söndagsro..

HEj!

Jag känner att jag har sovit lite middag och är därför lite sådär småseg som man kan bli därefter.. AS skänt var det dock :) nu sitter jag och väntar på mat , utan att jag göra nåt vettigt för att fylla ut tiden. Eller jo ' jag har suttit inne på seterra och tränat på världens länder och städer.. otroligt hur jag kan tycka det är så kul. Hedvig är hemma nu från sin skidresa med familjen Stockselius. Hon gör nu precis som jag gjort (ligger och vilar). Det känns ändå som att det i stort sett varit en bra helg! I går tog jag tag i vårstädningen och var dessutom ute och sprang! (unbelieveble) Samtidigt hann jag med att barnvakta Elvira och Olivia medan Linda sprang och gjorde ärenden.. :)<3 Det var toppen helt enkelt! Sen pepprade jag kvällen med att åka på klassmys hos Rob i Gottsunda, där halva klassen deltog. . MEn kul var det ändå!


Idag har jag varit lite med Elin. Vi promenerade hem till henne i Gränby , där hon bor nuförtiden med Nelly och Karro. Jag tog mig sedan hem på cykel och passade på att svänga förbi och titta på mosters och mormors gravar..

Hoppas jag taggar till efter maten och hinner dra en löprunda innan big brother börjar :) Nu ska jag äta.. Puss!

dålig uppdatering

Hej och hallå! Ville bara berätta att jag lever för min (och carros) blogg, för den har inte hört av oss på ett tag.. Det är fredag och jag tar det lugnt hemma. Har skrivit ner lite frågor jag ska ställa till barnen på praktiken under nästa vecka som är min sista innan jag åtregår till Guc, och skolarbete. Jag har mycket att få gjort nu innan studenten och jag känner mig lite smått stressad'.. Men det ska bli kul och i morgon ska jag få träffa större delen av klassen! sKoj!

Jag är sjukt taggad på vår nu och hoppas på att den kommer på riktigt nu och stannar ända fram till sommartiderna!

Ha de gött :D

Torsdag , fjärde dagen hemma

Det suuuuger att vara sjuk! Nu har snart hela veckan gått och jag har lite ångest över faktumet att jag inte mår så mycket bättre. Det är hela tiden något som gör att det tar emot att komma tillbaka till vardagen. Jag orkar inte vara sjukling längre! David den stackaren har varit med mig i dag. Det har känts lite bättre , men bättre vore om jag varit på g att gå till praktiken i morn. Jag som hade hela veckans tider inplanerade och skulle till och med få esök av en lärare från guc på förskloan. men vad ska man göra..? Jag är ju inte den enda som är sjuk heller..

Nu ska jag ta lite te och kanske inte långt efter gå och sova'. God natt!

såja!

Då var det dags att stoppa sig i säng efter en hyfsad innebandyträning. Spelade ju match i söndags sådär direkt efter en veckas semester och Micke hade tydligen fått rapporter om att jag varit grym, vilket han såklart (lite kul att höra) var tvungen att stå och säga till mig på träningen. Visst det är väl positivt men vad ska man säga mer än typ "tack" xD Vad ful jag är som måste skriva ut dessa tankar här på bloggen, men vafan. Det känns bortkastade energi av fingerkraft om jag raderar det nu ;) Jag kom och tänka nu precis hur kort tid det är kvar i skolan! Jag har ju praktik fram till vecka 14, då är det värsta chill-veckan, sen vecka 16 är det påsklov och sen är det typ tolv veckor till och studenten. Nej nej, jag blir inte stressad :P fyfan!

Jag har massor att göra också. i morgon kommer Kortis och lyser upp min dag<3 Gud vi kommer inte kunna vara tysta en sekund xD underbart! Men såsåså , jag ska upp klockan sex i morn , då jag börjar lite tidigare än vanligt. Måste skynda mig att ta ett bad innan jag kan sova'

Sov gott sen!


RSS 2.0