Beach 2010 - överskattat

Hej! Bytte just några ord med min sköna på en halvtimme ' :D Vi har lite ångest över inrullade dåliga vanor och jag känner att allt snack om vikt är slut för idag! ångest kommer och går. Men man får lärasig att ignorera den. Eller göra som Carro och jag - prata av sig den;)

Det är inte svårt att tänka sig att allt snack om vikt och prestationer stressar ungdomar i dag. allra minst mig x) Jag tänker aldrig mer vara en av alla träningsnarkomaner som prioriterar fin kropp före allt annat. Okej det är en tjockis som talar :P men vafan! min poäng är att det inte ska bli för stort för en själv. Man måste hinna leva också, utan för höga krav på sig själv! Att skriva det här hjälper faktiskt mig att må bättre :)

Försäsongen börjar i morn.. men Hallå! aerobics är KUL! Juste Hasse och Micke! Ni kan inte skrämma mig med era sjutton hundra påminnelse-mejl kring försäsongen! Jag och lillan ska rocka fett! FETT FETT FETT xD

Hoppas du gillar mitt inlägg mannen! Jag gjorde't ;)

Puss /J



Mumma

Ätit god mat nu och måste meddela att min kära mamma införskaffade sommarlovskortet till mig xD Alltså busskortet som jag ska leva på under sommarlovet! Det är verkligen helt underbart!
Tränat lite har man hunnit med, dock är jag så äckligt ledsen över att behöva säga att min hals börjar bli skrovlig igen. Men det får bli att tänka bort skiten helt enkelt :)
Kvällssol lyser på oss också och snart sommarlov!

carros söööööööööööööööööööööndag

Grattis alla mödrar! :D Extra mycket grattis till min fantastiska mor <3 Vi har nyligen fikat massor och firat mammsing. Vi fortsätter ikväll med mumsig mat.
Min helg sätter jag ett stort plus på. Födelsedagsfirande hos Josse i Nyby, mycket mycket trevligt! Sedan umgicks jag extra med Amandus vilket måst inträffa oftare. Hann även med att träffa min prinsis och det är ju som alltid äckligt bra! :D
Solen skiner nu igen ser jag, så det blir ut och pimpa till mina naglar xD som se för taskiga ut! 
Får se till att träna lite ikväll också... UUUÄÄÄ xD
Babbaabababa.

FREEDAAG OCH LÖÖRDAAG OCH SÖÖNDAAAG xD

Fan Carro jag trodde vi skulle köra varannan men skitsamma :P

God morgon i det härliga vädret! Det är den 30 maj och mors dag. Alla min syskon inklusive David ska till mors hus i Ålbo och äta mat och fira :)

just nu är det frulle för min del. Sen väntar en morgon promenad. David får sova ett tag till. Hedvig är lika seg hon ;)

Alt är bra , men faktumet att inte ha tränat ordentligt på två veckor ger mig ångest. För att "strö salt i såren" har "gud" givit mig utslag/exem över hela kroppen. Jag lider något förskräckligt och blir typ äcklad av mig själv'. Inte kul!

Trots allt har David tappert nog spenderat helgen med mig<3 Det behövdes :)

Nu ska jag försöka tänka på annat än mina problem' So long friends!


PS. får träffa min lilla missemurr i dag :*

TOOOOOOOOORSDAAAG!

Konstig dag'. Massa mysig tid med Elin och Nelly. Men igen skola vilket medförde irretation och dålig energi. Sorry Pau' typiskt oss att lacka på varandra x)

Carro hajkar' vilken bus :) hoppas hon får det skoj i kväll! David mango är fortfarande sjuk.. Jag känner mig keff som en gnu bara för alltsammans'

Något värt att rapportera är våran lilla "sushi" katt därhemma! :D japp! Nu är vi kattfamilj igen<3  MAssa underbaaaart! Nu ska jag styra upp lite kontakt med Elin. Blir nog igen dialog till i morgon'. Har skrivit lite reservdikter och tänkte beskriva vägen till skolan också för att sedan kunna välja den som blev "bäst" att sen redovisa x)

Ha en trevlig kväll! Bajs :)


ooooooonsdaaaaaaaaaaaag

Hello! Jag fortsätter på min/joss dryga stajl :) bara för att det är en så förbannat bra dag. Jag känner det verkligen! Min skoldag kommer vara skön, gym första lektionen sedan ute idrott. Lektionerna kommer nog rassla förbi fasligt fort. Sedan blir det ner på stan och kolla runt lite med Petran :D

Ett torrt inlägg som nog inte är intressant för en kotte xD (Josefin Mattsson räknas inte).
Sitter på "mammas" stationära dator och hittade intressanta bilder! Lillponken ser n ö j d ut! <3
hejhopp nu bajkar jag iväg!

TIIIIIISDAAAG!

haha hej! var tvungen att fortsätta på Carros skrikande rubriker :P

har sovmorgon i dag igen och hade tänkt hinna med lite plugg, dusch och faktiskt städa mitt rum x) ja vi får se om jag lyckas åstakomma något'

Har sån stor lust att bara stannna inne hela dan och typ streckkolla någon serie :P vore så sjukt nice! Men icke sa nicke, vi har saker att göra! dåså'


Ha en bra dag ;)



Måååååååååååååndaaaaaaaaaaaaag

Solen skiner & detta kommer bli en toppen dag!
Varit dålig på att blogga i helgen, så min kumpan har stått för det :) fina inlägg må jag säga <3 ;)
Ska uppliva mamma nu xD så vi kan njuta av en fet frukost tillsammans!
HEDA

Söndagsbloggning!

HEj i skitvädret! jag känner ju att det är en liten skillnad från i går då solen sken och stekte till sena kvällen och i dag då regnet har sällskapat oss konstant i princip . hörde faktiskt åskan också. Det är inte så kul :)

Jag och David har inte varit ute alls i dag :P bara deg och nu när han gått så måste jag plugga. plugga. nej ' usch. Det är sååå tråkigt x)

Varför är det så varje söndag? Man går igenom arbetet som väntar den kommande veckan och får lite ont i hjärtat dådå. Jag tror jag får dela upp uppgifterna i dagars pluggande (ett ämne per dag), men frågan är om dagarna räcker till xD

En sak i taget, även om det är trist som fan!

Hedvig konfirmerades igår' . Det var toppen iaf :) hela dagen var lyckad och det tackar och bockar vi för!
Nu slutskrivet. Bajsbajs!


Hon är grym', hon är glad! Hon är min bästa vän :)<3


FREDAG, HURRA! :D

God morgon!

Nu är det slut på min negativa inställning som jag haft lite mycket utav på senare tid x) Finfin promenix i går i den ljumma sommar kvällen :) Och Elin väde lite på min inställning :) Sommaren är inte värd att stressas över. Man har mycket att göra och det är bra! Sen gör man det man hinner helt enkelt och njuter av det !

sovmorgon en stund till. plugg och dusch!

ha en bra dag! hörs sen :)

Puss



Jag får spader!

Hej hopp i galoppen! Jag har just insett att jag faktiskt inte klarar av att var förkyld längre', det typ dödar mig en smula, när jag inte kan sticka ut och springa utan att riskera en påfyllning av snormassa xD och tränar jag inte så kommer jag förvandlas till en boll! inte kulo. Fan måste hitta någon sorts balans i mitt ätande. Har just beklagat mig i telefonen för David. Stackarn.. kan inte vara lätt att vara tillsammans med mig x)
Vampire diaries season 1 är nu slut! döööööööööööö. hur ska jag klara mig utan :P har dh kvar två avsnitt till iaf ;) gud vilken nörd jag har blivit'. Men vad ska man göra när man är instängd och måste ta paus från allt plugg?
haha! nej nu ska jag ta tag i mig själv och något som behövs göras...nej inte fettsugning tyvärr även om det lätt skulle behövas :P okej nu ska jag avsluta mitt ångestanfall!

Tack för er lästid xD

BABA!


Torsdag

Hejhopp! En underbart varm dag, mer sol och det är GRYMT! För övrigt så gick talet och redovisningen väldigt bra idag. Har nyss kastat i mig mat och tänkte smälta lite för att sedan ut och springa, måste fan komma i form till blodomloppet xD!
Nu ligger älskling och sover i soffan, han rycker som ett as. Ap kul xD haha! Tänkte läsa igenom min pp som ska hållas i morgon :)
Summering: En skön dag med en del solandes, toppen! Vidare till en mysig kväll och lite träning. Det gillas!
Ha en fin kväll!

Grattis nötter!

Suger att inte kunna träna! Pluggar gör jag däremot och  jag hoppas att mina lärare bara tackar och tar emot mitt slit x) Malin och David är här och sällskapar mig. Ellis kommer inte hem förrän åtta', så det är tur att folk kan roa sig själva. David är för seg för att orka störa mig. Pauan verkar piggelin nu iaf :) så också Carro! Tummen upp för dem (Y) Planerar att bli frisk till i morn kväll. Då har jag varit utan fysisk aktivitet tillräckligt länge! Nej nu ska jag skriva lite till på någon uppgift och sen kolla vampire diaries på datan :D

Puss på stortån! ;) bajs


19/5-10

Soft dag! Mycket lek och stoj som vi föredrar framför klassrumstjat! :) Är nu hemma från skolan och ska ut och springa en stund. Min pojke är fortfarande här, eftersom mamma och pappa anländer på fredag... typ :p Idag firar vi även 11 månader tillsammans <3 tänk vad tiden går fort!
Kvällen består av mys och chill, lite övning på mitt tal som ska hållas imorgon också. Vi tänkte laga en lite extra god och fet middag ikväll he he!
Puss & kram
Han är guld :D 24 karat <3

Provig dag

Hello! Matte nationella och spanska uppsats även där nationella och lyssna på det här, det blev även ännu ett spanska nationella som krydda. Toppen... Eller nej xD men nu är det gjort och det känns ju bra.
Har nyss ätit god mat med min partner och innan dess så vart det faktiskt en springtur. Otroligt skönt faktiskt :o bara för det var ett tag sen. Kvällen verkar bli späckad eller ja så späckad som den kan bli en tisdag som denna :p. Jag och gubben ska ta itu med pluggeri men även kolla dh och hockey. Det är bra mysigt alltså!
Pusspuss

Tröttard och nationella

Godmorgon! Trött som ett AS när jag vaknade upp, en liten Jonas låg bredvid och snusade så gott. Den rackaren har sovmorgon idag. Han slipper nationella i matte B. Något som jag gärna skulle skippa :p men icke! Så det är bara att tagga till nu, så det blir något bra av detta. Som så ser morgonen ut, på eftermiddagen väntar nationella i spanska... xD Vilket skämt! Jag ska skriva en uppsats på spanska.
Nåväl min tekopp är inte upp drucken och tänkte kolla igenom matte papperna.

puss

KRYA PÅ Jonas & Joss <3 :)


Tröttis och med tanke på att jag jobbar som ett as på min bränna så kör jag på osminkat. Ap skönt!

Tjockis!

Svenska uppsatsen klar! Underbart :D jag firar med att göda min kropp med choklad. Har dessutom ätit typ två glassar i dag på glasstest i skolan. Värt några kilo xD haha. jaja plugget rullar. Nu har jag "bara" en uppsats i mediekommunikation att skriva, en analysuppgift i historia, en individuell uppgift i idrott, en bokredovisning, ett muntligt förhör om kalla kriget + en skriftlig jämförelse uppgift... nej usch det vart för mycket för mig nu. orkar inte fortsätta, utan hoppas istället atttt det var allt xD men nej, nationella prov i matte B i morn'

Good luck Chuck!

funtar på att ta en liten pause och kolla vampire diaries en stund'

/ Joss



En sjukt fin dag

Hej hej! :) Solen värmde toppen bra idag. Morgonen var ganska kämpig, min älskling vaknade upp och nu var det hans tur att vara förkyld. Febrig och dann tror jag han var "/ men lyckades på något sätt pallra sig till skolan. 
Jag däremot mår bättre, vilket är skönt. 

Dagen i all ära har som sagt bestått av sol! Slutade runt 2 och beslöt mig för att traska hem och göra lite nytta. Satte mig i bikini och solade ett bra tag, samtidigt som jag pluggade :). Älskling kom också lagom till middagen. Nu blir det mer plugg och kanske någon prommis om det hinns, tyvärr måste plugg bli prio ett! Lite matsmältning också :P
Förhoppningsvis kan jag börja träna imorgon igen! :D
Puss

Trött som ett svinold!

Men hej! Jag är typ död i mitt lilla liv. Tillbaka från Falun  i går och har knappt fått någon lugn stund den här hlgen. Skolan tar kol på mig! Tycker ändå att jag varit ganska duktig i går , när jag typ skrev klart svenskan, men så kommer jag till skolan i dag och får reda på att jag inte är godkänd på sista kapitlet om statistik! damp! det betyder att jag måste lyckas apa bra i morn på nationella eller gå till skolan på onsdag och ha omprov'. Hur som helst måste jag plugga matte som ett svin i dag förutom allt annat bajs.
Ingen överdrivet bra start på dagen. Dessutom är jag förkyld typ!
haha stackars mig xD bajs på er så hörs vi dådå!

Söndags mys

Yatzy för hela slanten nu, sedan hockey på tv. En bra söndag! :)

ÄLSKAR DET

Var ute på en promenad igen, denna gång i kvällssolen! Fan vad sommarkänslan är här nu! Sommarlov är det som gäller nu alltså. Är helt klart på bättringsvägen gällande min lilla sjukdom (som jag måste dra upp i varje inlägg jaja)
Ja & baby ska gotta oss framför tvn nu, han fixar dipp, morötter och chips. Life is good!

.


underbart

vädret är för fint! Vi har solat hela dagen & snart blir det promenad. Vi ska nog även pallra oss till norbyhallen och hyra Avantar, som älsklingen har missat att se.
Nu ska vi ut och pressa igen!

Fredag

Vaknade med min plutt bredvid mig idag :) det gillas väldigt mycket! Idag blir det att plugga och ta det lugnt (som alla andra  dagar, i mitt liv som sjukling xD). Men ska dock även försöka leta mig ut lite idag, det är i alla fall hyfsat varm ute :)
Nej nu ska jag gå och knapra lite ipren och hjälpa älskling med disken xD

Olalala

Shit vad jag är dryg nu xD haha! Bombar med uppdateringar, måste skrika att rummet är sååå färdigstädad och det känns brao. Intar duschen och ska ha en fin hårinpackning :) I LIKE! Höhö. Inväntar min prins också <3

Känner mig duktig

Har gjort klart en del i min skoluppgift :) med hjälp av min kära papi. Det känns faktiskt bra, att jag tog tag i det. Så lite mindre kvar på den saken, men tänkte ta det lite successivt. Har gjort mer än hälften! :D miiihi!
Nu blir det att återgå till städet i mitt rum, spotify ska hjälpa mig att tagga till.

Btw.  Tror ja snutit upp minst 5 toarullar under mina 3 dagar!

Tack för nedanstående inlägg! <3

Det muntrade upp mig!
Idag känns förkylningen en gnutta bättre :) inget halsont inte. Men snuvig som ett as, men det löser vi genom att överdosera nässpray. Mår bättre  idag också för jag ska få träffa älskling! Usch känns jätte längesen och har saknat honom så mycket. Men som sagt idag kommer han och lyser upp mitt lilla hem dådå :)

Innan dess ska jag hinna städa mitt äckliga rum xD För visst är det seriöst äckligt nu. Det luktar förkylning om det och golvet har agerat garderob i drygt två veckor nu :P. Så vädrar med öppet fönster och byter lakan och grejer. Tänker även ta tag i en skoluppgift. Så lite nytta ska jag göra nu när det är långhelg...

Jag hoppas att cupen går bra också, nästa match var inte förens 22.10 och morgonens match hade slutat med förlust, OGILLA. Men jag känner på mig att nästa match blir en vinst!


Puss






Det är synd om dig min vän :(

Fyfan! Cupen kommer inte alls bli lika kul som jag hoppats utan lillan! Saknar henne redan både innebandymässigt och som högra hand. Bajs! men vi ska inte deppa gumman', det blir det inte bättre av.. Tänk långhelg och snart sommar. Då blire du och jag..och våra nötter :* <3

En trevlig låt...


Grattis Påvan!

Som sagt det är Paulinas stora dag idag :) Det hurrar vi för! Ni verkar ju haft en schön dag med tårta och grejer :D
Själv har man nyss ätit frukost. Förkylningen och febran sitter i, jag måst nog höra av mig till Hasse sen... BAJSKORV. De blir alltså ingen cup för min del. Känner mig så ledsen så :( 

Är så äckligt uttråkad bara, orkar inte gå och lägga mig mer. Men orkar heller inte gå ut. Har ett rum som behövs städa... Men de känns lite VÄL ambitiöst!
Nåväl, jag tror det blir att fortsätta ta det lugnt. Kanske, men bara kanske påta lite i mitt rum :)
Hej så länge!

Rising girl!

"Kom ge mig sommar, kom ge mig liv, kom ge mig kärlek och livsmotiv! Kom ge mig kroppen, kom ge mig allt som du har och jag ska stanna kvar!" Ted du är underbar :D
Hej och god morgon! Jag måste inleda dagen med att skrika GRATTIS till Paulina som blir 18 år i dag!<3 Tänk vad min tös har blivit stor ;)
Sen fortsätter jag med att utropa mina sorgsna känslor ifall inte Carro är frisk/blir frisk idag!
Det är tårtkalas i dag och endast en lektion. Jag ska skriva om sommarplågor till vårt magasin.. Sen ska jag till gymmet och röra på mitt fläsk som fan växer om mig snart xD jag tänkte på det i morse på bussen - Det är inte så att jag tränar så mycket att jag måste äta, utan snarare att jag äter så mycket att jag måste träna ! Fy fan för skabb :P
nåväl' . Ingen är perfekt ;) Eller så är jag så jävla bra !
Ha en fucking nice day!

suger

Hej :D sov ett bra tag imorse, jätte skönt! MEN DET SUUUUGER. Nej nu ska ja gå o snyta min äckliga näsa!

Emo tjej

Usch, febrig och dann nu! Inte det minsta flott, (jooo mitt hår)! Två nationella som sagt imorgon. Jag ska gå och decka nu, SKA bli frisk till cupen. Annars gråter jag xD


Hatar att gå och lägga mig utan älskling, speciellt i dessa tider då jag tycker synd om mig själv!



Puusss :D




MEN JA

Har inte pallat uppdatera xD Mitt intresse för bloggen har inte varit på topp! Men ska försöka bättra mig ;)
Just nu sitter jag hemma, ingen skola idag då det är buffert dag. Jag har fått lite gjort i alla fall :) så känner mig ganska bra. Något som dock känns mindre bra är min äckliga förkylning! Det är inget jag behöver just nu! Cup på torsdag, två nationella imorgon och massa kvar på en stor uppgift. Även matte och svenska nationella börjar komma närmre! Jag dampar! Nu har jag inte tid med massa blogg trams! xD mooohaha HEJDÅ!



En fin uppdatering för Josefins skull! <3 Pussar
(vadå, jag klagar inte alls xD)







As snygg :) och framför allt otroligt pigg på livet! 




Carro du är sämst på att uppdatera!

Hej och god morgon , det är jaaaaag som skriver igen! xD Tänker mig att det lilla gryndet ska hinna med en vända innan jag uppdaterar igen, men nej. Så jag måste bara skrika att du är keff ;D


Har haft en apa lugn helg , men idag kommer det behövas både träning och plugg! Jag behöver däremot inte uppsöka skolan i morgon. SKööönt! Skol-dm med Guc som hemma-lag ;) kul :D

Nu ska jag äta en andra frukost tror jag och fortsätta pussa på min David xD jaja hejsvejs.



styrde kosan till Norby!

Ja' här sitter jag nu utan en färdig historia, men seriöst jag får bajsa på det. Det löser sig. Kanske kan jag hinna görat i morn efter skolan på de två små lediga timmarna jag har.. Usch på skoluppgifter I feel x)

Dagen fick avslutas med en sväng till familjen Andreasson och trots den korta visiten så kändes det jävligt värt ;) vi skulle kunna prata i hundra år om vi ville dådå!

hah nej nu är klockan mycket och jag ska hoppa i säng med mina sömn och stress papper'

God natt gott folk<3



I'm in love with a fairytale!

God morgon gott folk! Kände lagom utsövd i morse faktiskt för att ha missat några timmar två nätter i rad :) Det känns riktigt bra i dag. Pluggade lite igår och ska göra det i dag också.. Vi slutar ju 11.25 och då ska jag och Camilla ta en sväng till das gym på Väderkvarnsg. ;) nice! Hoppas på att få belasta min lilla båt i dag också :)<3 Han är lite sjuk' . hoppas det är bättre i dag.. Pauan ska få leka med Carro- lucky her ;)<3
Nej nu ska jag ta tag i lite annat skolarbete dådå. Pöss!

Tisdag i väntan på dh

Hej! Dålig uppdatering här känner jag' . Har varit ganska duktig i dag :) pluggat lite och så.. dock är inget färdigställt, vilket måste fixas. Klockan nio börjar dh och jag funderar på att träna lite eller ta en prommis eller nåt' . Fast jag vet inte eftersom jag måste spika mig vid tv:n nio. Beslutsångest' . pallar egentligen inte bli svettig x)

ska höra med lillan om hon vill gå.. Ellis drog till gymmet nyss. Vår familj är lite så att om nån går och tränar känner de andra att de också måste :P konstigt .

Men det blir väl mer plugg om jag inte tränar. Ska gå och sova tidigt i kväll :)

Puss puss

RSS 2.0