ.
Nu ska jag summera mig kort, spanska provet gick fan bra :) Och gymmet med Kajs gick också fint. Vi drog till stan och tränade idag. 
Efter det skulle jag hämta ut min overall. Sen till min Buss, en AP full buss. Hem. Lagat mat. Plugg. Packa för morgon dagen, som ska tillbringas i Västerås med innebandyinriktningen på JB.
BYE BYE 

En vit jul någon?

GODMORGON :D
Ännu en morgon som man helst slipper, ville dra täcket över huvudet och inte existera för ett ögonblick. 
Fick sms av lilla Sandraboy... Hon meddelade att det hade kommit rejält med snö :O Så jag drog upp rullgardinen och mycket riktigt! Snö i stora lass :) Jag hatar egentligen snö och slask och att pulsa runt i det. Men idag var det annat, jag är så förbannat trött på de gråa och blöta som vi fått se varje dag. Hiss för snön nu i alla fall ;) Imorgon kommer jag säkert klaga på snön och att det är för mycket xD om jag känner mig själv rätt.

Idag är det som tidigare sagt spanska prov:) Jag är redo och vill få det gjort, för att sedan pallra mig till gymmet inne i stan. Därefter tänkte jag och Josskoss styra upp något. Troligtvis hämta ut våra nya overalls ;)

Nej nu måste jag rusa, ut i det vita :D Hoppas de ligger kvar tills julafton bara. (Sen kan sommaren få komma direkt)
Pusspuss från C



14 dec today

Hej och hallå :D 
Idag var en sån dag man bara ville ligga kvar i sängen in virad i ett varmt täcke med pojken sin <3, men nej det blev ju inte så va. Då en äcklig skola väntade med samhällskunskap för min del... Nej nu börjar jag faktiskt bli fruktansvärt skoltrött och helt ärligt så måste det bero på en sjukt sliten tjej och vädret som är otroligt jävla trist!
Jag har spanska prov i morgon som jag faktiskt lyckats slita ganska mycket med och tro det eller ej, men just nu så känner jag mig väldigt säker :)
Det var innebandy match idag lärarna mot ettorna men det var inget jag var fruktansvärt taggad på då jag i alla fall har så mycket plugg att göra hemma. Så jag drog hem med älskling som blev hämtad av sin pappa nyligen :)
Vi fixade lite att stoppa i oss och kikade på tv lite. Sedan gick vi och la oss en stund, trötta och sega som vi var xD
Jag låg även kvar och pluggade ett tag sen, det gick bra bra!
Men rastlös som man blir bestämde jag mig då för att ropa in älskling till mitt rum, men inget resultat. Jag tyckte innan att jag hörde snarkningar från vardagsrummet och mycket riktigt. Där inne låg han med öppen mun och snarkade som en liten gris. SÅ jävla gullig xD HAHA 

Matmatmat, nu ska jag fixa mat åt mig och mamma. Hon är nämligen och jobbar dag  idag ;P 
Pusshäääj C


Joss: Duktig du är som uppdaterar! :D Vi ses ikväll och synd att dina gratis SMS är slut xD Se you in Stonehagen tonight! Vi ska träna som aldrig förr ;)


Higher

En av de alla låtar jag och Pauan suttit o lyssnat på denna morgon. Erik sjunger ju fan som en gud :D fyfan jag ryser ju i hela kroppen dådå och räkan grinar brevid :P

NEj nu måste vi vakna till liv lite känner jag!
Först måste jag bara säga GOD MORGON till kortilini! Jag kunde inte svara på sms:et i morse eftersom min mobil har blivit av med sina gratis -sms x)

Nu är det strax lunch och vi har mer eller mindre inte gjort något endaste vettigt den här lektionen förutom att hänga på youtube :P hahaha mongo's!

Ha en trevlig måndag', baba!

'

Underbara helg! :D

"Fy skäms jossijoss! xD Inte sitta o blogga när du vet att du har så mycket att göra'.."

Jag måste säga åt mig själv för att lyda order och mina regler är gör så mycket som möjluigt innan midnatt! Jag har i och för sig gjort klart inlämningsuppgiften i matte :) det är bra x)
Dock har jag en 50 sidor kvar i tristan & isolde att läsa, en engelskauppsats om hemlöshet att skriva och historiaprov på fredag.. (Y) ja, men det är lugnt :P haha!

Jag älskar att vara positiv ;)

helgen min har varit super iaf'. Jag har varit med mongot hela helgen, men ändå hunnit göra en hel del :) I fredags var det bara chill hemma i stan. Victor och Hagge hade hyrt film som vi alla kikade på medan jag tröck i mig godis! David åt typ inget utan fick bara stå ut med mitt smaskande i hans öra :P

Lördagen började lite lugnt med en lagom sen frukost, sen var det bara till att ladda. Match sen mot Västerlöfsta, i Heby och medan jag spelade var David på stan och köpte julhemlisar x)
Matchen var ganska kul att spela, men som Carro redan har informerat så torskade vi, vilket sög! MEn jag måste säga att jag var ganska nöjd med att få göra två mål ändå, fast det räckte ju inte så'..

Efteråt släppte herr Andreasson av mig hos mor min som hade haft julpyssel hemma hos sig hela dagen :) Tur för mig att de tre små tomtenissarna var kvar så jag fick mysa lite med dem oxå<3
Sen kom David med bussen och vi åt tacopaj som mamma lagat ( Davids favorit) och vi kunde riktigt njuta av tillvaron! Tomas kom senare efter massa julkalender-tittande och pluttarna åkte hem.. Resterande familjemedlemmar kollade sen på heybaberiba och deckade :P

Söndag och vi vaknade upp till tredje advent, Luciamorgon och 10 månadersdagen i stadigt sällskap<3
Vi gillart! Dagen har sedan rullat på och jag har haft massa att göra! Det har jag btw fortfarande så det är väl dags att avsluta denna "lilla uppsats" och återgå till viktiga saker x)

Carro är hos joniboy och jag vet att de har haft en bra helg de också :) Puss på er mina vänner<3



Hos älskling nu dådå :)

Halloj! Vi har haft en fin dag tillsammans tycker jag ;) Vi vaknade väl vid 10.00 av att min klocka ringde. Vi skulle nämligen upp för att åka till Ikea med mamma och pappa. Vi kollade runt lite och fick med oss en liten mus till nisse (Jonas katt), en för tidig julklapp tyckte vi det var. Han blev i alla fall helt till sig när han fick musen xD Så jävla söt!
Efter Ikea så gick jag och älsk en sväng på staden :) Han införskaffade julklappar till sin mor och syster :) Jätte fina grejer tyckte jag!
Vi åkte med Jonas päron hem till dem sen, nu sitter vi här i vardagsrummet och myser :) Har nyss fikat lite på lussebullar, pepparkakor och mandariner. MUMS! 
Jonas mamma visade även massa album från när Jonas var liten, om han var söt? JA! xD HAHA speciellt när han var utklädd till påskkäring!

3 advent idag dådå btw. Och ett stort grattis till mangoungarna som firar 10 månader idag :)

Pusshej, nu ska jag plugga lite español och sådär ;D



bild gjord av Jonas Östlund (något att vara stolt över) xD HAHAHA

12/12

Godkväll ! :D Mums, sitter i soffan med familjen  och älskling :) Vi sitter och äter skaldjur och kex och ost ;)
Medan vi kollar på tomten är far till alla barn. 
Dagen har varit skön, vi sov ganska länge och Jonas satte på the note book vid 10. Jag låg och halvsov och det var så himla skönt! 
Sedan blev det att spela match ända borta i Heby :O Fyfan, vi åkte dit och det som bjöds på var en liten skit hall och ett lag som inte alls passade vår spelstil. Vi åkte på torsk med 5-4 udda mål igen, men som sagt vi är inte chanslösa från att gå upp i div2 nästa säsong. Tyckte vi hade kul iaf ;D Visst Joss? HAHAHA
Morgondagen ser ut som sådan: Ikea med mamma, pappa och älskling :D Sedan åker jag&Jonas in till staden och julhandlar lite. Efter det bär det hem till honom, mys mys mys! 

Nej nu ska jag kolla på filmen och skriva lite på min hemtenta ;) 

Pusspusspusspuss



Fina Fredag :* moohaaa

Jag är lyx nu :D Ligger i min säng och blir hemma från skolan idag. Har typ inget kvar på projektet alls på esteten och det känns mer värdefullt att vara hemma och plugga idag. Vaknade vi 11 vilket jag tycker är en sådär lagom tid att vakna upp vid ;) Önskar bara att detta kunde inträffa oftare!
Min dag om jag själv får säga det känns ganska fullspäckad trotts att jag bara ska vara hemma. Jag tänkte plugga massa till nästa vecka, inledde morgonen med att läsa en svenska bok "barskrapad" förövrigt känner jag mig träffad av titeln på boken xD. Nu blir det att pallra sig upp ur den varma bädden och läsa spanska, skriva svenska uppsats och hem tenta i sam. Och även plugga till ett svenska prov... Lucky me, nu kändes det fan mycket alltså xD Tänkte hinna med att baka något gott också ;)  
Längtar även tills älskling kommer hit efter skolan, <3 vi ska ju mysa framför idol och bara chilla. Jag älskar´t!

Ha det fint tills vidare :D vänliga hälsningar från C



Ont i hela kroppen

Pain in my body! Men de är så det ska vara inte sant? I alla fall dagen efter ett kickboxningspass... xD Säger vi.
Ja nu är man då hemma från Stenhagen, en givande träning med mycket spring. Den kunde gått bättre som vi sa ;) Men vi laddar om till helgen nu :)
Tänkte plugga lite snart, ska fixa mig för sängen bara!
Vi hörs i morgon istället tycker jag :D
Pusskram på er glada !


En gammal goding eller? Show must go on xD Jag tippar på att Erik kommer att sjunga den imorgon... Kanske de visar sig :D

taggartaggartaggar

Hellojsan :D Har ätit en middag skapad av min pappi! Tänk vad han kan få till xD Korv och pasta, en riktigt glamorös måltid ;) Nej förlåt, han är jätte duktig! :)
Stan med Maddë som sagt, det var hur kul som helst att träffa på henne igen. Det var dock ingen längre tid, var tvungen att sticka efter några timmar.
Men vi har planer på att hitta på trevligheter senare tror jag!
Nu äre taggning inför träning och spelar möte som gäller. Tiden bara springer ifrån mig nu känner jag, måste nästan gå och fixa mig och packa i ordning. Så jag hinner måla mina naglar :D Dem börjar bli lite färglösa och tänkte även pimpa upp tånaglarna som är skit trista, insåg de igår på kickboxningen då man skulle vara barfota ;)
Tänkte hinna med en snutt spanska pluggeri innan jag ska iväg till Stenhagen också.
Puss puss puss :D Ha de wonderbart! För imorgon mina vänner är det helg! :D be happy, jag är.


10 dagar har nu gått i december månad

Ska få träffa Madeleine idag :) 

Sitter här på pedled och försöker få något gjort... min projekt partner är sjuk, det är tungt.
Men men, får göra så gott jag kan. Håller på och försöker utforma ett godkänt inbjudningskort... lite svårt med tanke på att vi inte vet vilka som vi ska hålla föreläsningen för xD
Jag måste fan lägga på ett kol nu, usch :P Hatar att hamna efter så som jag har en tendens till att göra när det går lite trögt ;)
Ser fram emot att hitta på lite saker efter skolan, t.ex. träffa Maddë och sedan träning. Det ska bli riktigt kul!

bye så länge, NU JÄVLAR !



"little" wednesday x)

Go kväll :D

tänkte skriva en rad bara för att :P Jag behöver inte gå till skolan i morn och det är så SWEEET !! xD <3
mohahahaha! Måste däremot plugga en del.. I dag har jag inte gjort så mycket alls'. När jag kom hem från skolan la jag mig och läste i tre år, men boken är faktiskt slut nu oxå så att det är bara att börja på sista sen ;)

Sedan tog jag mitt förnuft till fånga( :P ) och tog mig ut på en liten löprunda. Verkligen inget märkvärdigt, men jag känner ju att det var en livstid sen jag gjorde det :) Det kändes bra.. Jag sprang till Bärbyhage , där jag sen tittade in till syrran o hennes familj<3 Vi kollade på julkalendern och pratade om Ropnäs och pyssel bl.a :)
  Edwin och jag är överens om att det är 15 dagar kvar till julafton! :D:D:D Längtar dådå


Men nu har jag tagit alldeles för många pauser i mitt skrivande på detta inlägg , så nu är det time att runda av'

Jag ska slå en pling till någon betydelsefull person och sen göra något nödvändigt :P

haha, ha det bra känner ja!

Idrott i korskyrkan

Hello :D 

Morgonen började ganska bra tycker jag... Fotboll på idrotten och det var riktigt roligt!
Nu efter en lektion sitter man i skolan och ska köra lite teoriuppgifter precis innan lunchen :) Efter det blir det mer skoj skoj, kickboxning med Sandra. Tyvärr är hon lite sjuk och jag hoppas hon inte går under, hon sitter och snorar bredvid mig som ett AS! usch usch :( ogilla som tusan...

Aja jag tänkte sätta igång med något vettigt. Pusspusspuss ha en underbar dag ;) De tänker jag ha.


Mat snart! Om jag längtar? Ja!

Har precis tränat järnet med Kajs, vi var duktiga och körde ett medelpass och gym.
Kvällen blir lugn, plugg käk och DH. Min vanliga tisdag xD En vacker sådan... inte.


Ensam lektion.. OGILLA

Jag hoppas innerligt att Kajsa kommer och räddar mig! Fyfan xD
Snart ska vi i alla fall kila och träna lite dådå :)
Pussar



Tisdag igen och sovmorgon!

Hej och god morgon!

Jag har inte utnyttjat sovmorgonen med sömn (som vanligt), däremot ska jag snart slänga mig ner på stan och möta upp systeryster Linda :) . Vi ska ta en snabbis i butikerna och kanske luncha lite innan jag sen måste till skolan kl 13.00..

Jag pluggar nu först lite' eller a läser i min bok :P haha

Hoppas dagen faller alla väl till smaken ;)
Puss dådå!




<3


Kortis av Kortis. Trött efter sen träning, tisdag i morgon en dag närmre helgen !

Tack och godnatt för mig gottfolk !



7 december today!

Hejsan på er :D 

Min dag mån-dag har varit rätt så chill, morgonstund med puttefnasken min :)<3 Det är ju som tidigare nämnt en riktigt bra start på dagen. Sedan i skolan blev det sam och matte, det sistnämnda är dock inte det bästa jag vet.
Och nu sitter man med magen full av köttbullar, nöjd och belåten framför datorn.

Jag är fan rå taggad på innebandy träning... Kan det vara så att min briljanta matte har gjort mig lite rastlös och lite spring i bena behövs? Jaa, jag tror fan de :)

Tänker kanske lägga mig och läsa lite innan jag sja iväg, massa med kramar dådå !


Bara söta drömmar nu! Godnatt :)

Det blev som sagt en kladdkaka med after eight på ;) + havrekakor. Vi satte på en film med familjen också, "vi hade i alla fall tur med vädret" en gammal goding alltså ! Det var ju väldigt mys och trevligt känner jag!
Men nu blir det sängen för mig och älsk, bara fixa oss lite sen äre nattinatti.
Dagen har fan varit nice :D En toppen helg har existerat dessa dagar också. Men nu äre blickar framåt, mycket prov nu innan julen. Heja heja !

Pusshääjj!


Adventsmys med älskling&bak

kladdis och småkakor :)


Serie premiär? Eller nej.. "Serie final" men premiär för oss ;)

Tyvärr torsk, men det var att snubbla på mållinjen... Bara att komma igen. Vi tänker vara riktigt nöjda :D
Plugg plugg söndagsplugg med baby nu då :) <3 Vi hörs väl senare.

Pusselipuss



Natti nattnatt !

En underbar kväll, lång middag och sedan ett bio besök. :) Jag är så nöjd så, längesen man fick träffa E och T. Vi beslöt oss för att nästa gång bowla :D inom en snar framtid hoppas jag.
Nu ska jag och älskling krya ner i sängen.

Massa puss och kram


<3

Tolvslaget klingar snart och jag ska krypa ner i min säng..
I går, fredag sova jag o david ute i Lilla Ålbo och jag har spenderat massa tid med honom även i dag:* Det känns som jag allt för sällan säger det', men Jag älskar dig mango<3 x)

I morgon ska jag och Carro för första gången visa upp oss offentligt och spela match som medlemmar i Stenhagens Kamratklubb ;) nervös? - ja, men kött fy fan vad jag ska tagga i morgon bitti. Har faktiskt smygit i gång en del redan nu i kväll!


Nåja, skönhetssömnen väntar xD Puss på er nötter!




Upplivad och tänker snart sätta igång med dagen ;)

Finns de något bättre än att vakna upp me sin pojkvän? Nej tror inte de :)<3
Vi vaknade runt 9 halv 10 och satte på en film, flickan som lekte med elden blev det. Eftersom vi ska se uppföljaren till den idag med våra kära vänner Emma och Tommie, det ska bli så jäkla kul att träffa dem! :)
Just nu ligger jag i sängen och väntar på att lillen ska duscha klart, charmig som man är orkar man inte joina xD
Vi ska fixa lite innan T och E kommer, även studera lite. Fan vad duktiga vi är xD

Vi hörs sen :D hejhopp! Pussochkram


BTW, FYYFAAAAAAAAN va glad jag blev när Calle gick vidare i Idol! :O MOHAHAHA xD


MinBabuskaJonas <3

Idol nuuu ;D YEAAAAAHHHH ! Ska ladda upp nu vettu :D BYE

Puss på babuska som är här ;D


Skola 12.35, jag älskar det!

Okej, lite depp där innan. Men så får det helt enkelt vara. Jag tänkte pallra mig upp ur sängen nu och hoppa in i duschen och käka lite frulle/lunch/brunch?
Dagen kommer helt klart bli underbar, med tanke på att den ska spenderas med Älskling här hemma hos mig. Idol mys för hela slanten och ta det lite chill, det är lycka :D
Jag är förövrigt en tjej som är i stort behov av helg, har varit en kämpig vecka med plugg och träningar. Skönt att lite få ladda om batterierna ;) plus att det luktar jullov också! Det får en verkligen att kämpa på :)

Dagen med Jossijoss igår var trevlig! Vi tog igen lite missad tid och testade overaller... Anade att någon blev trött på oss xD Storlekar hit och dit, men vi hittade tillslut ett par passande ställ.
Dock är vi inte helt nöjda med träningen xD men så får det kännas ibland, vi laddar till matchen på söndag :) Det ska bli riktigt najs. <3

Nej nu tänker jag sätta fart på dagen prio ett: inta duschen!

PÖSS


IDAG ÄR DET FREDAG !

Men känner en känsla av sorgsenhet, usch ångest på något sätt och vemod... Tycker så synd om dig, livet är allt bra orättvist.

Skriver mer sen, ska ladda inför skolan och dagen. :)



Godmorgon torsdag med frost

Jag har unnat mig en sovmorgon till 8 och en lång och härlig frulle :D Kände mig förkyld när jag vaknade, men det blir bättre framåt dagen :) Har ju träning ikväll som man inte kan missa!
Det som händer nu är att jag ska fixa till mig och ta mig in till staden för att byta buss till en som går till kraftkällan :) Japp mycket riktigt, jag har fixar 3 veckors praktik där och dem ska fylla i papper och vi ska prata lite. Senare idag blir det att träffa Jossijao på staden, där vi ska prova ut nya overaller och matchtröjor :) Jag diggart! Hem till hennes papi sen och tagga ;)

Vi hörs sen :D Pusshej !



sleep time jao

Det får fan inte komma nu igen, halsont börjar krypa fram... Äckligt!
Tänker sova på saken, ska på praktikmöte kl 10.00 imorgon. Måste vara lite piggelipigg då :)

puss natti natti !

Snart är det bra grejer på tv :D

Från Gränby är man nu kommen :) Det var ju lite små skoj sådär. Två t-shirts fick jag med mig hem, lite impulsköp kanske man kan kalla de. Men jag är nöjd dådå :D

Nu ska jag studera studera mera ;) ppppfft !





Lite Hannah Montana! haha :D jag tycker om skiten sådeså!

Gränby

Ska göra lite idrotts uppgifter nu sen iväg med mor till Gränby och kika. Vi ska även hämta upp Camilla :)
Dagen tänker jag inte klaga på, har haft egen idrotts lektion och den gick bra :D Faktiskt!
Sedan idrottspsykologi och sen gymmet där jag och Petra gjorde en rest uppgift som handlar om personlig tränare, då efter vi kört våra pass :)

Så i det stora hela en dag med idrotts tema och jag anser att den är mycket värd !


Pusskraaaaam


Efterlängtade december!

Men Heej!

Det är fucking fint väder! :D Jag sitter i skolan och har egentligen inte rätt till att skriva i bloggen just nu x) Men jag kände för att dela med mig v mina vintriga känslor och säga att jag längtar till jul. Jag har spelat julmusik på spotify under hela lektionen och efter skolan ska jag gå några julklapps-ärenden.. ;)

I går hade jag och Elin en fett skön tisdagskväll och vi kollade i princip bara på youtube-klipp :D JAg hade min lill-lördag i går i stället för i dag också x) Elin köpte nämligen en B&J som vi delade på och senare poppade vi popcorn !
Ja, jag är tjock som vanligt :P

Men oj vad vi gillart<3 Nu ska jag se till att bli klar med den här stackars artiklen jag lagt åt sidan.. Baba dådå :*







Btw. Bilden är från Camillas fest i helgen'. Jag och pinglan :)

KALLT! -4

Uuuhhhuuu ! Nu är det december måndad känner jag :) Snart jultider! Mysigt värre... men det är lite sorgligt med detta kalla väder. Dock har vi haft hur milt som helst de senaste veckorna/ månaden?
Bättre med kallt och frost än regn :)
Nu ska jag fixa mig det sista här hemma och sedan pallra mig till staden och möta upp Petra. Vi ska ta oss till fysirfjädern där vi ska ha lektion med Sandra, ledarskap 2.0 är det som gäller idag.



Morgon musik med Michel x)

PÖSS

Tisdagen, mys dagen med dh !

Det är stort för mig xD Tisdagar.

Fortfarande en sliten tjej... träningen idag tog knäcken på mig! Slut.
Ikea med mamma var jätte trevligt, vi handlade och kollade plus en god middag tillsammans där.

dh dh dh snart :) Puss på det !



Då jag inte kände mig lika blekfet som nu. Bilden är förövrigt tagen i wonderland, Ropan :)


Spanska förhör

Trött jag blir, men det gick faktiskt bra. :) Nu är det bara att vänta på att tiden ska gå fort... För jag vill sluta :D

Måste vara med nu på lektionen för det är provgenomgång xD byyyee

1 december

Njutning... Julen är här om en sisådär 24 dagar :)
Helt utvilad är absoult inget som beskriver mig just nu. Orkar egentligen inte någon skola, men nu är det bara att hänga på in i det sista! Tänker fan inte ligga hemma och deppa xD Vilket jag gärna känner för idag.
Engelska B är inte något som jag jublar för innan.

Mitt neggo får inte ta över nu ;P Tänker gå och äta en goo frulle. Idag ska jag se till att dagen flyter på!

<3 pöss pöss



Hjärtegrynen!


RSS 2.0