Segare Mattsson är sällsynt x)

Tjoho!
 Måste hålla med lillan om att helgen har varit förträfflig! Vi är fortfarande bäst, vilket vi visste ;P haha!
  Skönt med vinst och jag typ rusade av planen när matchen var slut för att hinna med bussen till tärnsjö och som tur var så hann jag med den :) 1 h, 30 min tog bussresan , men eftersom jag och Camilla kan hålla ett samtal uppe i hundra år så gick det hyfsat fort ändå.. ;) Dock höll jag nätt och jämt på att kissa på mig sista stunden innan avstigning xP

Charmigast vid dörren var man sen, med flottigt hår och svettiga match-kläder. Fint face hade man oxå :P haha!
Tog n dusch dirr och sen var det dags för middag. Alla var så fina och jag måste säga att kvällen blev lyckad i mina ögon! Supergod mat och underbart sällskap! Galet mycket grattis till dig Elin :*<3

Att vakna upp dan efter var inte så pjåkigt heller. Jag såg mer eller mindre ut som ett dregg ,men jag mådde fint :D Vi satt och hade kalenderöppning sist kvar i huset (vem det nu var som bodde där) där festen hade hållit igång. Vi tog oss tillbaka till Tärnsjö och Elins hus lagom till elva ungerfär. Skratt och en del tårar fick avsluta vårt lilla äventyr , men alla var nog rätt nöjda trots allt :) Jag och Camilla tog bussen till Uppsala så att vi var hemma vi ett . Sen har fröken deg härjat hela dagen. Eller ska jag kalla det "lamat"? xD Min frukost var äckliga cashewnötter och marabou mjölkchoklad (Y) David kom hit vid två-tre -tiden mitt i ett långt samtal med kortilini, som jag inte riktigt hann avsluta känner jag :P Vi log sen och sov i typ två timmar och sedan skedde en föfflyttning till tv-rummet'. Där stannade vi tills det var dags att äta och det var min dag x)

Nu ska jag och min pöjk snart slagga :P Puss och Godnatt gott folk!



Söndag, inte min favvo dag

Ska absolut göra klart min Kalla uppgift så jag blir av med den, blev inte fullständigt klar. 
Helgen har varit fin! Först spenderades fredag- lördag med älsking. Match på lördagen var det visst också :)! Vi vann med 8-6 riktigt skönt. 3 pinnar var ju för skoj alltså :D
Spelade med little J och jag tror vi verkligen hittat rätt nu! Dock var väl inte detta den bästaste bästa matchen, men jag tycker vi ska vara nöjda ;D
Efter matchen bar det av till syster och hennes pojk. Första gången i deras lägenhet, lite skandal att jag inte besökt dem tidigare :O Men gud så mysigt. Har längtat efter henne! Vi åt gott och hade det allmänt trevligt :) Bortskämd blev man alltså! Idag blev det lite shopping och lunch i huvudstaden, enbart med syster. Då Niklas gav oss lite ensam tid.
Nu väl hemma, efter middag. Så sitter man på röven och ska plugga lite. Efter det blir det att cykla på motionscykeln som står placerad i mitt rum idag xD HAHA tänker fan kolla på film samtidigt som jag cyklar!
PUSS HEJ

Välkommen Lördag!


God morgon! Dags att krypa upp under snö-täcket :)

Jag har tagit igen några sömn-timmar känner jag och ändå är klockan bara halv tio :P
   Min David kom inte igår utan blev kvar i Storvreta :( Hoppas att han hinner komma en stund innan jag måste åka igen.. Kvällen ska ju sen spenderas hos Elin och så match före det! LADDA CARROOOO! :D

Inte mycket tid för annat denna helg. Derby match i går mella Hagundas herrar och FBC Uppsala. Mycket bra match, men tyvärr torsk för Hagunda.. Fick möta kära ansikten när jag kom hem dådå. Malin och Jenny besökte Portalgatan :)

Min säng är fortfarande i vardagsrummet, men jag ska försöka ta tag i mitt rum i morgon lagom efter att jag kommer hem från Tärnsjö.

Nu fokus på match och så hoppas jag få ett svar av Karro och Nelly som har varit ute på stan i går och köpt presenter. Kanske vill jag gå ner och kompletera lite .. x) Så måste jag packa oxå! Haha mycket att stå dådå.
  Men mitt liv kanske inte är så intressant att sitta och läsa om så jag tror jag slutar nu :P

I dag kör vi! Händelserik lördag väntar...

Puss / LillJ



Okej, jag är nöjd!

Kom hem från träningen runt 10 :) Spelet gick mycket bättre idag än i måndags.
Som jag lovat mig själv skulle jag sätta igång med pluggeriet direkt ikväll och ja mycket riktigt så har jag gjort klart en uppgift och det känns otroligt skönt! En sak att stryka nu i alla fall :)
Jag börjar bli lite trött nu och tänkte nog sussa och ladda om inför morgondagens plugg och träning, ska även försöka hinna med att städa lite. Klarar bättre av att jobba när jag vet att kvällen ska spenderas med min Jonas!
Tack Lars Winnerbäck för du hållit mig sällskap under kvällen/natten :D Lyssnat på de flesta av hans låtar om och om igen. Perfekt pluggmusik!
HAHAHAHAHA

yeah!

Dagen var givande! 2 redovisningar är jag av med och det är toppen, dem gick riktigt bra också. Snart innebandy träning.
Älskar att jag får helg nu xD MOHAHA. Hemstudier imorgon och jag ska försöka få massa gjort!
Redan ikväll tror jag jag sätter igång och sover ut i morgon.
Morgondagen: Sova ut lite, plugga massa, gym och sedan mys med älskling :)
Min väst från H&M kom med posten idag :D

LALALA

Sliten Carolin, sista dagen i skolan imorgon sedan helgus för moi! FörFint!

Lilla Löördagsonsdag :)

Time for textkommunkation!
Vi ska jobba på positivt idag har jag bestämt. Jag har en massa att göra den här veckan. Det stör mig! x) Men sånt i livet och jag vet att jag kan klaga hur mycket jag vill bara jag får det gjort. Och jag gör alltid mitt bästa. jahadå :P
Men men , det var skönt att få inleda denna morgon med att prata med Kortis i luren i 31 min och 53 sek. :D
Känner ju att det måste bli lite Carrojos-time snart!
I morn fyller Elin år och vi ska fira henne på studenternas isplan ;) På lördag är jag sen bjuden till Tärnsjö på middag. Åh, vad kul! Med det i åtanke kan jag nog klarar av veckans studier!
Nu får jag sätta i gång'. David och jag ska till mor min sen i kväll :)<3
Känner mig duktig som drog på areobic-passet igår + att jag drog med skolgrejs till Ferlinsgatan. Pauan o Camilla fortfarande sjuka'.

Mental avslappning med baby !

Hello! Åter igen måndag :) Den gick bra och det var skönt! Har varit med älskling hela tiden dådå xD Han är här nu med. Mamma åker och jobbar ikväll och pappa är i sthlm med jobbet, så då är älskling så snäll att han sover här xD haha.


Nej nu ska vi ha lite mental avslappning som ingår i min specialidrott. Lyssna på någon dryg röst i 15 min. Sedan blir det matte plugg och innebandy träning :)

pusspuss

palla rubrik x)

Helloooo!

Måndag dådå'. Lång dag men träningen blir att se fram emot. Har faktiskt lite träningsvärk i rumpan x) måste bero på att min stretching är lite dålig sådär ..  :P

Det har  varit en bra helg igen :) Mest tid har tillbringts hemma. Små-barnen kom på besök i lördags och var där hela dagen så det blev inte så mycket tid för annan syssla. Alla kom förutom Hugo som var hemma med brutet ben, stackarn<3 Senare på kvällen kom David och stannade hos mig till i morse. Vi hade match i går och åkte hem med en vinst i bagaget. Nice! Middag och firande av Marcus. Jag gjorde en sjukt god efterrätt ;) Vit chokladmousse med frusna bär på toppen. Mums!

Nu ska jag fortsätta jobba lite'

Btw, Våningsängen är nu = Borta! :D mohahahahahah<3

Paui är sjuk :( Krya! <3

Snabba cash

Ovan  är titeln på dagens bio med baby och päronen :D Super mys xD MWAH, dock var inte filmen lika bra som väntat. Jag bygger upp AP höga förväntningar när människor säger att filmen man ska se är otroligt bra. 

Jag och baby gick  och handlade lite kläder och skor idag med :) Han fann ett par skit snygga vita vagabond skor. Och jag fick med mig hem en stickad svart tröja, svarta tygis skor och en söt jeans väst med nitar. Min charmknutte var så förbannat söt och köpte mig detta :O Usch har dåligt samvete. Jag skulle se det som en sjumånaders present?! <3 


Nu ska vi kila och kolla wallanders nya i vardagsrummet med mammi & pappi. 
Puss

Friday night! x)

Tjohoo! Jag typ gästbloggar lite i min egen bloggxD Som vanligt är Kortis bättre på uppdatering'.
Vet typ inte varför jag väljer att blogga^^ jag pallar inte ens skriva !:P HAHA skabb!

Jaja, en trevlig och efterlängtad fredag och jag har typ inte gjort nåt, vilket typ är massa skönt :) Ska inte sitta uppe för länge heller faktiskt.. I morn är det lördag och jag hade tänkt hinna med så mycket som möjligt :) Typ som att plugga så mycket jag orkar , kanske gymma lite dådå (Kortis på?) och förhoppningsvis träffa David! Hur som helst känner jag på mig att helgen kommer vara mycket bra ;)

Puss och god natt snarast! :*

<3

Back

Träningen är avklarad och man är nu lagom trötter i kroppen! De är väl så det ska vara, skön känsla de här egentligen... Känslan av att man faktiskt utfört något xD
Natti och puss på kinden! Läsningen min måste få igång ett flow NU!

.


Träning + Little J

I väntan på Joss och träning :) tänkte försöka läsa, då essän är framskjuten till vecka 5... Hur ska man hinna allt? Dagen gick framåt ganska smärtfritt, mitt tal var ett litet fiasko xD Jag är bra duktig på att snacka bort mig alltså!
Men det kommer jag över, hm... Övning ger färdighet?! HOPPAS!
Väntade kvar i skolan med pälsken, innan han skulle hem.
Drog sedan till gymmet en snabbis och cyklade lite, min kära pappa var gullig och hämtade mig runt halv 5  snåret.
Har lite damp förövrigt, är skit mycket kläder o grejer jag vill klicka hem... Men har besluts ågren! Och en skinnväst som jag var rå taggad på är slut i min storlek. Gud vilka bekymmer! ELLER! Usch i dessa tider ska jag nog tänka mera på barnen på Haiti!
Nej nog med prat, ska försöka hinna läsa en kvart innan Josefin kommer :)
See you!

GLAD MORGON !

Och jag diggar det :)

Sängtiden är inne

Jadu, jag är slut! Det är läsning och talövning som återstår, tänkte lägga mig i sänga. Tröttheten slog mig hårt!
SOVGOTT !

Lille lördag xD

Veckan hittills har gått riktigt fort framåt! Spenderade tid hos älsklingen igår då vi hade 7 månader :)<3 Hur mysigt som helst!

Vi vaknade upp lagom sega idag och ville bara somna om... Men icke! Skolan väntade, eller ja. Långfärdsskrillor på morgon passet i fjällnora. Vi drog efteråt in till staden och civilisationen igen och lunchade på Ikea xD Haha och vem träffar man på då?! MAMMIII! Som pjuckar mig på lunch :D MOAHAHA! Hann även rusa in på skopunkten och få med mig ett par skor hem xD ILLA!
Dagen avslutades med ett innebandy pass :) Det gick väl sådär, bättre mot slutet tror jag. Lagom frusen var man efter åkningen på fm. Petrus och jag gjorde gymmet nyss och nu väntar lite studiering från min sida.
PÖSS

Syster 21 år!

Ny firad stora syster, efterlängtat :) Hon har varit i sin och sin Pv:s lägenhet allt för mycket xD Visserligen är det deras home nu :P men iaf!
Träningen var en killer och fan vad man kände att man levde! Det gillas!
NATTI! Spanska plugget kan röva sig, tar det i morgon ist.

Närmar sig innebandy

Har hunnit med dagen som jag skulle, måste bara säga en sak... På min samhällstenta fick jag starkt MVG, jippie liksom great?! Men vad i hela helvetet hände med mitt matte prov xD 1/20 rätt... INTE OKEJ! IG så det skriker om det, men för att ha två snygga bort förklaringar. 1. Jag suger på matte och finner det inte underhållande
2. Många fick IG och vi repeterade hela lektionen xD
Hann med lite kondition på gymmet efter skolan och sedan hem och laga middag, låg och hade mental träning nyss. Något vi har i uppgift att utöva i special idrott B.
Ska plugga espanol nu.
PUSS

Time for skola

Idag måste vara en bra dag!

GRYMT HÄRLIG VINST IDAG!

Nu kör vi! Ny vecka med massa saker, plugg, träningar & leva livet (mycket viktigt, den sistnämnda punkten)!

Lörre

Godmorgon gott folk! Klockan är för mig nu 10.43 och jag pallrade mig upp för ett tag sedan :) Vaknade upp med en trött älskling som inte verkade jätte taggad när jag sa att vi skulle gå på stan xD 
Men vad tusan vi ska i alla fall in på bio senare så varför inte ta stan samtidigt?
Fick tillbaka min dator som varit i Polen på lagning?! Vi slapp nog betala för det i alla fall, det gick som tur var på försäkringen. Skönt att kunna plugga, surfa och skit på min laptop igen!
Nej nu ska jag ta itu med lite spanska och svenska eftersom baby i alla fall sover, kanske lagar frulle också till oss :D
PÖSS

MC


Carolin

Hejhopp!
Sitter på sista lektionen taggar till dagens träningar. Först lite gym med P & S, sen innebandy med LITTLE J ;D lääängtar.

Tidigare under dagen hade vi svenska och det blev till att skriva tal, blev klar och nästa gång ska vi hålla dem.

13/1-10

MÖÖÖÖÖÖÖÖÖMS!

Sitter bredvid älskling och äter Ben&Jerrys :) Har nyligen tagit ett romantiskt bad xD Tänkte vara lite extra gullig mot pojken min i dag som en försmak till nästa månad'. Fish food är viktigt att poängtera tycker mango ;)

Glassen tog slut på tio minuter och nu ska vi mysa lite tills vi ska sova<3

Pöss på folket!


 Jag älskar dig mango<3 :)

Duschen is calling my name!

OOOHJAAA :D En bra dagjävel!

Kände mig lite som en hopskrynklad sill när jag vaknade i morse, helt tilltuffsad och sömndrucken!
Men vad gör de när jag nu i efterhand känner att dagen var bra?
Det började med idrott, lite olika fysiska tester och dom gick riktigt bra om jag får säga det själv :)
Sedan var de innebandy på eftermiddagen, även där tester med tekniken. Niciga övningar och tiden sprang iväg, det blev alltså runt halv 3 att för mig och Petrus springa till bussen och strosa runt på staden. Min klipp tid var vid 4 :D, hittade ett par sneakers idag på rean likaså Petrus ;D Jag fann även en halsduk och armband.
När det kommer till klippningen så blev det helt okej :) inte stor skillnad till synen, men för mig känns det nytt. Lättare och mindre hår på huvudet xD Såg mitt svall falla av, saxen jobbade på i en ryslig fart! Blev lite rädd ett tag xD Men det blev bra tillslut.
Skrämde dock upp min lilla Jonas att allt hår var borta och det var AP kort, han blev lite smått orolig xD
Så nu är man hemma och har nyss beställt 2 biljetter till SNABBA CASH på lördag. Älskling, jag, mammi o pappi ska sammanstråla! :)
PÖÖÖÖÖSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


12/1-10

Tralala, på lite bättre humör xD Har fått haft skoj idag. Även om lektionerna var trista och icke givande!
Fick även gymma med Kajsa idag, vilket var nice!
Mer än detta orkar jag inte säga.
baba !

Back in school!!

NU börjar allt igen!
Har haft min första matte-lektion nyss och sitter nu i biblan och har håltimme med mina kära klasskamrater x)
Det var inte kul att gå upp i morse, men värre har det varit trots allt'. Schemat har fyllts på igen och vi slutar sent varenda dag förutom onsdag. "Jippie" nat. xD
Usch, men Elin och jag har redan gjort klart för oss att det här året ska bli det bästa någonsin så det är det vi kör på just nu :)
Jag hoppas att det flyter på fram till sportlovet nu med allt plugg. Jag ligger back med en uppgift i engelska, som jag tänkte göra klart... nån gång :P haha, nej men kanske kan man ta sig tid om inte annat i helgen.
På gott humör är jag nu ändå. Underbart! Måste helt enkelt bero på mina återseende vänner och framför allt min lilla glada kaffeböna Elin :D
Mohahahahah! Hoppas din dag blir lika bra som min kommer att vara Kortilini ;)<3
Btw. Carroman , så jävla ful bild du hitta xD Här är några charmiga från valborg -09 - dock inte lika äckliga ;)<3

Ny termin, nya tag...

Men hej. Jag är så inte redo än, tänker sprida lite dålig energi SORRY. Är snuskigt trött & vill bara gå i ide. Inte okej att komma tillbaka än. Tyvärr är det ett måste, trevligare om jag kopplar på något positivt nu men det kan/får vänta. KALLT SOM EN RÖV är det ute också. jippie.
Kommer tillbaka senare idag och ska leka positiv :)
HEJDÅ

HAHAHA

Hejsan! :D Ensam in my house... Älsklingen lämnade mig nyss för att färdas hem till bondeland :* skoja bare.
Men i alla fall, satt och kollade på lite bilder för ca 2-3 år sedan... HAHAHA FY fan. Jag och lillJoss körde på hårt xD Gud vad underhållande det kan vara att kolla tillbaka. :)
Inväntar en viss Joss nu som ränner runt på staden :) Själv har man tagit en chill dag.
MUMS :) kramkram

Sista "lovdagen"

Godmorgon? Eller ja godmiddag blir det nästan. Jag och min pelleskrutt har som vanligt legat och degat lite för länge xD vi njöt av att kunna göra de :P Sista dagen innan allt sätter igång igen. Gud vad det har varit skönt med lov! Att få ladda om, snart börjar jorden snurra igen, ja ungefär så känns det.

Allt kommer komma igång med en rasande fart tror jag! Massa saker som man knappt hinner med, uscj blir deprimerad. Tack för att det snart är sportlov och efter det 5 veckors praktik sedan direkt påsklov... Sommarlovet väntar också! 

Nej nu ska jag och baby göra något annat än att softa här (har jag bestämt xD) En dusch kan behövas från min sida, mitt år är inte nådigt!

PUSS



På väg...

Men hej! Har inte duschat ännu, vilket för övrigt har blivit en återkommande kommentar i våran lilla blogg här dådå xD Matchen var kul att spela. Jag var bara så sjukt taggad att göra mål x) Tur att jag har en så duktig forwards-kumpan by my side dårå! Två baljor ' -Tummen upp för dig stumpan och extra mycket för det sista målet ;)<3

En pastagratängs-middag avslutad och jag onödigt mätt med tanke på att jag inte tyckte det var lika smakrikt denna gång. -Gott', men du kan inte skippa broccolin Ellis x)

Jaja jag läser på i den sista Twilight-boken.. Den är så bra! Inget slår Harry Potter, men detta är inte långt ifrån :) Carro jag ska kirra boken till dig så småningom ^^

Hela käften smakar lök nu. Ska fräscha upp mig och packa, sedan kolla buss och köpa godis.. Sen bär det av till Älskling!<3


 Du är för fin David :)

Match på G

Hej och godmorgon!
Huvudvärken är som bortblåst och idag ska det bli en bra dag! Tänker ignorera att jag känner mig mör i kroppen. För jag är taggad!


Hemma lördag

Hejsan alla glada :)!
Dagen för mig började ju inte bra alltså, vaknade upp runt halv 9 med jordens migrän?! Helt sinnes, med tanke på att jag aldrig har huvudvärk :O (pepparpeppar) Fick ställa in både träning och möte med Sandra :( Inte okej, men det var så de fick bli. Låg i sängen sedan till runt 1, i och med värken i skallen tillkom även en del otrevligheter nämligen illamående och tack vare de besök på toa. Mer än så ska jag nog inte säga :)
Så dagen är chillerill, maxi en snabbis med mor min för några timmar sen. Då huvudeländet lugnat sig. Köpte lite slingmedel som ska pigga upp håret mitt!
Så nu sitter man med håret i färg och väntar ut tiden...
Lika så en lugn kväll väntar, laddar till morgondagens match som jag hoppas vara kry till :D
Hemma mys med mamma och pappa på en lördag är inte fy skam. Synd att inte baby var här, men hoppas på en dag imorgon :* mohah
Önskar min kumpan lillJ en lördag med trevligheter! <3 KRAOM

Middags dax

Hemma efter ett skönt men bra pass, det var lyckat tycker jag :D
Tänkte slänga i mig lite flygande snart ;) Mums!
Har egentligen inte mycket att säga, så förstår inte riktigt varför jag skriver.. Ett tidsfördriv för att motstå att plundra hela kylen på mat! Tänkte testa på något nytt, att inte äta som en tok innan middagen. Det skulle vara trevligt att för en gångs skull vara hungrig innan :D
LATER :) puss


HojHoj

Hello! :)
Min kumpan, japp lite smått äckligt att sova länge xD men jag ska inte säga så mycket då jag sov lika länge. Känns dock en aning omöjligt att om några dagar kunna gå upp runt 7 snåret... Hur ska det gå?!
Älsko åkte nyss ifrån mig, jag skulle joinat honom hem men blev inte så. Ska nämligen träffa Sandra tidigt imorgon :)
Idag känns som en bra dag igen xD Snart ner till DA gym och sedan hem och chilla :) Har bestämt med mammsen att vi ska kolla på film och mysa.
Mycket mer än så här blir det inte, ska tagga iväg till ekeby och förbränna mig en aning ;D
PÖSS

Fyfan vad äckligt dådå!

Jodå, som carro sa - Äckligt!

Att sova till halv tolv är mer än vad jag klarar av ! Visst äre okej nån gång, men hela lovet har fan sett ut så x) hahahah usch! varför?

Var bara tvungen att skrika det.. Nu ska jag se till att ta mig ut lite iag :) Sen sover jag nog hos mammsen i kväll <3


pusspusspusspuss!



Hemma efter träningsmatch mot Sture

Hello!

Uppdatera lite här dådå' . Torsk mot Sten Sture med 2-0. Lite synd med tanke på att jag och Carro var apa taggade att göra mål! Men men, helt okej ändå, då det bara var en träningsmatch så här efter jul..

Match i helgen igen och jag hoppas nå grymt att jag o lillan får spela med varandra! Det vore skitkul och jag känner att det skulle gå bättre än med någon annan. Jag är inte på nåt sätt vältränad, men det känns som att jag och Carro ändå ligger lite före i konditionen om man kollar på kedjespelarna.. ;)

Kommer säkert få tillbaka för att jag talar så positivt om min kondis xD haha, men vafan'

Nu måste jag kila in i duschen.. BABABABAABABABABABA :D<3<3
 Bild på lite skönt folk :* "spana in turturduvorna längst till vänster ";)<3


Kallt ute men livet är underbart!

Godmorgon dådå :D
Somnade sent igår och upp ganska tidigt idag, runt 11 igen :) Eller ja tidigt och tidigt. Snart blir det ju att gå upp runt 7... Ingen man direkt längtar efter.
Idag är en bra dag!
Ta vara på den :D
PUSS

5/1-10

Hellu! :D Känns fortfarande konstigt att det är 2010, jag kommer skriva 2009 minst 80 ggr till. Då omedvetet!
Dagen har varit strålande och jag har njutit av den. Det började med att gå upp och kirra frullen med Amanda runt 11 snåret :) Sedan in till staden för att kolla lite, fick något infall att ett par skor behövdes i min garderob... Fick dock inte med mig några hem. Tur de kanske. Efter att Pandeleus åkt hem så mötte jag upp Pauan för att driva iväg till biografen ;) Avatar väntade på oss! En härlig film, med sk vackra färger. Men dock ingen favorit, de där med science fiction som det så fint kallas har aldrig varit min grej. Jag är inte lyrisk eller totalt uppfylld av filmen. :) Ingen flopp, men inte heller något att hurra för.
Nej nu ska jag inte blaja bort hela mitt liv på detta, det är ju en dag i morgon också ;)
Den kommer nog se ut som sådan, lite om möblerad:
Gränby med mammsen
Lite träning kanske
Träffa älsklingscookie
AWSOME!
Pussnattinatti
Nyårs bild snodd av Camilla :D Jag tycker om den!

Sunes sommar

tjohejs ! :) Har fått i mig en middag utan dess like. Det var ju underbart xD
Har som tidigare nämnt varit med mamma och handlat, det var värt ;P Dock har man inte varit och tränat. Tänkte snart sticka ut och springa efter att ha smält maten, nu blir det den fantastiska filmen "Sunes sommar". DE ÄR GULD !
Inväntar även Amanda som snart kommer hem från järvsö ;D
Pusskram

Sen morgon som vanligt :D

HEJ & HALLÅ!
Uppe med tuppen kan man ju inte säga att vi var. Snart ska jag och mamma åka och handla lite :) då vi tar med älskling till hans buss. 
Senare idag tänkte jag se om ja hinner med att träna lite och Amandus kommer hit också :)
Tjingeling! KRAM



Natter


Jag och älskling är nu ny duschade och rena xD haha :) Vi har bakat något gott ikväll, något vars namn är kladdkaka med digistive kex i :D 
Vi kollade även på en rulle, "åter till cold mountains". Med typ 2983019383049 pauser i, hatar när filmer går på kanal 5 det är ju de man får räkna med...
Nu ska vi nog fortsätta kolla på en film eller något, sedan sussa :D
Imorgon blir en ny härlig dag med lite olika saker inplanerade.
Puss  & hej 




3/1-10

HEjhej x)

Är hemma o tar det en smula lunch'. Jag har hängt med Kardan det senaste dygnet och kollat Kenny Starfighter och innebandy :) Schnice-igt känner jag :P
Saga F95 vann sin morgon-match medan Hagunda F95 åkte på torsk .. "Ischlo pischlo!" aja, de tar dem nästa match. Kul att se dem med sån kämparglöd iaf :)

Jag tänkte dra mig tillbaka lite om ett tag. Närmare bestämt i Lilla Ålbo där jag så mycket som möjligt ska umgås med min mamma :) Dock jobbar hon en stund i kväll och jag blir ensam. Ingen David :'(<3 Men jag får hålla ut :*

Nu ska jag lämna datoren ifred ett tag. Har redan glott igenom de fina nyårsbilderna ett antal gånger :P Ha de bra gobba! <3

 Kör solo! xD

En annan härlig lovdag

Godmorgon. sov som vanligt till typ 12 :) åh vad jag njuter xD men det är inte annat än att man får en aningens ångest :P
Ut på promenad med min Jonas nu, vi ska köpa middags saker+ hyra film tror jag :)
Hörde nyss av Little J att hon var uppe med tuppen, DUKTIG FLICKA !
Nej nu avslutar jag mitt lama inlägg :)
Kramar

Midgård på G

Ligger i soffan med Älsklingen och kollar på hem till midgård xD KLOCKRENT !
HAHA charmerande bild på baby och Lillgumman xD

Lördag 2/1-10

Hellu :) Vaknade runt 10-11 vilket var en bedrift från min sida. Mathilda drog nyss hem och jag tänkte nu förbereda mig för ett gympass på Ekeby. Dock utan lillJ :( Lite trist, men så fick de bli då inte våra tider matchade. 

Gårdagen var ju jätte bra tycker jag :) Hur mysigt som helst på restaurangen och skoj att träffa Hartan sen ;) Vi tjockade mest och kollade på filmer.
Senare idag kanske babycake kommer xD Det visar sig. <3
PUSS

Dags för sängen'

Usch . Jag har verkligen inte rört en fena idag. Han tänkt gymma ju, Friskis-helveta var stängt! Ågren xD Därför slutar denna dag med en tjock och skabbig Josefin. Men hon är fortfarande stolt ;P Imorn blir det hårdkörning Carroman!:*<3

GOD NATT!

Middags trevligheter

Jag ljög, ingen prommis med baby xD Vi ska nu istället på restaurang hela skaran, hela familjen plus våra pojkar :) Trevligt de!

2010 tar nu fart!

God eftermiddag får man säga! :)

Hur mås det i dag tro? -Johodå, det ankas bra känner jag :D Nyårsafton igår och middag med festligheter hemma hos mig'. Mycket trevligt! Måste tacka sällskapet för en rolig kväll^^

I dag är det "dagen efter" , vilket betyder att man bara häckar hemma hela dagen och inte mycket blir gjort :P
Så är det och så får det vara i bland'.
Igår var det 2009 och i dag tar 2010 fart. Det har varit ett mycket bra år! Kanske ett av de bästa i mitt hittills levda liv' :)
 Jag lärt mig mycket, bla att tänka positiva tankar. Och det tänker jag föra vidare till det nya året, som kommer bli så sjukt bra !

Gott nytt år alla underbara människor!^^<3



Något som stör mig är att jag inte fick någon kyss vid tolvslaget trots att jag hade min mango "där någonstans" x) bajs på du <3


2010

Första Januari idag och OJ vad bra det känns! :) Det var riktigt trevligt igår och det kan klart meddelas att gårdagen/ kvällen/ natten var lyckad.
Idag blir det att vara med älskling ett tag, vi tänkte gå ut på en prommis. Sen senare ikväll ska jag och Hartan ha lite chill hos mig. Det var ju ett tag sedan får jag lov att säga.
Vi höres later :) puss & kram

RSS 2.0