kvällning

Det har varit en bra helg! Jag känner mig duktig faktiskt. Fredag- jag blev bjuden på Java av syrran och sov över hos familjen Skytesvall, Lördag- spenderade en dag med mamma och hjälpte henne att måla om galleriet i Sigtuna inför vernissagen.. väl hemma sen samlades hela familjen och åt grillat och efter det besöktes vi av Carro Jonas och David och vi hade en mycket trevlig kväll! Söndag- började med en lugn morgon med David Hedvig och Marcus. Vi ryckte upp oss först vid kl tolv då vi gjorde lunch och sen fick besök av Håkan Ellen Hugo och kompisen Melwin. Efter det har jag sen handlat med far och fixat och donat här hemma och mår allmänt bra :)

ingen träning i helgen, men jag kände att för att undvika någon utveckling i förkylningen så var det nog bra'. För att bli helt nöjd med mig själv bör jag nu se över lite skolarbete och läsa en del i min engelsabok! så jag får väl dissa datorns roliga fördelar..

ska lägga mig senast tio var det tänkt! God natt sen.


3 timmar kvar innan jag får gå hem..:(

Jag är trött och orkar inte jobba mer. Lyckat att känna så när man har det jobbigaste kvar. baaah! jag pallar verkligen inte! alla kommer få gå hem snart och börja njuta av helgen, men icke sa nicke får jag det! Avundsjuk är jag på Carro som är ledig. Men det kan inte hjälpas. Jag ska ta mig igenom 3:ans äckliga fredagseftermiddagar med matte c om det så är det sista jag gör x)
nu måste jag jobba'. baba!

dålig uppdatering..

God natt nu nästan :) även fast jag och lillan inte tror så mycket på bloggeriet och att hålla en fast uppdatering så är det ändå kul att dokumentera lite emellanåt. Nu var det några dar sen igen och det är jag som varit flitigast på senare tid x) men skitsamma! skolan är igång igen. Man har börjat komma in i rutinerna. Mycket som väntar och står på schemat hela tiden. det är väl både bra och dåligt kan jag tänka mig'. nåja. lillördag i dag vare. större delen av den så kallade "lilla familjen" var samlad här och hade det mys ikväll! helgen är inte så långt borta känns det nu.. längtar till på lördag, då jag och gänget ska gotta och mysa! jaaaaaa :) men först en torsdag och en fredag.

Jag mår bra

skola för mig i dag..

God morgon denna halvgråa torsdag den 19 aug. 2010. I dag ska jag gå till skolan :) Och det ska jag göra med positiv inställning från början, även om detta års händelser stressar upp mig. Men vafan, jag har världens bästa klass! Det är luuugnt. Sov hos mor igår till i dag och när jag väl gått upp kl 06.30 och klätt på mig insåg jag att jag inte börjar förrän kl. 10.00.. haha kul! Men det gjorde inte så mycket eftersom jag kom på det så snabbt. Tog mig då hem till mitt andra boende (Portalgatan) och där sitter jag nu och väntar ut tiden lite.

Det slog mig nu också att småttingarna har 1 år och 2 månader(?) idag :D graaaaaattis!<3

Vill inte väcka någon med mina morgon-sms.. så jag väntar nog till lunchtid innan jag hör av mig där. Dagen lär inte bli så lång med två lektioner endast. kanske  hinner hitta på nåt innan jag ska träna sen ikväll ..

Ha en bra dag!


En uppiggande bild en dag som denna :D


Nice träning!

Rakt igenom tungt, men bra. tummen upp! Sofie har nu förenat sig med oss. Kul! Kände att vi kunde visa upp oss lite och man kunde glimta vår gamla kedjas forna guldspel'. tror Micke ich Hasse såg nåt där.Jag , Carro och Sofie. Kan bli bra :) Yes, ville bara säga det. Hörs!

ytterligare en sen kväll..

Varför kan jag inte bara gå och lägga mig i tid? För att jag vet att jag änså inte kan somna.. Jag blir inte trött längre'. B ajs. Fin dag har det varit ialla fall. Jag och hedvig har umgåtts ,vilket vi har gjort rätt mycket nu på senare tid kan jag tycka :) har faktiskt hängt med syskonen ganska mycket i sommar. okej jag ska inte överdriva, de har jobbat massa. men jag har träffat dem ordentligt och inte bara hejat lite på dem . Det känns bra'.
Usch. Mitt sommarlov är i princip slut'. Börjar skolan på torsdag. Visst det kommer bli kul, men det finns så mycklet att vara nervös över i år så man kan ju nästan inte låte bli och stressa upp sig x) Nåja alla måste ju komma tillbaka till rutinerna nån gång . annars blir man väl stressad av att inte göra något !

Nu ska jag nog göra mig klar för sängen och läsa en stund så får vi se om jag somnar. God natt !

söndag igen

Japp! Det var som jag trodde.. Helgen blev skiiiiitbra :D haha! Så jävla kul med lördagens perfekta väder, men det var helt klart sällskapet som gjorde utflykten till landet komplett<3 Det tackar vi för ;) Väl hemma igen känner man sig lite trött. Jag var ganska övertrött vid middagsbordet :P Korv me' bröööööd blev det! Vi typ tröck i oss orv jag och hedvig. Sen kom ellis och marcus och då vart allt kul :P

har ut och rullat lite. inget speciellt men iaf :) känns alltid bättre än att bara sitta inne'. nu ser situationen ut som så att jag har inte duschat. börjar bli lagom trött. nästan för trött för att orka gå och lägga mig ^^ a du det är inte lätt :P


säger god natt nu ändå! Tack vänner för fin vistelse vid Ropnäs :)


Fredag den 13 (och den riktiga 1 och ett halvt års-dagen)

Waka waka! Heeeeeeeeeej :D bra dag känner jag och början på en bra helg. All tid ska spenderas med de bästa! hurra hurra vad bra jag mår! Jag Josefin Mattsson älskar livet och jag älskar er :)<3


vaken ur drömmarnas värld!

God morgon! Jag var minsann drömmarnas konung denna natt. Eller morgen för att vara korrekt eftersom jag vakna upp ur den och klockan var 10.. skummaste drömmen var det iallafall och jag var så insatt i den att jag var tvungen att direkt skriva ner den. Och nu är det gjort. Sitter nu och äter lite frukost och vaknar till :) haha det känns fortfarande konstigt, drömmen var så verklig! sjukt :P men men. tar del av verkligheten nu istället.. vad ska jag göra idag?

God morgon världen! :D

Är det en underbar dag som väntar? ja jag tror det! :D det är inte mulet iallafall och bara det känns toppen! gårdagsträningen var bra '. Man orkade mer än förväntat :)

Yes, vad ska man göra i dag då? Måste gå ut något känner jag. Mobilen är fortfarande död så jag måste nog på nåt sätt träffa David dådå. Skulle vilja träffa lite vänner också. Är Hedvig nu, så hon får förmodligen glida med'. Carrojäveln ska på massage idag! avundsjuk :O haha. Nej nu ska jag fortsätta äta frulle och sen duscha..

Joobaaaaaan :D


vart är solen!?

Assså lägg av ! kan det bara sluta vara grått majoriteten av tiden! Det räcker nu och fram till att skolan börjar åtminstone'. Det är ialla fall viktigt att det blir bra väder i helgen då jag tar med trollen till Ropnäs! :) Längtar dit<3 men vad ska jag göra tills dess liksom när vädret suger.. Det regnar inte just nu iaf x) Nej. Och inga pengar att röra sig med heller. Mobilen är död och jag hittar ingen laddare. Sääämst. Dessutom är jag ensam. Fortfarande. Det är inte lätt ;) . Men nu är det slut på klagandet för denna stunds bloggning'. Jag ska äta frukost :D och det är gott gott gott. kanske jag passar på att kolla på lite film och läsa en stund innan någon kommmer hem och jag måste styra upp något att göra!

Ha en så bra dag ni kan :D I kväll blire innebandy!!!

så jätte ensam!

God natt ! ska snart sova i min ensamma lägenhet helt ensam'. Pappa är i Ropnäs , Hedvig hos mamma, Ellis hos Marcus och David hos sig! herregud hur ska jag klara mig igenom natten XD? det har gått nätt och jämt förut och jag kanske har kommit på innerst inne att det inte är så farligt.. ? jag måste tänka att det inte är någon skillnad', men det är inte så lätt alltid!

Nåja jag har iaf varit ute på sen kvällsrunda, vilket känns bra. Har även laddat upp för en eventuell orolig och sömnlös natt med massa film, böcker och musik :) Det ska nog gå tillslut!

haha

hörs och ses i morn om jag överlever xD Pussss


hej en dag inomhus xD

yes, det är sant! har inte varit utanför dörren i dag :P icke bra. Någon gång måste jag träna . men jag har nog mist mina chanser den här helgen xD i kväll händer det saker iaf. ut och äta med de tre andra medlemmarna i mitt lilla gäng x) sen bio. ingen träning', det får komma sen .. . ;)

puss

Blixt och dunder!

Fet som en get! jag har tjockat klart nu för ett års tid xD men i morn ska det bli  bättre :) Jag banga på en krogenkväll och det kanske var lika bra om man tittar ut.. men jag hoppas lilla har och har haft en superkväll! det har jag', men hemma i tv-sofforna xD haha jag och david ska nog slagga nu. Hedvig får även hon en gäst. Lasse lasse liten dådå. Nu säger vi god natt!

Baba!

Regnet har upphört!

Det är till och med så pass att solen kikar fram :)! Så himla härligt, det var längesedan jag kände solljus. Har nyss käka middag, flygande Jakob lite av en hemlagad favorit. Hur gott som helst, speciellt när jag nu var hungrig som en tok. Har nu svidat om till "mina vanliga" kläder och ska inom kort springa ut till bussen. Ska möta upp Pauan aka Påven. Det blir att kika på stan även kanske dra en fika. Mysigt!


p.s. Saknar min älskling väldigt mycket just nu, men imorgon ses vi och jag längtar:)
Jonas förra året, faaaan vad tiden går fort! Ser så liten ut :D

gråa dagar finns till för filosoferande

Carro hittade ett mycket passande citat idag för min situation. Jag har flera nätter haft svårt att somna.. och då skickar hon det här: "When you are in love you can't fall asleep because reality is better than your dreams".
När jag tänker efter låter det faktiskt jävligt bra! Jag vet att jag har haft en massa i huvudet. Inte har jag varit stressad om dagarna, men jag funderar massa över min livssituation och tänker på hur bra jag har det. Alltså min verklighet är bättre än vad jag kan drömma om just nu! :) sjukt'.
-hur som helst tycker jag att det var ett gulligt citat du hittade gumman :) förhoppningsvis kan jag somna snabbare ikväll ändå.. <3


Vad händer i dag?




börjar dagen lugnt! somna inte före två , men lyckades ändå ta mig upp vid nio. kolla på film på tv + frukost. Kroppen värker lite lätt x) Man kanske ska ta och hälsa på Skytesvallarna? :)

En liten pause i arbetet

 

Fick för mig att googla runt lite på olika tatueringar, kom fram till att det finaste (enligt mig) är att ha på foten och helst någon text. Det är inte för mycket, men ändå något litet och diskret. Jag menar, vem tröttnar inte på en hel typ blomkrans på handleden... men smaken är som baken (delad). 
Men att ens märka sig med något som ska sitta hela livet... det är svårt de där! Jaja, vad random jag känner mig helt plötsligt. Men iaf :D

byye!

Regnig onsdag

Godmorgon :D! Sovit som en riktig gud inatt, synd bara att det är något som fick sitt slut vid 7...
Som sagt, innebandy igår! NIIIIIIIIIICE! Men känner dock att träningsvärken börjar smyga sig fram, lite skönt nästan :). Som rubriken lyder så är det jefligt regnigt hos mig :(, men det gör inte så mycket. För min jobbvecka börjar snart att lida mot sitt slut! Jag gillar det :D.
Och så min dag idag då... Jobba 8 timmar, sen hem och sedan iväg och träffa upp en lite Pauan :).
Avslutar mitt inlägg med en otroligt passande bild! (Inte lika fin som de som pryder inlägget under)

innebandy är livet!

gokväll! första innebandyträningen i kväll på länge'. Det var awesome ;D nu sitter jag och segar mig i säng som vanligt. Kanske myser till med en film att somna till :)

Det har varit en bra dag. Kom hem från daviduu vid ett och släppte in katten (utelåsta hedvig) xD haha. Hon hade för första gången sovit hos hennes boyfriend ;)
Vi tog oss sedan iväg och "överaskade" bror med muffins! som jag gjorde kvällen innan hos familjen Göthberg :) han hade ju varit borta ett tag innan i Halmstad så tröttheten var över honom. men det gjorde inget. Hedvig och jag drog på lite Scrubs. Sen drog vi hem och åt massa mat. Jag kokar aldrig potatis, men idag minsann och jag känner att matlagning börjar bli min grej . inhandlade ny innebandyklubba, en "fettpajp" :P haha. asnice! det slank med ett par löpardojjor också. Känns bra! nu ska jag avsluta dygnet med en god natts sömn.


natti dådå!


Tisdag

Tisdagar, de nya måndagarna... ungefär så känns det idag :p! Men taggar redan nu till innebandyträningen ikväll :D. Det ska bli riktigt kul. Fast nästan lite nervöst, var ju ett tag sen man höll i klubban.

Nej nu väntar 8 timmars jobb! Hej så länge :D



Pratar med Joss :)

Hemma från staden, efter en träff med Maddë :D
DHHHHHH står på listan! Sova tidigt. S k ö n  t .

Det regnar!

jag har haft en skön start på dagen. sov länge :P men när det regnar ute så gör det inte så mycket'. Camilla kom förbi en stund nu på morgonen och prata lite. Hon är trevlig hon ;) Trots det dåliga vädret ska jag ta mig ut i dag. Ska först till Guc och lämna två böcker. Sen kanske man hälsar på inne hos Ellis på Chilli. Förhoppningsvis kan man inhandla lite ny utrustning inför kommande säsong också! Vi får se..

Ha en tippelitopp dag :D

byeeee!


Sista veckan

Jobblusten idag ligger inte på noll, den ligger på minus! Trött som ett svin och kan somna när som helst :o.
Helgen har dock varit strålande! Det gillar jag väldigt mycket. Mys middag på fredag och sedan utgång. Lördagen blev att slappa med älskling likaså söndagen (hann även med ett stadsbesök) :).
Idag fyller Maddë 18! Stort grattis till henne :D. Ska ner på stan efter jobbet och möta upp tösen, vi ska nog dra en middag och så.

Hejhopp!

RSS 2.0