Slut på all ledig tid x)

Nu ska jag sakta men säkert smyga i säng.. har usch vad otaggat det känns att veta att man ska upp så tidigt i morgon, och dessutom kanske man inte får spela! Aja, kanske det inte blir så illa trots allt'. Jag har tur som har lillan med mig under dan iaf. Utan min bv skulle jag nog känna mig en smula värdelös annars. Såna känslor är lättframkallade om det inte går så bra på innebandyplanen. MEn jag ska inte va sån! Keep on and think positive! ;)

God natt era bananer och trevlig Halloween får man önska ! :D











<3


(8)


Bröllopsduellen

Mamma och jag lämnade älsk vi bussen, han skulle käka hemma idag xD
Efter de så åkte vi och hämtade vår sushi som vi beställt. Vi tänkte ha lite filmmys nämligen ;D Satte på rullen bröllopsduellen dådå. Riktigt härlig film tycker jao ! :) Tyvärr ska min moder jobba natt, så det blir endast mammakväll till runt åtta ;p Fast det kanske inte spelar så stor roll egentligen. Jag kommer väl i alla fall decka vid den tiden xD

Ringer jossijao sedan ! :D Pusspusspuss



lördag 31/10

Goddag gott folk :) Idag är det halloween ;O Men ska man göra något spec.... NEJ. Typ sova arnold tidigt xD enkom för att vi har bajs tidigt sm i morgon. Just nu är jag med min älskling, vi har käka en mumsig frulle och han ligger och läser någon bok som är i en svenska uppgift.

Vi får se vad resten av dagen har att bjuda på :D
puss hej så länge !



Snart bär det av till träning! (okej inte jätte snart)

MÄTT SOM EN VALROSS, annars är det lugnt :)
Tagga till lite nu är vad som gäller !

 


 



såååå fin dådå :)

Hometown dådådådå

Tillbaka från Sandraboy nu. Myskväll med naturgodis och skräck film blev det under gårdagens kväll :) !
Snabbt att laga mat med mammi nu :) Det blir helg middag nu. Typ som julmat haha ! :D
Senare ikväll kommer min älskling och sprider glädje ;D Men de är först efter träningen.

Är lite lycklig över att solen visat sig idag ! :) Man blir genast på bättre humör. Dock har jag inte varit så bra. För jag har inte varit ute mycket, att gå till bussen och bilen känns inte som en stor bedrift...

Pussochkram


Beautiful friday morning<3

Goooodaste morgonen!
Jag älskar solsken på morgonkvisten :D Hoppas detta håller i sig i dag när Hugo ska åka skridskor. Tänkte följa med och filma :) Måste göra stan en snabbis sen. Undra vem som kan nappa på den idén med mig :P tråkigt att gå själv må jag säga. Fan lovet är snart slut och jag får lite panik känner jag xD har typ bara varit inne o häckat hela dagarna. Nu ska jag försöka skriva lite på Psykologin'.

Ha en underbar dag!:)




Jag älskar min mango , synd att jag är så mongo xD mahaha! - gårdagens lilla bildsamling:



 













<3


En hälsning från Bälinge.

Goderafton! Sitter nu med familjen Carlsson och myser i deras soffa:) Massa mys! Har tryckt i mig allt ätbart så min mage förblir utåtstående x) 
Sov hos mamma igår..David-Mango var med. kanske ska följa med pojken på maskerad i morn. He is gonna be jokern xD jävla satsare'.

Nu ska jag sätta på en ny film med Hugo<3 och sen sova. -upp tidigt i morgon..

Synd att inte kusin gick att få tag på idag när vi nu skulle ses. Kanske kan bli nåt i helgen istället. Carroman får ringa mig kommande dag eftersom jag inten fick någon riktig chat i dag. Puss och godnatt era fruktisar!


Se you tomorrow :D

Akuten

Älsklings öga var helt fucked up ;O så vi fick åka till en närakut och han fick reda på att han hade ögon inflamantion. Usch usch, nu ligger han på soffan och käkar chips xD har nyss kört ögon droppar i ögat ;D
Nu ska jag förbereda inför vårt bak. Chokladbolls och kladdis :D muuums. Sen fixa middag!

Pusshejsssss



Är med Älskling <3 :)

Dagen var okej idag :D Vaknade hos Mathilda, vi hade en trevlig myskväll igår med tända ljus xD och lite gosaker :D
Jag åkte senare idag in till staden och var på um. Mötte sedan upp älsk, sen bar de hem till moi ;D maaaaaaaaaat!
Matchen ikväll vill jag nog inte prata om :D jag var sämst och de var inte okej. Men men inget att gråta över. Tycker dock synd om de övriga i min kedja som fick spela med mig.
Nu ska vi se film och mysa, Älskar min lilla söttopp xD mohaha  ! Blir så glad av den ;D<3




Pusspusspusspusspusspuss

Slänger in en rad :)

Hemma och börjar dagen sakta.. Pluggar lite i väntan på att Kardan ska meddela sig färdig att ses på stan! :)

I kväll innebandy, wohooo! ;D

<3

Hemma och vänder

Gjort stan tills nu :) wonderbart att träffa Amanda igen! Lunch på Panini idag. MÖMS! Vi satt länge och åååt. Gullungen hade med sig en fördelsedags presenter till mig xD haaha ! Så fint så !
Nu är man hemma och vänder ska iväg till gotsunda snart. Dusch och pack.

Och joss :D håller med a walk to remember är super !
<3

Pöss



Snart dags för träning!

Har suttit på min lilla rumpa alldeles för länge nu känner jag! Dags för lite hard work, och det behövs verkligen ! Jag måste tagga till och det gör jag till lite musik via spotify. Pauan kom hit idag. Dock blev det inte mycket skolarbete gjort :P Däremot har jag (som alltid när jag ser på film) upplevt "Katharsis" - då man släpper ut alla känslor till film eller musik t.ex. . Denna gång visade Pauan mig en undebar film, "A Walk to remember".
- Lillan om du inte har sett den ännu så blir det den härnäst ;D Usch ja vad fint!

Nu ska jag bara fixa lite inför avfärd till allians..




Tjohej så länge!<3


älskling



stanstanstan, de är 8 grader ute :D

Godmorgon gott folk!

Somnade sent inatt. Satt uppe och ugglade till 2, sedan kollade jag film. Jag som ville somna tidigt för att vila upp mig. Men så blev inte fallet :O
Min dag ser väldigt bra ut får jag lov att säga :)
Tänkte cykla in till staden idag och träffa Amanda, sjukt längesen vi sågs. Sedan på kvällen åker jag hem till Mathilda och spenderar natten där, också längesen vi senast hängde.





Tänker chilla ett tag till i sängen, sedan dusch&fix. BYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEE

Hemma från sen träning

Innabandy avklarad ! Ganska värd träning :D Nu ska jag uträtta några samtal ;)
Älskling på tråden nu <3



Nilsbooy

Måndag- första lovdagen!

Go' kväll ! Jag sitter hemma hos far nu, vilket jag gjort större delen av dan nu ;)

I går sov jag hos lilleman<3 Wonderful!  Som hon sade så var det a long time ago x) Usch den stackarn har sen träning , samtidigt som jag tycker synd om kvinnan så är jag också lite avis.. mitt fläsk skulle behövas ruskas om lite här med :P Men jag ska gosa med pojken ist' , som kommer om nån timme eller två. I morn blire lite plugg med Paui o träning på kvällen. Onsdag är det tydligen match (träningstid) , sen var min plan att bo hos mamma. Torsdag träffa kusin? , och sedan ev. vara barnvakt.. MEn frukta icke dessa uppbokade dagar, ty det finns nästan alltid någon lucka att fylla igen ;P mohahah!

Nu ska jag ta att göra lite pilates-övningar i sisådär en fem min kanske :P o efter det försöka läsa min bok som ska va klar efter lovet ! Hoppas det går bra på träningen ikväll gomman! och natti natti sen ;)<3

Puss puss! hahah jag är så ful ;)

I sängen

Skriver ännu en rad.

Trött som ett jävla AS, herregud. Vad är de här? Sovit som en stock hela natten och länge. Men jag är grå, liksom vädret. GÖR MIG FÄÄÄRGGLAAAAAD !


Matsmältning med Teddan


Trött av de gråa vädret !

Hejsan hoppas :)

Har haft det super nu dådå. Var med joss som sagt tidigare, det var längesedan det bara var vi 2.
Idag har jag då träffat Maddus på stan :) Vi kikade runt där i höstrusket. Sedan gick vi och knäppte en fika. Vi satt bra länge på Landings och bara snackade och var. Haha kul hade vi det !

Nu kom man hem och hjälpte mammi med maten, sen tänkte jag nog gå och vila lite xD för har träning vid 8 :O jädra tid idag alltså. Känner mig extra trött pga detta väder... Men taggat på innebandy är jag som tusan!

Pusshejhejhej




De blir lång prommis med J

Som sagt, en prommis snart. Det ska bli skönt :) Väntar på att Joss ska käka bara.




MAAAAAAAAT

möööms, höhö

Får se om man träffar på Josskoss sen :)

Make love in this club



Gammal låt som jag gillar massa !

Söndag men de gör inget

eftersom det endå är ett lov framför oss :)

Trevligt igår vill jag lova :D pizzakäk och trevligt sällis ! <3
Vaknade upp med baby vilket är toppen, han är i duschen nu och sen ska vi sätta igång med dagen ;)
Vi hörs ju senare höhö.


Puss puss puss

Tårar blandat med skratt

Dagen för begravningen är här och vi har precis kommit hem från den fina minnesstunden. Jag känner mig just nu väldigt trött , vilket inte är så konstigt när man har gråtit så mycket. Det känns så bra ändå nu efteråt och alla verkade väldigt nöjda med resultatet av all planering och jobb. Jag är glad att det inte blev någon vanlig begravning. Nu blev allt mycket mer personligt och jag själv skulle föredra att begravas på det är sättet framför det klassiska i kyrkan.

Nu ska jag packa och vila ett tag. Sen kommer Camilla och Elin från skolan och vi ska ta en sväng ut till Ropnäs. :)  Det ser jag mycket fram emot det<3 tidig resa hem sen i morgon och match mot Alunda. Lördagkvällen längtar jag enormt efter ;)<3 Vi hörs senare mina vänner x) Puss puss





Mormor<3


-


en GODmorgon :D

Vaknade nyligen, kroppen känns utvilad :) Blir nu en sväng till stan med mammi, tänkte ta en sväng på stan också. Sen gymmar jag och väntar på älskling <3


Sleep tight :)

Beställde biljetter till bio med syster. Baby kommer också att joina oss :D Ska bli himla trevligt. Två favoriter får jag med mig alltså... Jaa, vad säger man, två flugor i en smäll!

Nåväl, sovgott gott folk.
-De tänker jag göra!







Extra med kärlek till dessa figurer <3

LOVET BÖRJAR... NU !

Oooooohja ni hörde helt rätt. Slipper lektioner imorgon. Finitooo med det för en stund. :)

Inleder lovet med filmmys med mammsen min :D





Bloggen är BAJS seg, jag blev lite smått galen.

Fridfull Torsdag!

Hej o hopp i svamplampskogen! xD

Ljuuuvligt lugn dag må jag säga som började med två trötta mangofrukter som hade det svårt att ta sig upp ur sömndvalan :P Strax efter åtta knackade Elin och Rebecca på min dörr och vi bar av mot fyrishov. Livräddningen gick fort att göra vilket nog var tur med tanke på vad "kul" det var att se sitt sanna blekfeta vinter-jag xD haha, usch ;P . Elin och jag var som fiskar i vattnet (Y) .. kanske inte lika bra som Emma men vafan:P Jag fick mig ett par kallsupar under Elins räddningsrunda , men Pauan var ändå värst när hon lät Rebecca drunkna efter halva sträckan xD hahahah!
 Vi kunde ta det mycket lugnt efteråt eftersom vi inte skulle tillbaka till skolan och drog en  trevlig lunch på Thai Village istället . Dock bara jag Elin o Rebecca men det var kanon :) Sen kikade vi lite på stan, Elin följde med mig hem och myste framför scrubs ett bra tag.. ocharmiga jag typ deckade för ett tag , vilket var otroligt härligt xD

Nu har jag pratat med lillan i tellen lite grann och helgen är i full gång att planeras'. Hade tänkt mig en tripp till mor i kväll.. v i får se hur det går med den saken :) måste läsa lite i alla mina böcker jag har oxå !


I morgon är det din dag mormor! Vi kommer alla vara där för dig<3

Ett visdoms ord som föll in i mina små tankar idag : En del säger att pengar är vägen till lycka.. För mig är lyckan mina vänner<3 Vänner kan inte köpas för pengar.



Shalalala ma friendoos! x)<3

Fredag och lov är sjukt nära !

ooohyeeeaaa ! :D Diggar musik och är taggad för något kul xD
pratade ett bra tag med Joss, det behövdes nog. Lite att ta igen :)




Sista lektionen för dagen

Torsdag eftermiddag betyder pedagogisktledarskap. Tröttheten intog min kropp för ca 15 minuter sedan. Då menar jag en RIKTIG trötthet. Inte kul!

Därför känns det extra viktigt att tagga till för gymmet också nu. Detta ska som sagt bli ett jävligt bra pass !

kissandlove i alla fall :D !



Oooh vad bilden stämmer in på mitt tillstånd !

Romeo och Julia

Uppsats skrivande på svenskan, kände mig väl ovanligt inspirerad idag eller något. För det flöt på otroligt bra :) Sannkärlek blev mitt tema.

Nu lunch. MUMS. Får jag hoppas !





Niiightii

Usch blev ledsen av att läsa tidigare inlägg :( inte täänka såå Joossmaan ! Be strong <3 dåda .

Nu tänkte jag säga godnatt & uppliva som en ny människa imorgon. Soon it will be höstlov :)


Fick förresten träffa Emma idag :D ååååh vad längesen det var! Vi bestämmde att inom en snar framtid göra stan och umgås. Det gillar jag starkt . <3

Trevlig nattömn till er alla !


Onsdag kväll i väntan på älskling..

Sitter här nu och skriver ett litet inlägg'. Kom nyligen hem från innebandyträningen. Känns som om det var ap-längesen man tränade. Det gick bra. Eller? Om jag inte gjorde några misstag så varför känner jag mig då inte riktigt nöjd? Jag tror de handlar om mitt komplicerade tillstånd dådå - inte helt tillbaka i löpsteget, vilket begränsar min fart och det psykar enormt ! Speciellt när folk beskriver mig som långsam.. sorgligt. -mormor är död och förberedelserna inför begravningen har drabbat lite träningstid. - Lite förkyldning har också hållit mig borta från banan.
  Detta smyger sig upp i mitt omedvetande och får mig att känna mig en gnutta usel. Jag vill inte gå och be om berömmelser, men skulle ändå önska höra ett ärligt beröm eller peppande ord oavsett situation. Får inte tappa självförtroendet! I bland orkar man bara inte kämpa emot en tragisk "sanning?" Skitsamma '. jag kommer!

Blir nog inget Ropnäs i helgen, om jag nu inte tackar nej till U-lagsmatchen jag just tackat ja till. Jag kan aldrig säga nej till innebandy och turen var inte med mig så det blev en förmiddagsmatch-(middag) xP


Nu hoppas jag på att mango kommer hit strax och lagar min trasiga själ!<3 I morn skriver jag nog igen och då om en mycket spännande badupplevelse troligtvis xD Puss och god natt! dådå. ;)
Jag älskar min David<3





P.S Vi är bäst lilleman! ;D<3


Nejnejnejnej

INTE okej... Bakslag på innebandyn. Virrade runt som galning.
Jaja, inget att deppa över. Men blir lite besviken på mig själv.

Nu ska jag duscha och prata med baby. Senare blir det tvtvtv :D
Tänker tagga till och göra ett AP bra gympass i morgon sådeså! ;)
Btw, mitt lilla mentorssamtal  gick oväntat brao.


Vi är bra


Tjaloojj !

Music time, Petra är och gör prov.


Skolan med älsk & peterus

JIPPIIEE, sitter här och har inget att göra xD fattar inte varför jag är här :P
Fick reda på mitt prov nyss. G. Jo tack, det känns bra!
Tänkte skriva lite saker nu, Pusshej dådådådådådådåådådådå


Onsdag

I väg till skolan snart. Usch har en konstig känsla i magen :O Vill ha reda på mitt matte prov... men ändå inte xD hah jag orkar inte faila igen. Ber till gud att jag får G!



Seee yooooooou !

dh, en viktig del i mitt liv

Snart är det godnatt :) Sitter vid dh nu och skriver lite samtidigt. Det är ju för bra.
Imorgon är det skola en stund som sagt. Därför tänkte jag försöka slumra in snarast möjligt :)




Tagga inför en ny daaag ! PUSS KRAM :*

Mormor vad vackert du får det!<3

Halloj! Har precis kommit heme från tre mycket trvliga målartimmar med kusinerna. På en gråblå bakgrund som mamma gjort med konvaljer nertill hjälptes vi åt att måla en massa fina fjärilar i olika färger och former. Det kändes som om själen lättades en aning efteråt när man stod o såg resultatet av våra kostnärliga talanger.  Nu sitter jag på Portalen och väntar på DH som alla andra ;)
 Känner att jag saknar min lilla pojke just nu<3 Kanske han tittar in i morn..  
I dag är humöret bättre - Now I feeling fine! ringer dig sen lillan! :)<3 Pussar(L)

  <-- Rob mår oxå bra ;D


'


Trött som en GNU

ojojoj, vad slut ja blev av att trava runt på stan xD haha. FYFAN DE ÄR ILLA.

Men trevlans var det verkligen. Lunch på Cupido och tror vi kollade i alla affärer minst 1 gång... hmm, men nu är man alltså trött.
Himla skönt att slippa skolan idag i alla fall :) Men i morgon är det mentorsamtal och sådär. Får väl pallra mig in lite tidigare och göra något antar jag.

Nu blir det chill, ska nog toppa håret lite xD haha
Sen är det DH :D ooohjaaa vad JAG läängtat!

hoppas det går bra med kistan idag, tänker på dig dådå.


Pusshäääjj


Ledig dag !

Då bär det in till stan om några timmar :) Ska gymma där inne idag täkte jag. Sedan träffar jag Maddus och vi ska ta en sväng och göra lite ärenden och bara umgås. :D Jaa, så ser min dag ut just nu, sedan får vi se :D



pusspusspuss

Lång dag vill jag lova

Middag med mamma nyss då :) Fantastiskt!

Matte prov idag då, sedan till gymmet och träna som ett as. Nu äntligen hemma igen :D Gud vad härligt det kan kännas.

Hannah montana börjar 17.00 och jag blev taggad på att se xD haha fyfan vilken nörd jag  är :D men underhållande föfan.




Panik

Är trött som en röv insåg jag nu.
Sitter på samhällskunskaps lektion... Vi ska skriva ett brandtal.
Hej äre kul? Vi ska alltså hålla ett tal om något vi brinner för (politiskt)





Men gud ursäkta... jag ska inte hålla på att klaga. Men usch vad segt.

Skriver senare dådådådådå.


Glad att Jossilur messade och skrev att hon oxå var trött... inte ensam alltså :)

bad day x)

Låten surrar i mitt huvud ( bad day - R.E.M ) - så sjukt bra och just nu passande i mitt lilla liv för saker skiter sig lite tätt som tätt'. Matten i dag t.ex -ÅGREN . Gick åt helveta ! alltid nåt som går fel . fyfan.
Aja, nu ska jag bara va sur en stund till och sen ska jag tänka på saker som gör mig lycklig.. som t.ex David Göthberg<3 , Carolin Andreasson<3 , Jonas Östlund,  Familjen , Mina klass  osv.<3 Jag blir alltid så glad av att tänka på er :) Idag speciellt , eftersom sötnötterna har sin dag i dag! Grattis på ni ;D
Höstlov om en vecka ! "Håll ut Joss" . I morgon ska vi måla kistan och så är det begravning på fredag. Det är så mycket som händer som vanligt x) Vi behöver ta en paus för en sekund..

Ensam morgonstund & 4 månader <3

Mamma sover.
Pappa har cyklade iväg tidigt.
Camilla jobbar.

Övrigt: JAAAG :)

Sitter och dricker lite te. Men ska nu fixa mig för skolan.

4 månader med älskling idag också :) Underbara han. <3



hemma igen och mat dax strax

En runda på stan med älskling och Jossmaaan :) Inte en lång träff. Men en liten i alla fall. Alltid något.
Josefin hittade fina kläder idag hon. Medans jag och älskling bara kollade runt :) Vi var ju på Gränby igår och shoppade. Det blev lite basic saker då för mig, jacka och svart tröja. Sedan fann vi båda varsin mössa :D Det gillas mycket.
Nu sitter man och väntar på middag av mor min :D Det luktar möööms!
Om någon timme bär det av till allians där DM spelas. Dock ska jag ej vara med.



'



Förlåt, var tvungen att slänga in den xD haha

Helgen lider mot sitt sluuuuuuuuut

Studering med älskling, Känner jag! Snart in till stan och möta upp en liten joss.



puss hej nu ska vi ta den sista helgdagen med storm !
<3

A beautiful morning!

Men hejsan dådå!

Haha, hur kommer det sig att det typ aldrig blir som jag planerat x)
 I stället för mys med mina vänner blev det mys med familjen, vilket i och för sig också var trevligt :) Hela högen Mattsson var hemma ! It's unbelivieble xD I dag när jag drog upp min rullgardin sken solen och jag möttes av en härlig känsla! Det är så vi vill ha det, och förhoppningsvis blir det en träff i dag.. Senare är det DM -match . TAGGA!  Nu ska jag nog plugga lite innan händelserna inträffar'.

Heda!


Löördag!

Asså jag ågrenar på det pissiga vädret x) , men lördag är det iaf' Har fått ont i halsen så jag kunde inte träna igår.. var därför istället med Pauan och Elin en stund <3 mycket trevligt, sen drog jag till Örsa till min prins och hans vänner där vi satt o snacka skit o spela kort :)
 Nu missar jag herrarnas match känner jag , men jag orkar inte bry mig för tillfället. Det är en del saker i allmänhet som stör mig just nu ändå :P bajs hals, bajs att inte kunna spela i går och i dag...bajs ben! dådå xD hah.

I kväll ska det mysas trots allt! Min Carroman kommer , Daviduu och Jonas :) efterlängtat nöte mellan oss fyra! det lär bli ån film o lite snacks ;) alltid uppskattat! Nu ska jag göra den här dagen till den bästa ;) Puss på Hösten!


Tidigt morgonstund

En söt liten pojk ligger och sussar i sängen, medans jag ska iväg på innebandy träning. Oj vad man kan känna sig otagg... Just nu i alla fall.
Lördag träning mellan 10-12 känns lite halvdant, men det är bara att köra på. Förhoppningsvis får man ut något bra av det, trots att jag känner mig lite förkyld :)

Gårdagen var trevlig, kom hem och fixade kebab med älskling. Sedan kom syster och joinade oss.
När mamma och pappa senare kom hem blev det idol för hela slanten. Skäms dock lite över att någon tyckte jag var osocial vid datorn... Filååååt! <3


Pusshej nu ska jag käka frulle



Korpen prat & plugg

Det tar på krafterna! Höstlov är ett måste snart.



Min älskling är bäst <3 Puss på dig.
Foto AF: Glappen :D


Dag med mammsen

Kan man säga :D ja en dag med min kära mor. Först dag i skolan såklart ;) Den kan man inte missa :O!
Nautilus först, det var ett litet studiebesök som väntade vår kära klass alvida. Det var väl lite sisådär givande, ris och ros kan man säga.
Sen pallrade jag och Petrus iväg och köpte lunch. :) Och sedan vidare till allians där hela klassen lirade tillsammans. Väldigt roligt får jag säga!

Efter det börjar min mamma och dotter dag xD haha Hon hämtade mig efter innebandyn och vi åkte till boländerna och kollade lite. Apoteket och lindex bland annat :) Blev lite smått och gått med hem därifrån.
Vi åkte hem och käkade en jätte god woooook med nudlar, grönsaker och kyckling. Tillagad aF mig och mammi! Vi blev rånöjda xD haha
Vi satt och pratade länge tills det blev dax att åka till stenhagen och kolla match, som vi tyvärr torskade med 2-1 mot stensture. Men men, vi kommer igen :D
Maxi och jysk närliggande kallade på oss tyckte vi. Så vi rusade dit och kollade och handlade lite saker.

Jahapp, intressant läsning för er förstår jag!

Nu sitter man alltså här i soffan med mor och kollar på oskyldigt dömd, har mina nya duntofflor. Haha, väldigt skönt må jag säga.
Tänkte ta itur med lite läxor nu. När det ändå är pause 2191387093830 ggr. Jäkla tv4.

puss puss!



Petran och jag i julas dådå :)


-

Grattis på mangofruktsen som har sin dag idag :D Såklart!

Jag klarade mig igenom denna dagen smärtfritt, det är riktigt jävla toooppen!
Engelska uppsats och 3 timmars spanska. Men det är gjort nu.
onsdag i morgon, vilket betyder att halva skolveckan är avklarad ;) Jag ser det på så vis. 
Det luktar helg då liksom!

DH ikväll och det är de jag sett fram emot hela dagen xD kalla mig tönt. Men det är grymt bra.
Det blir plugg innan  och lite fix inför morgon dagen. Ska på studiebesök på Nautilus gymmet och sedan till allians och spela innebandy.

 

Bilden passade idag :D! Tänker även på min sötkorv dådå. TAHA

 

Puss alla glada


Första dagen på veckan

Med andra ord måndag!
Alla måndagar inleds väl med lite ångest xD haha i alla fall om man heter Carolin Andreasson.
Skoldagen var helt normal. Sammhällskunskap och matematik, det rullade faktiskt på i en bra takt idag. Nåååågot abitiösa jag och Sandra kände oss som satt kvar och räknade efter skolans slut. Ska ha matteprov redan nästa måndag så det var läge att läsa på lite.
Måste ju bara meddela att helgen var toppen, lugn och mysig. Kändes behövande :) För att orka med denna späckade vecka.

Ikväll är det innebandy, ska dock inte vara med och spela. Men tänkte åka och kika på laget i alla fall :D Heja Heja!

Nu blir det att fixa och trixa lite här hemma. Sedan iväg när pappa kommit hem. 
Kanske tänkte försöka hinna med ett fotbad och lite nagelfix också :) MOHAHA 


Nu blire bara att slita denna vecka :) Snart helg igen, det älskar vi! 



Puss

trött nu..

Söndagen lider mot sitt slu och jag känner att jag bör gå o lägga mig nu'. diggade inte den där walllander- filmen som inte ens var riktiga wallander xD är trött för övrigt så jag måste sova! fast jag har plugg  kvar och kirra lite övningar på bollen... gäsp dådå :P

Helgen har verkligen varit lugn för min del. Mycket härligt att se Hagunda ta sina första tre poäng mot Hässelby i går ! :) Synd med svensk torsk sen bara.. men jag fick en trevlig kväll med familjen och David så jag blev nöjd ändå..

Måste avsluta det här inlägget med att be om ursäkt till pojken min för mitt griniga beteende på förmiddagen' jojo Jossan kan oxå vara dryg xD men men , nu ska jag skärpa mig! En intensiv vecka väntar nu och jag ska se till att den blir guld ;)

Puss o god natt mina vänner och glöm för fan inte mitt natti natti-sms Kortilini! xD<3<3

 dags att däcka ;D


mys med älsk :)

Sitter och kollar fotboll med familjen och älskling. Vi har fixat en myskväll med massa gott :D
Nu börjar den.

Ute idag också med plutten !






Pusshej från lördagsmyset



Härliga fredag...

...är kommen :D Sovmorgon som man fetälskar! Den varar till ja.. kvart i 12 idag. En RIKTIGT bra morgonstart, lilgger i sängen och bara myser nu. Sen kommer Sandra förbi och vi ska laga en god lunch. Innan dess ska jag hinna duscha och så.

Vi hörees :) Pusskrampuss


tired efter en torsdagsdag

HOOOOOME :D Käkat en god middag. Ska plugga lite lätt, sen ut och jogga. Längesen man gjorde de. Så ska se om jag orkar till brevlådan (30 meter).
Sen blire film och ta det allmänt lugnt. Sovmorgon till halv 1 imorgon :) Sen teater på esteten.
Helgen kommer bli great oxå, den ska spenderas med bästaälsk. <3

Pusshäääj !


Pedagogiskt ledarskap



I feeeel goooooood ! <3


Back on track

Ohja! Innebandy för mig igen. Varit skruttig länge och inte kunnat spela. Men nu jäklar. Grymt kul att känna på boll och klubba igen i skolan.
Snart innebandy igen med laget oxå. Ska käka lite och sen bär det av :)





Onsdag och dagen för Lazergame är kommen! :D

Tjoho! Sitter i skolan och rastar lite på den långa textkommunikationen.. Känner mig lite trötter och fet ! Förra rasten tog jag mig friheten att gå och köpa en fet twix som jag tröck i mig på nån minut - charmig tjej xD mohahah!
Nu har jag lite ångest , fast gått var det ;D
Denna lektion slutar väl nån gångi mitt liv och sen så är det lunch och samhällskunskap. När skolan är slut sen så är det bara att far hem och förbereda eftermiddagen och kvällen som kommer bestå av LAZERGAME med min underbara klass, som jag typ gått och tjatat om hur länge som helst :P sedan ska vi äta liet gott tillsammans och därefter måste jag (om jag nu hinner) slänga mig i väg till allians, där mitt lag kommer befinna sig. Sen måste jag hem och plugga känner jag. Men det kommer helt klart bli en händelsefull onsdag :D Det gillar vi!
Förhoppningsvis kan jag få träffa lillan nåt den här helgen eftersom det inte bidde något förra helgen. <3
Puss på folket :)

MJEH!

Skola skola. Sitter och ska skriva en power point om innebandy xD
Känns lite halv kul sådär idag. Men bara man kommer igång så ;) Säger vi.
Hinner inte skriva egentligen.



MWAHA, En liten höst bild dådå.
Längtar till helgen, Vill träffa sötpaj <3 :D

Yttligare en kylig morgon

Hejsansvejsan dådåddåå! Kände för att skriva en rad ;) hejdå!















skoja bara xD mohahahahahaahahah!
  Idag är det tisdag och jag slutar inte förrän vid halv fem.. sen måste jag som vanligt störta hem för att hinna käka nåt innan träning! Sen kommer hem och märker att jag har en hel del plugg jag måste göra + att det just i dag är DH på tv!
Men som Carro sa - Jag fixar det ;P mahah! Nu måste jag skynda mig'

Tjingeling<3




 Höst!

Söndag ooohNO

Ikea nyss med pappi och mammi :) De blev lite nya saker här och där. Mest grejer till Camilla och Niklas som flyttar nu. Det var väldigt trevligt.
Mammi och jag ska ut på prommis nu och hyra film. Jag gillar hårt att de är sol nu, då hösten är som bäst!
Btw, åkte till doktorn igår kväll, en liten urinvägsinfektion har hälsat på mig. Allmänt trevligt, ELLER NEJ.
Men men fick pencilin och hoppas på att den hjälper min förkylning oxå.

Puss och kram, extra mycket på min baby som är sjuk!



Tahaaa :D <3 sötfrö dåååda


Lördag oohyeees!

Halloj på er :)

Ligger nu i min säng och chillar lite, funtar på att dra igång en rulle och somna om. Sandra drog nyss, hon ska nämligen jobba snart. Vi har haft det väldigt skönt. Igår en runda på stan och sådär, sedan hem och käka gott. Kolla på idol med familjen och bara vara.
Famåt natten blev det filmdax, Hannah Montana då xD Självklat somnar man som vanligt efter ett tag. Så Sandra fick kolla ensam :P Ledsen för de...

Idag skulle jag egentligen träffat min man, men han är ju sjuko. Så tyvärr :( Känns inte alls bra! Har inte setts på länge känns det som. - Krya pååååååå ÄLSKLING!!!!!!! MOHA <3 :*

Så jag tänkte ta det lugnt idag och bli helt fri från min förkylning. Plugg, städa och ut på lång prommis. En otroligt charmerande lördag om jag får säga det själv :O Men dessa sakerna MÅSTE göras omedelbart i mitt liv. Har skjuit  på grejer allt för länge nu, är inte stolt över det om man säger så.

Pusshej!


Deprimerad brud!

Men ja! Massa att ta igen i skolan, trött, förkyld. Allmänt otrevlig tjej.

Hahaha kan ju bara garva åt de, mitt negativa jag har infunnit sig. Och NEJ vi gillart inte.


Dagen som var helt okej, bra faktiskt :) Svenska på morgonen, sen ut till Alnäs med klassen och göra övningar. Det var ju fan skönt.
Men sen blev de kallt och ja kände mig mer förkyld. Älskling berättade att han varit hos farbrordoktorn, diagnos körtelfeber... JIPPI. ELLER INTE, kan mannen inte bara bli friiisk?!?!?!?!?!?! <333333
btw. hur stor är oddsen att jag nu inte har de.. Kan ju bara hoppas på det bästa.

Saknar honom som ett äckel.

En sak som jag måste säga var skoj idag: att träffa Maddë! Längesen. En snabbis på stan, vi handlade lite skojs.  

Nu ska jag göra klart Samhällskunskapen, det bara måste bli av! 
 

Budapest bild, som gör mig lite gladare i denna stund :)

RSS 2.0