GÄSP

Trött & åter trött, men det gör inget! :) För nu är det helg! Har mycket mysiga saker inplanerade och det gillas starkt. Inleder med en mysig kväll med J som sagt, då efter ett pass med innebandy. 
Tror det varit en intensiv vecka, därav tröttheten. Skönt att ladda batterierna!

Torsdag

Somliga har tur... Josefin Mattsson! Själv har man en skoldag kvar, men det ska nog gå undan. Fick i morse reda på att det blir Ullared som jag och min syster har tjatat om xD. Vi åket om ca 1 månad, så nu blir det att verkligen spara pengar, jag ska inte köpa något onödigt denna månaden!
Sitter i skolan och vi har en redovisnings sak nu.
Hejhopp!

En dag närmre en skön helg!

En redovisning gjord denna vecka, nu väntar 2 till dessa 2 dagar... Men det är bara att ta dem steg för steg! :) Känner att det är en välbehövlig helg som väntar. En långhelg som startar på torsdags kvällen för min del, mys med Josefin blir det då! Hur längesedan som helst :*
Ikväll är det träning som vanligt vi kör på dubbelpass, både med u och a lag.. Fan jag vill bara att min motivation ska komma igen!
Jag älskar min tokunge så fruktansvärt mycket! KRYYYYAAAA <3
Nu ska jag skriva klart en uppgift och öva på min & Petras pp. Kul liv va.

Come baaack?!

Jag suger verkligen på att uppdatera, ska försöka nu igen för min väns skull! Har varit mycket den senaste tiden och jag har bara skjutit upp att gå in på bloggen och skriva. Mycket i skolan, träning, umgänge och ja mycket mycket helt enkelt! Hoppas jag är förlåten :o
Dag1 på min praktik på Willy´s vilket var trevligt! Träning ikväll och mys med min kära mor. Tyvärr kunde inte min älskling komma och besöka mig. Han är sjukling nu :/
Nu blir det lite plugg!
Baaajj

Söndag 26 september

Graaattis Jenny Wessman 20 år får man ta att säga! :D Vi sköter inte bloggeriet nå vidare längre, men jag känner att jag måste dokumentera denna helg lite grann :)

Fredag 24/9-10 - Jag unnade mig en utgång ,vilket är sällsynt under innebandysäsongen och hade en väldigt trevlig kväll :) Efter skolan gästade Elin Karro Camilla och så småningom också Julia mig på förfest och vi tog lite härliga och galna bilder..

Strax innan vi skulle gå hände en liten olycka dock :P Elin och jag ville ha nåt gott att snaska på och popcorn mästaren gick in för att visa sina talanger.. sen blev annat intressant och jag rycktes efter ett tag upp ur min sköna sinnesstämning av att det luktade rök. Började ana oråd och vi far in i köket där kastrullen stod och rykte. Utan att rikta fatta vad som höll på att hända lyfte jag på locket och möttes av en stor eldsvåda som skuttade opp och skrek HEEEJ! WOOM sa det när elden lös upp hela köksbänken och jag i min panik drog ner kastrullen i diskhon och spola vatten(inte bra, men det brann ju så jävligt att jag var tvungen att handla snabbt xD)

Efter den chocken var jag lite förvirrad och jag både skrattade och grät tillslut. Men far min tog det väldigt bra , pjuuh! Och tur vad det att jag hade mina flickor där som putsade bort det mesta av sotet åt mig (Y)<3

Det gick bra och vi kunde styra kosan mot en trevlig krogkväll. Kl två var dock helt slut , så jag och Elin mötte upp David och gick hem och deckade xD

haha men det var kul! Lördagen var lugn sen. Vi var på fika hos Linda och Tomas och de fick lite presenter. Ellen firade ett år sedan hon fick benmärgen.

På kvällen kollade vi på vampire diaries och myste! Sova hyfsat tidigt och ladda inför tidig söndagsmatch..

Söndag - Dags för seriepremiär! Fantastiskt kul :D och det blev vinst , både U- och A-lagsmatchen! 7-3 mot Hagunda var ju såå viktigt'. BRA start helt enkelt :) resten av dagen har sedan inneburit lite återhämtning , städning och pluggande. Kort vecka väntar mig! Soft som faaan ;) 

Mitt huvfud vääärker!

AAAAAAA! Jag har en så sjukt bra vecka precis, men nu är jag så trött! Det är typ jobbigt att bara sitta stilla'. Tror jag behöver sova. Och plugga. Hittade inte min äckliga mobil i morse heller. Fick lite ågren och kastade saker runt mig. Stackars David<3 Skolfoto i dag och det är flera ickedeltagare. Pauan är inte här, så projectarbetet får väl tas upp nån annan dag'. Camilla skulle komma men hon svek mig lite där då'. Nej , fan , jag bryr mig förresten inte. Skitsamma! Allt är bra , jag ska försöka tänka positivt. Hem plugga äta och träna. Så skitbra!
NK väntar men först lite mat..
Ciao!

Nu är det mycket kul som väntar!

Torsdag kväll och helgen stundar.. Carro kommer hem , Vi ska barnvakta Hugo och Ellen och kanske gå på bio.. , två träningsmatcher på söndag. sedan är det packning och adjösägelse till Sverige för poff! Där åker vi till Turkland :D kuuuul!

Det som står emellan mig och denna roliga framtid nu är en svenskaredovisning i morn som förhoppningsvis kommer gå bra.. , en lång dag tack vare en sen matte-lektion ,vilken jag måste bli klar med några uppgifter innan..

Men det fixar sig ALLTID så länge humöret är uppe och man gör sitt bästa och är nöjd sen!

så nu lite innebandyträning och se där en fröken Asplund ska vara med och provträna (Y). Och sen kommer David<3, som för övrigt ska köra sitt första judopass på över ett års tid'..

Ha en bra kvälleri! Pöss ;)

toppenhelg!

bristande skolarbete men ändå inte helt odugligt. har faktiskt gjort lite svenska och lite mediekommunikation.. Fredag - FOTBOLL! det var jättekul :) Vernissage på lördagen , också kul! Mamma var nöjd tror jag<3 I dag var det lugn morgon. David och jag chillade fram till kl halv fyra typ. då fick vi stressa i stället för att hinna till min match.. (kom en kvart för sent till samlingen) . träningsmatch mot vide var det och jag spelade med Jessica och Pernilla. Laget bjöd på mycket skott på mål och chanser fram och tillbaka , men resultatet blev ändå bara 4-3. Känner mig lite nöjd med att min kedja höll en stabil nivå både upp och ner. Kanske inte lika vassa målchanser, men vi var heller inte inne på något baklängesmål'. alltid viktigt ! fick också avsluta bra med ett avgörande vinstmål och det är alltid kul'. hemma nu och jag har hunnit äta upp resten av glassen som fanns kvar och några mackor ;) det är formodligen inte det sista jag äter i dag :P man är ju lite glupsk av sig^^. Förhoppningsvis kommer jag fram några sidor i engelskaboken i kväll. Men det är sjukt så snabbt jag lesdnar på att läsa.. Den flyter inte på tillräckligt bra. juste! måste rita ansikten också. jajajajaja, ingen tid att förlora. håller humöret uppe så går det bra! Carro är i Grekland...

God natt

kortaste skoldagen !

ingen matte c innebar skolstart kl 10.35 och den korta introduktionen på arbetet som väntar fram till turkiet innebar slut vid elva. åt litye lunch och drog ner på stan.. träffa Adele vid ett och vi hittade in på storken där iaf jag gottade mig rund som en köttbulle xD längesen man såg sin kära kusin, vilket gjorde träffen mer värdefull! :) hem och sen bar det av till Sigtuna och galleriet där mor min ska ställa ut på lördag. niiice', nu ska jag kasta mig i sängen och läsa engelska tills jag inte ser något längre xD haha


God natt!

RSS 2.0