Tisdag 26 april

Idag är det pappa och lindas födelsedag! Det ska firas med lite fika här på portalgatan :) Jag har blivit massa förkyld så jag hoppar löpning idag igen, trots det stora behovet. Nu kan jag ångrat allt jag tryckt i mig de senaste två dagarna. Nu ska jag sätta på en kopp te till mig själv och titta lite på desperate housewives tills pappa kommer och kladdkakan är klar!


Have a nice evening :D


Påskdagen!

Helgen lider mot sitt slut igen och det är alltid vid dessa tillfällen som jag passar på att skriva här :)

Vi har som vanligt firat påsk ute vid Ropnäs hela gänget och jag är så nöjd med alla dess händelser!  Fyfan vad lyckad tillvaro jag har egentligen :)<3 Lycka uppstår så ofta för mig att jag nästan blir nervös över att missa att ta vara på den. Panik på att tiden går så fort! För mycket stanna upp i tiden och tänka-tid kommer göra mig galen en vacker dag! Panik :P

Men jag ska lämna datoren nu dåe. Big brother väntar kl nio.. I morgon ska jag på dejt med Carro och solen ;) Hej så länge!

söndag igen..

men guuuu' vilken fin dag :D synd att slösa bort soltimmarna i en innebandyhall känner jag, men vad ska man göra? får sätta mig ute på balkongen en stund nu innan matchen i stället och njuta. Har bakat chokladbollar. dock inte till mig själv, utan till kiosken :P

Jag har påsklov nu'. skönt som fan! Carro och jag utgjorde en toppenfredag, igår städade jag lägenheten (mitt rum är kvar), och i dag sol och innebandy (Y) Är så lycklig över att jag har fått jobb nu.. massa att se fram emot'. men nu måste jag fortdätta med mitt liv x)

Peace!

En riktigt bra helg..

..som snart är slut. Men jag känner verkligen att det varit ett bra avslut på veckan. Två innebandymatcher, två vinster, Fredagsmys med Ellis och Frans med sällskap.. , Lördag -fint väder, ett kärt återseende och en kul utgång! Kanon! I dag efter matchen har jag pluggat lite också, vilket känns bra! I morgon ska jag träffa Camilla :) <3


På schemat återstår att se klart på Big brother , duscha och bädda ned mig... Sov gott sen!


Lölölölööördag :D

Fin morgon att stiga upp till och jag laddar nu inför match. Jag hoppas innerligt att foten inte krånglar, för jag kan inte hålla mig borta från banan mer! Ikväll väntar finbesök av Malin D och Jenny W och ev Nicho om jag inte misstar mig :) Det ska festas till lite om jag tillåter mig och det kanske vankas utgång '. Jag ska försöka få några biljetter sålda till skivan och jag tror att de kommer nappa på det . . Senare dyker nog David upp och stannar över söndagen. Toppen!


ett samtal till Carromannen är försenat, det får jag inte glömma!

"viktnåja"

jag ska aldrig göra om misstaget att ställa mig på en våg igen, det väcker bara ångest inom mig dådå!x)

bababababababa!

Hallå! sitter och diggar till Miss Li ba ba ba och dricker kaffe. Jag är tillbaka i skolan igen och vi har just nu textkommunikation. Konstigt nog så känns veckorna snabbt som varit som bortblåsta och man är helt tillbaka till verkligheten igen. Jag har en massa att göra på dessa sju veckor som är kvar.. sju veckor! jag dör lite lätt, men känner samtidigt att det ska bli lite kul att ge gärnet och sen ta studenten :)
Pauan visade mig precis ett klipp på youtube från en film som jag nu vill se. Want a cockie eller nåt hette den. Kanske blir senare, men jag ska lägga den på minne känner jag'.
Nu ska jag snart fortsätta jobba... hej så länge :)

Go' kväll!

Ska strax göra mig i ordning och sova. Helgen är återigen över och jag har fått ett bra avslut framför Big Brother med lillasyster och en mega massa glass xD kanske inte vad jag behövde men vad jag ville ha ;) I morgon är det måndag. Jag är ledig . Ingen praktik och ingen skola. Jag ska istället hänga med Ellis. . Vi ska hämta ELvira och Olivia från dagis och skola. Det är Elviras 5-årsdag i morn och detta var en av hennes önskningar kan man säga '. Hoppas inget kommer emellan och förstör. Vi var ju igår hemma i Bälinge och hälsade på och idag visade det sig att Ellen var sjuk.. tråkigt! Men jag tänker hålla mig frisk :) På återseende bloggen.

Natti natti!

1 april!

Halloj! Det är fredag och början på helgen. Känns väldigt skönt. Trots detta är det ändå en lite sorglig dag idag. Det är nämligen min sista dag av sex veckors praktik och jag känner HUR TIDEN HAR SPRUNGIT FÖRBI! GRYMT KUL HAR DET VARIT OCH JAG HOPPAS KUNNA SE FÖRSKOLEVERKSAMHETEN som ett en plats för mig att extraknäcka på som vikarie framöver. Måste bara nämna hur fina alla på Vänge förskola är :) jag har fått högar av teckningar från både Tussilago och Kabbelekan och av fröknarna ett block med pennor<3 Vi hade kramkalas och det bjöds på glass.. Det kunde helt enkelt inte bli bättre avslutning för mig än så här.
Ikväll så ska jag försöka få ordning på lite grejer inför att skolan sätter igång igen . Sen blir det mys vid tvn med min David som kommer på besök! Just nu sitter jag i Lilla Ålbo hos mammsen som jag fått möjlighet till att träffa oftare under den här perioden också :) Nu börjar allvaret snart igen.. full fart! Baba :D

RSS 2.0