Söndag

Sista dagen i denna månad :) Är det så att våren sakta med säkert kryper fram?! I så fall.. HURRA!
Helgen har varit guld <3 Jag är så nöjd så. Spenderat den först med min goda vän Josefin, sedan med min älskling och firat syster hans och träffat familjen Östlunds släkt.
Idag har jag och skrutten bakat vilket inte är ovanligt haha! 

Idag blir det att ladda inför praktik och så, denna vecka blir chill! :D Jobba 2 nätter med mammi sedan ledighet. Det ska bli intressant faktiskt ;D
Träning och engelska läsning står på tur i min lista nu.
PUSSSS




SLASK!

Men Goddag dådå :P

I dag är det en slaskig och blaskig dag! Vädret tilltalar en inte att gå ut i om man nu inte äger ett par gummistövlar. Det ska jag däremot köpa hade jag tänkt mig. En så kallad översvämning har just tagit fart..Att kylan har avtagit känns lite skönt ändå och jag längtar efter vår och sommar :) Det kommer. Men först skoooola. Japp, sista dagen på lovet och jag ska plugga plugga plugga, plugga bort min sura min xD hahah fyfan. Jag kräver lite creds från mina lärare för att över huvud taget ha suttit med skolarbete på mitt sportlov! Och stressad har jag varit också'. JA, stackars lilla mig x)
  Nåväl, det får gå som det går. Jag ska få följa med Lossan, Hugo och Edwin på innebandy kl fyra. Det ska bli roligt iallafall. Känner att jag är lite äcklig från gårdagens festande i Sala, men ska snart ändra på det. Under tiden jag har skrivit nu så har mitt ögonlock ryckt med jämna mellanrum, vilket är massa störande. Det har hållt på sen igår typ. Och nu fick jag huvudvärk. Haha vilket elände xD

Nej det är nog bäst att jag fortsätter enligt min dagsplanering..

Tjingeling så länge!


I väntan på bussen :)

Jaha, inget Ropnäs blev det denna gång men jag är faktiskt glad att jag stannade hemma :) Carroman och jago har spenderat en del tid med varandra, vilket känns så sjukt värt! Vi tog en sväng på staden i dag innan vi splittrade oss för kvällsmys at vårapojkvänners tillhåll :P 804 here we come xD Jag däremot var tvungen att mellanlanda hemma hos pappa. Min mor kom förbi och jag kunde visa henne dagens fynd jag gjort:)
  Jag och lillan lyxade till det för oss och satte oss ned i Svava gallerian  med varsin påse naturgodis som vi goffade i oss xD Efter ett tag upptäckte jag att jag blev iakttagen av Nisse Göthberg m.fl. :P hahaha, det var nog en charmig syn må jag säga :D

Just nu sitter jag med skorna på och väntar på att tiden ska gå. Tänkte ta mig iväg till kiosken sen och köpa med mig nåt till David '. Han måste ju få tjocka lite oxå x) . Hoppas folket får en trevlig kväll. Nu ska jag gå. BABA:)


GLAD

Hejsan :) Tummen upp för gårdagens mysigheter! Nu blir det träning och chill :) LillJ är här och sällskapar mig, vi ska ha det såå bra ;D MOHAHA! 


<3

Solen i ögonen

TJOHOO :D Stan nu med Panda och Kajs! Vi ska även hinna med att träna.
Bra att det känns bättre för lillJ <3 Jag är med dig! :) Lovet är inte slut och det kommer bli awsome ;D MJEH!
Min baby får jag träffa idag och det blir perfekt avslut på dagen :* PUSS

Jorå, denna dag var också värd!

Ibland behöver man gråta. Man vaknar upp morgonen efter och det känns bättre igen. Typiskt mig. Varför klaga när Det finns så många människor med större bekymmer än mina. Dagens visdomsord kanske. Sluta grina över vad du inte har , gläds i stället över vad du faktiskt har. Oja. Nu får du skärpa dig joss. Världen har inte gått under. ännu x) Förlåt gott folk! Inte min stil att deppa ihop'. Nu ska jag somna oduschad och äcklig som jag är och i morgon ska jag ta tag i mig själv och göra dagen. Kortis du är GULD. Mitt guld nu och föralltid, tack :)

Seså, mitt lov är kort och ska därmed fyllas till kanten ! Time to go positive :) För att påminna mig själv lite om mitt underbara liv som det faktiskt är, så måste jag berätta att idag har jag varit i Bälinge med systrarna och träffade alla barnen:) Jag har även tränat aerobic , där jag och Carro var dominanta (i våra ögon xD)<3 så det finns egentligen inget att hänga läpp över...


Natti dådå!


<3<3<3<3<<3<3<3

Stockholm+ Aerobics= SANT

NICE DAG !
Gumman min <3

epic fail

Detta skulle inte hända, men självklart fastnar JAG vid datorhelveta och kommer sent in i duschen och kommer vara död imorgon :D Jag lyckas alltid! HURRA FÖR MIG!

tralala

Lov lov lov! Deppigt inlägg under mig xD hahaha så kul!
Imorgon blir det Stockholm för hela Slanten och sedan "jumpa" !
Kortis inlägg vilket passar mig utmärkt. Snart Ropan, Josskoss wonder-land?! :) <3


Syster imorgon in the huvudstad och mamma följer med på ett hörn :) höhö
Kommer sakna min plutt inatt <3  :D

Lov och jag har fullt upp!

Måndag. Vaknade halv nio och kom att tänka på allt jag har att göra. Egentligen har jag inte så mycket "ledig tid" som jag kanske hade behövt.. Måndag efter lovet ska jag vara klar med min tal-analys och dessutom hålla ett muntligt anförande om det. Jag ska läsa ut en 400 sidor lång engelska-bok + redovisa denna! Jag ligger även efter i matten, vilket betyder hårt jobb där och helt plötsligt så känner jag mig stressad igen! Efter lovet ska vi också börja med två stora uppgifter i historia,samhällskunskap och textkommunikation.. Det kommer kräva fullt ös med plugg varje ynka minut. Fyfan. Jag dör.

Dags att börja planera och prioritera.....





Nej! Vilket depp-inlägg' . Nu ska jag gå och väcka min älsklingsDavid! :)<3

Puss

Inlägget under låter VÄRT

Hallojsan! Nu är man då hemma efter en match som gick med vinst, viktigt för behållning av ledning :) Äckligt köttarlag mötte vi, men skit samma vi körde på som fan.
Ikväll blir det hem till en viss Iza en stund. 
Ser fram emot ropnäs :)


Måste flika in att gårdagen var trevlig trevlig! Restaurang med Älskling,Madde och Hannes :) Sedan en fika på linné. Mööms. Sedan drog jag och Älskling hem och kikade melodi och goffa lite lätt och lagom xD
<3

Goffakväll!

Har sett fram emot lördagskvällen och massa mys med David. Dessutom har jag sagt till alla att jag ska tjocka hela helgen. Nice! Det började gott men nu tror jag att jag håller på att spy!! xD hahahahaah. Fyfan! B&J + Godis efter en fet middag och jag har förvandlats från ett fetto till ett svullo :P Usch nu ska jag gå och tömma kistan lite ;P

Pussss

/Little "BIG" J

<-- Äcklig tjej! xD Visst gumman?<3

19/2-10 <3 Det närmar sig LOV

8 månader med dig min korv :D  Pusspusspuss på det!<3
SNART LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV förbannat glad!

Slut

Kroppen är lite lagom död nu :) Som joss sa, benen känns stumma och dom ville inte riktigt våra vägar idag tror jag. Men det är skit samma nu, vi taggar som galningar inför match i helgen!




Som sagt, är trött och jaa men andra ord död. Fredag i morgon och det är u n d e r b a r t ! till på köpet är det den 19 också <3



Aja inget vettigt ur mig ikväll heller, lika bra att krypa till kojs och varva ner.





Sov så gott !

Snart träning :)

HEJ hej!

Sitter och taggar till kvällens innebandy. Fryser lite faktiskt. Jag har haft så sjukt oflyt med bussarna i dag, men det har funkat trots allt och jag har tillslut kommit fram x) Skolan har i stort sett gått bra i dag annars och jag känner mig ganska duktig :P I morn är det fredag och sista dagen innan lov' NAJS! Lovet kommer oxå bjuda på massa kul!

Det ända som känns lite jobbigt nu är att jag inte får något svar på mina skjutsförfrågningar, vilket betyder att jag kanske måste ta buss till träning och det har jag inte lust med (bortskämd). xD Om jag ska åka buss blev det helt plötsligt lite bråttom i mitt liv'. Måste förbereda min outfit :P


Hej så länge!




°


.

Spenderat tid med ett pucko vars namn är Petra :) Slaggi hos mig, sen fyrishov idag. Ett besök på FH var sjukt längesedan! Så lite roligt måste jag säga att det var :D
Träning väntar nu som alltid på torsdagar...
Det luktar bakat här hemma, jag har fixat chokladkakor och mamma bakar nu chokladtårta, familjen tjock?! Javisst! Allt lägen.

FÖRBANNAT TRÖTT PÅ VINTER, HIT MED SOMMAREN! 



Liten lördag

Godmorgon!
Nu bär det av till korskyrkan för att uträtta under! (IDROTT)... 
Känner av min förbannade höft så måste chilla lite och skippar innebandyn på eftermiddagen. Ett pass i skolan räcker idag, med tanke på att delar av mig strejkar?!
Annars är livet underbart ;D

Ytterligare ett OS-guld!

Hellu! Fettisdag idag och jag är inte fetare än vanligt x)

Har precis avslutat ett samtal med David, mitt Mongo :P Vi sa inte mycket vettigt, men vi lyckades prata hela tiden trots allt^^ . Nu ska jag skriva klart lite skolarbete och sen duscha bort det intorkade svettet efter dagens aerobic-pass ;)

Sedan blir det god natt för mig och i morgon väntar mer skolarbete..

Tjolahopp!




Jag och David på Indian Kitchen i lördags, dricker lite MANGO Shake ;)<3

Lite uppdatering från en fin helg!

TJo! Sitter i skolan och jobbar med radio & tv .. Jag kände plötsligt att jag måste skriva några ord om helgen innan jag går vidare med veckan :) I Fredags tog jag och mor en sväng till Bälinge, där vi åt mat och myste tillsammans med Ellen, Hugo och Lossan. Vi hade lite tjejsnack, vilket jag kände gav mycket!
Lördag - Match först och jag och min David firade sedan vår 1 års-dag på Indian Kitchen och sedan på Portalgatan. Ganska lugn kväll, men det gillades mycket ska jag säga:*<3 (slänger upp nån bild till sen..)
Söndag och jag vaknade upp med min plutt och vi inledde dagen med en stor frukost :) Sedan fick jag agera husmor och diska hela köket medan David hade lagom kul vid datan.. Klockan ett gick vi hem till kusinerna och firade morbror och Desses födelsedagar.. Efter det kollade vi på Sommaren med Göran på vår data och chillade en stund -> middag och sen bar det av till musikens hus och vi kollade på en musiktävling där Jeppes band var med och spelade.. Sent kom vi hem till David och satt oss med varsin te-kopp och kollade Wallander. Med det var min Alla hjärtans dag slut och jag mår just nu alldeles utmärkt ;) <3
Som tidigare sagt; Vi leder SERIEN! Härligt :D

Alla hjärtans dag

Vår dag! :D 


Hoppas alla haft det tipptopp, mysig dag vill jag lova.
Det blev att äta ute idag :) Turkisk restaurang, riktigt gott!
Jag och baby lagade efterätt också, någon choklad grej ;D Måste ju festa till det ibland lite sådär.
Måste säga att jag fick så söta örhängen och halsband av min lilleman, puss på honom! :*

Nu måste jag plugga lite till mina två prov. BAJS!
Förövrigt leder vi serien och det är KÖTTIGT NICE !

1 år . .

Tiden har gått så fort'.. Flugit fram rent ut av :P Ett underbart år har det varit :)




Jag älskar dig David Göthberg<3




FREDAG

Godmorgon idag blir det ut och hurta som sagt, ska trä på mig mina varma skor och ryggsäck?! xD haha vi får helt enkelt se vad dagen har att bjuda på!
FREDAG FREDAG FREDAG FREDAG !

Bild av Camilla på Nyår :) Det var fint de.

Lyckad dag!

H
a
l
l
o
j

!

dådå :P . Bjursås hela dagen med klassen (friluftsdag). Fyfan vad det var underbart! Första gången jag gör en sån här resa och shit' vad läskigt det var i början. Det var typ läskigt lite till och från och jag fick bjuda på några riktigt snygga vurpor ;) . Men jag är hur som helst otroligt nöjd och tackar alla för det trevliga sällskapet! Träningen nu i kväll gick också bra', vinklingen får testas i helgen Carroman :D

Nu ska jag duscha lite snabbt och sen dra mig tillbaka in till mitt rum och min säng, där Elin just nu ligger deckad :P

Synd att Camilla inte kunde vara med oss i dag' , men vi hoppas att du hade det bra också :*

Puss & Kram


Rubrik

Plugga. Packa inför halv utedag. Träna.
Ibland undrar jag varför jag valde kursen natur & friluftsliv! xD Slöseri på tid! BAJS!
Halv utedag i morgon med klassen, ja vad händer då? JO, laga mat i spritkök... Predika om allemansrätten inför klassen... Köra en jävla tips promenad och se vad man lärt sig. HAHA LAMT! Vilka skogsbär!
BTW. ÄLSKLING JAG ÄLSKAR DIG :) MWAHA.
Bilden passa utmärkt, min kärlek till naturen...


Ska plugga det sista nu innan jag trallar iväg till skolan :) Känner mig nästan lite duktig. Bara nästan. 




11/2-10

Godmorgonstund :) Vaknar med ett toppen humör, beror det på 3:e morgonen av sovmorgon?! Jag skulle tippa på det, bland annat... 

Nu ska här duschas, pluggas och ätas!

Så BRA dag!

Trevligt med min mor på stan och allt har gått bra idag. :O Fan så härligt alltså, att sådana dagar existerar. Dock saknar jag min älskling :) Men det dör man inte av. Ska pussa extra mycket på honom i helgen istället :*
Josefin: Vi håller måttet som vanligt... 30 minutare all the time :D <3
Sovgott !

Time for spanska projekt

Ska pallra mig iväg till skolan en snabbis i alla fall. Ska spela in något skit på spanska :)
Sedan mentorssamtal samt stan med mammi, vi tänkte äta en middag dådå :D
LYCKA TILL MED PLUGGET KUMPAN !

Ledig men inte ledig x)

Gott morgon!

Det är nu jag förväntas sätta i gång med alla uppgifter jag någonsin fått i skolan xD Vi får se hur det går'. Ville bara skrika att jag uppstod för en timme sen och är frukostäten och klar för att nu ta fram böckerna.

Skönt med lite tystnad i hemmet. Men blir det för sömnigt lägger vi inte lite musik från Spotify :)

BABA så länge!


Ett under om jag slipper lida av träningsvärk i morgon!

Rubriken säger allt, godnatt för mig. (EMO xD)
Har tubat runt lite nu och hittade massa fina filmklipp osv. USCH skulle haft någon att snyfta med! Blir så känslosam nu på "nattskvisten"?!?!












Och absolut vi höres i morgon on the telefon ! <3 :)

PS. vi ska bli bäst på aerobics DS.

<3


Sen dusch och sen krypa ner..

Tata!
Jag känner ju att jag har lite ågren (bara en lätt en) , för Hagge stängda av tv:n mitt i en läskig thriller som jag satt o kollade på! Okej jag var väl något av en ckicken , men det var en sjuk snubbe som typ sprang runt på ett hotell o döda ungdomar. Spännande tyckte jag xD Och nu får jag inte veta hur det slutar'. Bajs :P

Aja . ingen skola i morn, men det betyder inte att jag skippar pluggandet! Jag ska försöka göra mitt bästa för att få så mycket som möjligt gjort. Synd att Pauan är sjuk - Vi som skulle ha OTH-mys hos henne. Kanske Gud typ tyckte att jag borde plugga istället x) haha.

Nu in i das shower och sen hoppas jag finna ro :)

Puss på folket!
Btw, Carro - hörs på tellen i morn ;) <3

Ledig dag

Godermorgon ! 



Glad på livet :D Tisdag idag och man är som sagt ledig. Det här är något som tillhör listan på det som förgyller  ens dag ! Frulle nu och snart iväg till tha gym och träffa Petra :)




Taggad på träning

Målbildsträning är något jag nyss utförde, det hör till idrottspsykologin som vi ska avsluta på fredag. Somnade till när jag lyssnade på det, så skönt med en liten powernap!
Snart träning och det ska bli grymt kul! :D Som redan är nämnt så gick matchen riktigt bra.
Imorgon blir ännu en skön och soft dag: LEDIG (vilket betyder sovmorgon). Träffa Petra på gymmet. Emma kommer och hämtar mig :) Sen hem till mig och vidare till staden. OH, så kul!

Hallååå Måndag!

Som sagt', i dag ska det bli en bra dag x) Allt handlar om inställning. Det är träningen i kväll, vilket är lika med guld :D Vi vann matchen i helgen! Skitbra, och Kortis baljade grr 2 ;D Själv missade jag öppen kasse och jag har fortfarande inte kommit över det xD men men , Vi fortsätter denna innebandy-vecka minst lika bra och det finns inget annat än vinst i helgen!
Ellis 20-års- fest har avfyrats denna Lördag och det blev mer alkohol än tänkt. Jag klarade matchen bra dagen efter ändå :P David Mango avslutade helgen med magsmärtor och jag hoppas att det inte blivit värre. Får ringa och höra med pojken senare<3
Nu ska jag jobba på x)
Ciao!
nån' ful bild från ettan x)

MornMorn

Idag ska bli en BRA dag!

<3


VINST

SÅ jääävla viktigt! Vi är på g och det är guld! 
Vårt spel funkade verkligen idag och det kändes för härligt!
Nu, plugg dusch städ och allmän fix inför en ny vecka.
Veckan ska fan gå bra, för sen är det bara en vecka kvar till lov. Och man kan ju inget annat än att se fram till helgen, alla <3:s dag och det är väl mysigt alltså ;D 
J&D får vi inte glömma, dem små liven!
:*
Sämsta bildkvalitén, men jaa... Jag är inte känd för att ha fina bilder :D Så bajs på det!

Nattis

Vi tänker lägga oss till rätta nu :) Så säger godnatt!



Fin dag med Älskling

Vaknade nu efter någon timmes sömn xD Fyfan vad illa! Men skönt var det, nu väntar vi på mat! 
Annars taggar jag till matchen i morgon och tycker livet är allmänt bra!
Tack för ett godnatt föregående kväll Josefin Mattsson! :D <3


Ny vaken och taggad på att vara med.. eller? :*
BABA

Come give me love

Drar ett litet godnatt-inlägg till ljudet av Ted Gärdestads trygga röst..
 Jag och lillasyster har precis tittat färdigt på Australia som gick på tv'. En film som lätt hör till de som berör en in på hjärtat. Och så tycker jag Somewhere over the rainbow som har betydelse i filmen, är så himla fin :)

Har nu en del sömn att ta igen' . Sov gott Carolin Andreasson och hennes baby :P<3





God natt min älskling<3


<3


 

Sjukling

Som rubriken ovan lyder. Det suger! 
Halsen värker och det är inte så trevligt.
Älskling slaggade över inatt och fick dra iväg till skolan ensam. Dock får jag se om det blir bättre under dagen, så jag och min mor kanske kan ut på en prommis. 

Annars blir de att sova, plugga och vänta på min plutt :)
Btw, Hoppas träningen inte var allt för hemsk little J <3 !

Strax dax för sängen..

Börjar bli trött', ska krypa tillbaka snart. Måste bara säga att en träning utan Carro suuuuger! Bajs asså :P Jag ska inte uttala mig så mycket, men jag lackar när det inte finns nåt samspel i sin kedja. Röv på de , och ja Kortilini , jag ska skrika i ditt öra i morn xD

Hoppas nu att du sover bort ditt halsont<3 Vilket påminner mig om helgens D3-match som jag antar att jag kommer spela.. Ellis har 20-års -fest och jag har match kl 12 dan efter'. Vafan liksom! :P Inte kul att vara med och inte få slappna av! Det löser väl sig alltid, men jag får ju lite Ågren för tillfället x)

Svenskaprov i morn. Kan lite grann iaf ^^ (Y) Engelskan skriven , men usch vad sämst :P orkar tyvärr inte bry mig just nu! Får väl i så fall fixa't i morn känner jag. aja Good Night fox!


Kommer sömna med min bok i anstiktet!

/ Joss

SKARRIG

Ont i halsen. INTE BRA! 
Hoppar träningen och älskling joinar hem till mig.
Annars sitter man nu och fan ska klara en uppgift nununu. Som tur har man Petrus till hjälp, eller ja vi hjälper väl varandra. Säger vi. 
Sviker Mattsson idag :( SNYFT.





Denna bild pryder min skoldators bakgrund! 
Puss på min fina pojkvasker :*

-

Ovanligt tidig träning blir det ikväll, mycket skönt! 18-20, vilket gör att man kan slappa lite innan sängen. Tror till och med att jag ska försöka sova lite tidigare. Träningen ikväll består av ett aerobics pass med laget, Joss&jag ska vara otroligt taggade! 




Annars är jag förbannat tacksam att sportlovet närmar sig :) 
Inget vettigt finns att yttra sig om, vi hörs när vi hörs!

RSS 2.0